[QUOTE=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/QUOTE]
ben almam da önermem de..
bankalardan ziyade dip yapmış küçük kağıtlar daha cazip şu anda.. bence tabi..
Printable View
[QUOTE=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/QUOTE]
ben almam da önermem de..
bankalardan ziyade dip yapmış küçük kağıtlar daha cazip şu anda.. bence tabi..
[quote=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/quote]
Geçen yıl hiç umutmuyorum..bloomberg de Deidre Bolton aplamız bi analistle söyleşi yapıyo citi nin fiyat gelmiş 50 lere..burdan uzun vadeli alınır mı diye soruyo..Adam da 40 lara kadar beklenebilir dediydi:D:D sadece anı
ayılar bastı ayılar :) ne yapıcaz arkadaşlar parayı uzun vadede ? altın demeyin onun yolu 1250de biter en fazla..
[QUOTE=SEYYAH;92827]bi de bizim piyasa atraksiyon yapsa hiç fena olmayacak.bayıldık yine son 3/4 gündür 500/600 puana sıkışmaktan :mad:
bebe ne yapıyor bebe? uykusuz bırakıyor mu sizi?erkekti yanlış hatırlamıyorsam.adı ne?[/QUOTE]
Adı Doğukan amcası maşallah büyüyo uykusuzlukhad safhada zaten aslında soruyu yanlış sordun uyuyabiliyormusun diyecektin. :) Seninki nasıl?:)
Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum
[QUOTE=furkan;92841]ayılar bastı ayılar :) ne yapıcaz arkadaşlar parayı uzun vadede ? altın demeyin onun yolu 1250de biter en fazla..[/QUOTE]
dolar a..... .:..::..:
Ne diyon kardeş ne hissesi git çeyrek altın al o hisseler bööle giderse tuvalet kağıdı olacak.Ortalık kan gölü. .dng.dng
[QUOTE=jerfin;92844]dolar al.:..::..:[/QUOTE]
min 1yıl diyorum ne doları :) oldum olası dolara sıcak bakmamışımdır..
[quote=jerfin;92802]evet yaa yine yapalım..[/quote]
Söylemezsem içime dert olacak,
Bu ne hal jerfin,
Seni 8 yaşında, sacları at kuyrugu bağlanmış ve oyuna doymamış kucuk kızlar gıbı gordum bır an,
hadiiii, oynayalmmmm, oynayalımmmm:D
[quote=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/quote]
Bence alınır. Ama 10-15 gün sonra. Dip seviyeler öyle sanıyorum ki bu iki hafta içinde oluşacak. Uzun vade tutmak iyi fikir değil. Max 2-3 ay içinde iyi karlara satmak gerekir diye düşünüyorum.
[QUOTE=tuareg;92843]Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum[/QUOTE]
kesin asti'nin işidir bu..:..:
[QUOTE=AMON RA;92845]Ne diyon kardeş ne hissesi git çeyrek altın al o hisseler bööle giderse tuvalet kağıdı olacak.Ortalık kan gölü. .dng.dng[/QUOTE]
yüklü parayla altına buradan girmem banka hisseleri -10% daha yapsın ben aldıktan sonra sorun değil 1yıl sonrası içinn 3e katlıcaklar bence...ama hangi hisse garantimi yoksa isbankasımı ? is bayadır çok zayıf kriz başlamada oncede zayıflıgı vardı anlamadıgım bir şekilde..garantide özsermayesi en saglam banka..