[quote=tuareg;92843]Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum[/quote]
haydaaaa... o kadar para döktük hellim e reco ya giriş yaptırmasın diye..uykuya daldı herhalde..neyse.boks.
Printable View
[quote=tuareg;92843]Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum[/quote]
haydaaaa... o kadar para döktük hellim e reco ya giriş yaptırmasın diye..uykuya daldı herhalde..neyse.boks.
[QUOTE=tuareg;92848]Söylemezsem içime dert olacak,
Bu ne hal jerfin,
[COLOR="Red"]Seni 8 yaşında, sacları at kuyrugu bağlanmış ve oyuna doymamış kucuk kızlar[/COLOR] gıbı gordum bır an,
hadiiii, oynayalmmmm, oynayalımmmm:D[/QUOTE]
öyleyim zaten..:..::..:
hımmm çocukluğuma inilmesi gerekiyor sanırım..:..:
Sana da bir çift lafım var bayım (astatınım)
dow 6660 ilk hedef, tutmadı mı, mesele değil, o zaman bana long fırsatı vermeyen py için S&P 660, o da tutmazsa nasdaq var sırada:)
[quote=jerfin;92853]öyleyim zaten..:..::..:
hımmm çocukluğuma inilmesi gerekiyor sanırım..:..:[/quote]
O zaman içindeki cocukla yaşayanlara kocaman bır merhabaa.lelele
astatın sen uzerıne alınma, hiç büyümedin ki zaten.brv
(ama cocuk kalmak ne guzel yaaa)
yine terse yatırdı dow..
üst üste 4.negatif kapanış..
future lara ne oldu birden ??
Bu arada madalya dağıtımı ne oldu, simdi dowa baktım fdow 6665:)
[QUOTE=tuareg;92855]O zaman içindeki cocukla yaşayanlara kocaman bır merhabaa.lelele
astatın sen uzerıne alınma, hiç büyümedin ki zaten.brv
(ama cocuk kalmak ne guzel yaaa)[/QUOTE]
ama 30 yaşına gelip de büyüyememek de zor ya..:)
sokakta çocukların elinde bisiklet görsem ellerinden kapıp hemen başlıyorum turlamaya..ben vahim vakayımm.:..::..:
ALOOUUUU.. 1 haftadır ayılığın dibine vurdum...ben ayu oldukça DJ düştü 600 puana yakın ama ben nette dişe dokunur bişi atamadım cebe..şu FDJ le yarın yine kar etmezsem, sembolik olarak kadıköy deki boğaya taç giyme töreni düzenleyeceğim..beklerim
[quote=AMON RA;92842]Adı Doğukan amcası maşallah büyüyo uykusuzlukhad safhada zaten aslında soruyu yanlış sordun uyuyabiliyormusun diyecektin. :) Seninki nasıl?:)[/quote]
adı ne güzelmiş.inşallah bahtıda güzel olur!ALLAH sizlerede güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah.
bizimkisi EGE amcası.büyüyor 2,5 yaşında şu an.elimde büyüyor sıpa.hiç ayrılmadık hemen hemen doğumundan bu yana.
bilirim uykusuz geceleri.ama şimdi hatırlıyoruz zaman zaman eşimle ne günlerdi diyoruz.hepsi tatlı bir anı oluyor sonra ;)
Angehängte Grafik: dead_cat_bounce.png
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=219822&resize_x=600[/IMG]
[quote=furkan;92841]ayılar bastı ayılar :) ne yapıcaz arkadaşlar parayı uzun vadede ? altın demeyin onun yolu 1250de biter en fazla..[/quote]
yüzde 30 bulmuşuz da daha .... mı arıycaz ? altın 1250 lere kadar gidecekse evi satayım o zaman. altında yüzde 30 yükseliş Vob da yüzde 250 demek..