Mübarek yeni gelin gibi, süzüm süzüm süzülüyor, bu ne naz, bu ne kapris, yurtdışını tınmıyor bile, cık cık cık...
Printable View
Mübarek yeni gelin gibi, süzüm süzüm süzülüyor, bu ne naz, bu ne kapris, yurtdışını tınmıyor bile, cık cık cık...
[quote=jerfin;92737]nerelerdesin reco, uyuşturma seansına geç kaldın..:..:[/quote]
yettimm....kom
Son umut konut verılerınde,
600 longları 975 den kapadım, long krizim tuttu, gevşeme olmazsa yukarılardan long kalacağız.. cık cık cık...
Garantiyi çizdiler bakalım, tehlikeli oyun başladı...
ne sıkıcı gun
Ben tehlikeli oyunlar yerine sabırla trend yönünde beklemeyi tercih edeceğim, kısa...
[QUOTE=gacırt;92742]ne sıkıcı gun[/QUOTE]
Avatarın hayırlı olsun gacırt, rahmetli Turgut Özla a ne kadar benziyor , onun ruhumu ışınlandı yoksa:)
[QUOTE=tuareg;92739]yettimm....kom[/QUOTE]
hepimiz uyuştuk, yön algımızı kaybettik.. alık alık bakıyoruz ekrana..:..:
[quote=bull market;92743]Ben tehlikeli oyunlar yerine sabırla trend yönünde beklemeyi tercih edeceğim, kısa...[/quote]
Aman diyeyim sayın bull, insallah pozısyonunuzda haklı cıkarsınız, bence SP 700 ü pırt diye kırmayacak, en azından 749 denemesi apmadan, o yuzden long ıcın tetıkteyım.
gacırt ın avatarı daha cok kıbrslı bi spiker var acayip kufredıo ona benzettim ben..
yüzeydeyim ama şinorkelle yüzüyorum dalma durumu yok henüz
selım atalaya göre dün perakende yatırımcılar da (ky) satışa gecmişler, düşüşe mola vermek ıcın ıdeal bır ortam sankı.