Bu dowdan adam olmaz artıkın, paketleride yuttu, hisselerin üstüne bir bardak su içirecekler anlaşılan, orta vadede parasını kurtarabilen kaptandır vesselam:)..
Printable View
Bu dowdan adam olmaz artıkın, paketleride yuttu, hisselerin üstüne bir bardak su içirecekler anlaşılan, orta vadede parasını kurtarabilen kaptandır vesselam:)..
benden adam olmaz tam bugune kadar 467 000 tl icerdeyim :( toparlamam zor
buyrun dj future 60 dk son durum
[URL="http://img8.imageshack.us/img8/2599/dj6010jj3.png"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3428/dj6010yf6.png[/IMG][/URL]
Dow'un bu gece soluklanıp güzel bir artıyla kapatmasını umuyorum (ummakla olsaydı) :) Jelibon tebrikler altını nihayet 900 e indirdin daha inermi? :D Kahin astatin nerelerde :D
arrghh reco yaktım seni...dolarları ucuza kapamışız :( endekste geceye az kısayım..DJ erken düştü kesin iyi artı kapatacak..kayıp duble olursa şiddetim de duble olur..gece iyi uyu:)
[quote=gacırt;92783]benden adam olmaz tam bugune kadar 467 000 tl icerdeyim :( toparlamam zor[/quote]
öncelikle çok geçmiş olsun sevgili gacırt.
burada kaybedilen burada kazanılır.ama ya herro ya merro oynuyorsanız elde kalan miktar nedir bilmiyorum ama bir süre sonra o da buhar olur hiç şüpheniz olmasın.
467.000 TL zarar çıkar...tabii elde hala rahatça trade edecek sermaye varsa.fakat biraz zaman alır zaten sizde 1 günde kaybetmemişsiniz anladığım kadarıyla.
zarar çıkar ama şu anki trade tarzınız ne ise onu bir gözden geçirmenizde fayda var.
ya durup düşünüp yanlışlarınızı görüp önce onları düzeltmek için çabalayacaksınız.ya da ceketi alıp masadan kalkacaksınız.bu şekilde masada oturmaya devam ederseniz emin olun alıp gidecek ceketinizde kalmaz.
ilk önce yapmanız gereken.oluşan zararlar nedeniyle teminat azaldıkça dışarıdan para aktarma olayına son vermelisiniz.bunun sonu yok çünkü.
edilen zararı unutmanız lazım.bu zararı çıkartıcam diye hırslanırsanız yine tepe üstü çakılırsınız.
bizlerin ne söylediğininde çok önemi yok aslında.[B][COLOR=red]iş sizde bitiyor![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız.[/COLOR]
[quote=SEYYAH;92790]öncelikle çok geçmiş olsun sevgili gacırt.
burada kaybedilen burada kazanılır.ama ya herro ya merro oynuyorsanız
bizlerin ne söylediğininde çok önemi yok aslında.[B][COLOR=red]iş sizde bitiyor![/COLOR][/B]
[COLOR=black]umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız.[/COLOR][/quote]
pamık, USDYTL e 6 ncı dalga yı yapıyo he ne dersin.dng
ucuzdan vermişim bugün, şarlayacak birini bulmam lazım :) Böyle durumlarda en iyi adaylar hep EW cilerdir :)...Yarın endkestede 6 ncı dalgayı bekliyorum...
her-küse iyi geceler:D
[QUOTE=SEYYAH;92790]öncelikle çok geçmiş olsun sevgili gacırt.
burada kaybedilen burada kazanılır.ama ya herro ya merro oynuyorsanız elde kalan miktar nedir bilmiyorum ama bir süre sonra o da buhar olur hiç şüpheniz olmasın.
467.000 TL zarar çıkar...tabii elde hala rahatça trade edecek sermaye varsa.fakat biraz zaman alır zaten sizde 1 günde kaybetmemişsiniz anladığım kadarıyla.
zarar çıkar ama şu anki trade tarzınız ne ise onu bir gözden geçirmenizde fayda var.
ya durup düşünüp yanlışlarınızı görüp önce onları düzeltmek için çabalayacaksınız.ya da ceketi alıp masadan kalkacaksınız.bu şekilde masada oturmaya devam ederseniz emin olun alıp gidecek ceketinizde kalmaz.
ilk önce yapmanız gereken.oluşan zararlar nedeniyle teminat azaldıkça dışarıdan para aktarma olayına son vermelisiniz.bunun sonu yok çünkü.
edilen zararı unutmanız lazım.bu zararı çıkartıcam diye hırslanırsanız yine tepe üstü çakılırsınız.
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız.[/COLOR][/QUOTE]
desteğini esirgemediğin için teşekkürler arkadaşım.
Evet zararı kısa zamanda yapmadım çok uzun zamandada olmadı tüm zararları hexen babanın flat durmak iyidir dediği yerlerde yaptım flat duramadım. :(
[quote=Astatin;92792]pamık, USDYTL e 6 ncı dalga yı yapıyo he ne dersin.dng
ucuzdan vermişim bugün, şarlayacak birini bulmam lazım :) Böyle durumlarda en iyi adaylar hep EW cilerdir :)...Yarın endkestede 6 ncı dalgayı bekliyorum...
her-küse iyi geceler:D[/quote]
bilmiomki artık çok sıktılar ama.ne olacaksa olsun gayrı bayıldık artık.6.dalgada olur 16.dalgada yeterki terste kalmayalım ve mümkünse dalgalar biraz paracık bırakacak şekilde olsun :)))
Sayın Mavi,
67xx hedefli bi ew çiziminiz vardı geçen seneden beri.
son halini görebilirmiyiz.
sevgiler.
[QUOTE=hexa;92788]Dow'un bu gece soluklanıp güzel bir artıyla kapatmasını umuyorum (ummakla olsaydı) :) Jelibon tebrikler altını nihayet 900 e indirdin daha inermi? :D Kahin astatin nerelerde :D[/QUOTE]
ralli süreci içindeki kar satışları ve düzeltmesi devam edecektir.
850-870 arası alım fırsatıdır.
sevgiler.
[QUOTE=gacırt;92783]benden adam olmaz tam bugune kadar 467 000 tl icerdeyim :( toparlamam zor[/QUOTE]
üzüldüm şimdi, geçmiş olsun.
umarım toparlarsınız.