[QUOTE=jerfin;92820]pek takip etmiyorum altını.. sana takılayım dedim sadece.:..:.[/QUOTE]
altın -1355 puan yaptı bugun bizim vobu biliyorsun ztn :)
Printable View
[QUOTE=jerfin;92820]pek takip etmiyorum altını.. sana takılayım dedim sadece.:..:.[/QUOTE]
altın -1355 puan yaptı bugun bizim vobu biliyorsun ztn :)
dün %7,7 eksi yapan NY-TCELL bugün şu an itibariyle %5,6 artıda.e kardeşim çıkacaktında niye dün düştün o zaman.
ya ben dow'un 1929 dan başlayıp da 1932 ye kadar olan düşüşüne baktıkça ürküyorum.. 1/8 rakamına inmiş 2.5 senede..:eek:
[QUOTE=SEYYAH;92823]dün %7,7 eksi yapan NY-TCELL bugün şu an itibariyle %5,6 artıda.e kardeşim çıkacaktında niye dün düştün o zaman.[/QUOTE]
Atraksiyon içindir Sn.Seyyah :..:
[quote=okansak;92818]dowda 6900 lu kapanış rakkamları çok mu abartı olur[/quote]
ya 66xx:D:D:D
[quote=AMON RA;92825]Atraksiyon içindir Sn.Seyyah :..:[/quote]
bi de bizim piyasa atraksiyon yapsa hiç fena olmayacak.bayıldık yine son 3/4 gündür 500/600 puana sıkışmaktan :mad:
bebe ne yapıyor bebe? uykusuz bırakıyor mu sizi?erkekti yanlış hatırlamıyorsam.adı ne?
uzun girdik.. 6900 işime gelir....
sp 700 altında kapatacak galiba
[quote=okansak;92818]dowda 6900 lu kapanış rakkamları çok mu abartı olur[/quote]
[B]
bugünlük evet. çok abartı olur..
tepkiyi hemen beklememek lazım. biraz mal toplamayacaklar mı ? üstelik tepki getirecek iyi bir haber de yok..
[U]iyi habere hasret kaldık...[/U][/B]
[B][SIZE=5]- Kayahan[/SIZE] kağıttan kaplan ; çelik kaplan mı ? oldu ? Neden acaba ?[/B]
[B]Bütün dünya göçerken İMKB 23 binlerde deli gibi tutundu...[/B]
[B]Normal şartlarda şu anda 18500-19000 olmamız gerekirdi..
[/B]
[B]Ama kayahan yazmaya başlayınca anlamalıydık endeksin düşmeyeceğini..
[/B]Bir anda kandık. Shorttan kazanamadık...üüü
hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??
[QUOTE=BORSACIOZGUR;92834][B]
bugünlük evet. çok abartı olur..
tepkiyi hemen beklememek lazım. biraz mal toplamayacaklar mı ? üstelik tepki getirecek iyi bir haber de yok..
[U]iyi habere hasret kaldık...[/U][/B][/QUOTE]
biraz daha bekleyip 9 dakika sonra yazsaydın ceabını........kalın kalın