-
[quote=tuareg;92891]sayın astatın, lutfen turkceyı doğru kullanalım, pamık dıye bırsey yoktur, sozunu ettıgınız emtıa pambık'tır,
GE olayı essah mıdır, sevgılı nunuya bır ara Gm yerıne Ge batıyor demiştim de, allah soyletmıs desene,
sahı nunu nerelerde?[/quote]
GM değil GE...
Pamıkcığım,
Yok silmene gerek yok..msn de bi arkadaş dedi haberi..yazdım foruma sonra baktım yahoo da falan yok, asparagas mı diiye tırstım ama sonra eleman linkileri gönderdi ahanda..
-
[quote=ÖZGÜR EFE;92882]Oy Oy Oyyy
djf ve spf çıldırdı yarın çok kan akıtacaklar galiba her akşam kısa giren ben malesef uzun girdik :([/quote]
Allah py den razı olsun, son yarım saatte dov dakı düşüse tepkı vermeyınce long gırmedım, fazla değil şöyle 29800lere gelse ne var ne yok long gırecektım,inat ettım flat kaldım.
demekkı her zaman py ye kızmamak lazımmıs,
yarın ayrısma tezıyle fit acsın, short elzem olur gari.
-
[QUOTE=tuareg;92884]haklısınız sayın jelıbom, ama py nin beynını okuma alışkanlıgından da bır turlu vazgecmıyoruz,herkesın bıldıgı sır değildir misali, herkesın bıldıgı hedeflere azar azar düşmesini beklemek de yukarıdakı mantık sılsılesı ıcınde dusunursek saflık olur diye dusunuyorum,
bilirsiniz, piyasalar herkes satıyor dıye dusmez, buyukler sattıgı ıcın duşer, sımdı bunlar (dow ıcın) göstere göstere 6200lere gidecekler mı?[/QUOTE]
aracı kurumların diline 7500 dolandığı gün bu nasıl olup 850 puan daha aşağı attıysa
oradaki ihtimal neyse buradakide budur. tabii ki illa olacak diye birşey yoktur garanti yoktur.
biz sonuçta uzaktayız, oradan bakın, bugün Sanko menkul de beğeniyle takip ettiğim arkadaşımız son yazısında newyorka gittiğinden bahsetti.
ve itiraf ediyor beklediğimden kötü buldum diyor.
demekki uzaktan koku almak hepimiz için zor. oarada olsa daha iyi koklardık.
şu son süreçte bizde değil bütün amerikada hisslerin ucuzluğundan bahsediliyor.
ama yükseliş olmuyor. tavsiyeler hep alda. ama sonuc alınamıyor.
otorite dowu ancak 5000 den uzak tutabiliyor aldığı önlemlerle. ve bu aralar önlemler sorgulanıyor.
sp PE si hala ayı diplerinde olması gerekenden çok yukarılarda. yani ikinci dalgada gelecek olan dip çok daha aşağılarda olacak.
10 yıl üstü destekler kırılmış durumda, sp çift tepe formasyonu ürkütücü.
ayı piyasası reconfirmasyonu yeni alınmış, en az %30-40 aşağıyı gösteriyor.
elimizde 2012-2014 lere sarkabilecek bir kriz ve.
bütün göstergeler 11000 de oluşan göstergergelerle aynı.
sevgiler.
-
[quote=Astatin;92895]GM değil GE...
Pamıkcığım,
Yok silmene gerek yok..msn de bi arkadaş dedi haberi..yazdım foruma sonra baktım yahoo da falan yok, asparagas mı diiye tırstım ama sonra eleman linkileri gönderdi ahanda..[/quote]
benımle polemık yapma astatın,
eskıden, kadım zamanlarda bendenız, GM diyecek yerde yanlıslıkla GE demıstım, nunu da GE kapı gıbı tarzında bir yanıt yazmıstı,
Diyorum kı, o zaman GM yerıne Ge demişiz ya, GE derkene allah mı soyletmıs acep, mealınden,
bay pambık kardeşim.
nunu nerde nunu?
-
Bugun yazmıstım sanırım burada, cnbc de selım atalayı ızledım, diyor kı dowda dün perakende yatırımcılar da (ky) satısa gectı ve pıyasa karsılamadı, buyukler bu gunlerı kovalar, kotumserlık had safhada ıken birden alıma gecerler, nasılsa haber yaymak onlar ıcın mesele değil, ıkı adam cıkar ıkı yorum apar, aha da dip bu derler, herkesı de paşa paşa ınandırırlar, yeterı tepkı yapınca da basarlar malı, kaşına gözune bakmadan, ben bu mealde soylemıstım sayın jelıbom. Aslında benım de kafam yeterınce karısık.
-
[QUOTE=tuareg;92899]Bugun yazmıstım sanırım burada, cnbc de selım atalayı ızledım, diyor kı dowda dün perakende yatırımcılar da (ky) satısa gectı ve pıyasa karsılamadı, buyukler bu gunlerı kovalar, kotumserlık had safhada ıken birden alıma gecerler, nasılsa haber yaymak onlar ıcın mesele değil, ıkı adam cıkar ıkı yorum apar, aha da dip bu derler, herkesı de paşa paşa ınandırırlar, yeterı tepkı yapınca da basarlar malı, kaşına gözune bakmadan, ben bu mealde soylemıstım sayın jelıbom. Aslında benım de kafam yeterınce karısık.[/QUOTE]
dediğiniz doğrudur ama
v şekil olmayacaktır.
o fırsat zamanı gelince bir kere değil iki kere verilecektir.
henüz en ufak bir işaret yoktur.
sevgiler.
-
Madem py için niyet okuyoruz kendımle celişen bır yorum daha yapayım, (nasılsa kafam karısık),
şimdi herkes 200-300 puancık da olsa bır tepkı beklıyor ya, onlar da alıcı buldukca urkutmeden verıyorlar malı, 6200lere yaklasınca durumu yenıden gozden gecırırler...
Bu tezler bızı defalarca yaktı ama yıne de nıyet okumaktan vazgecmıyoruz.
-
dow ,
gm ,ge nin batış senaryoları dillerde dolaştıgına göre nisbeten kıyından köşesinden fiyatlanmıştır , batışları veya batacak olmaları çok fazla etkili olmaz ,
Enerji andeksi pıçak sırtında , Enerji endeksinin çöküşü gm ve ge nin batışından çok daha fazla etkili olur.
Birde ABD 10 Yıllıklara dikkat.
-
[quote=tuareg;92898]bay pambık kardeşim.
nunu nerde nunu?[/quote]
biz buradayız :..:...nunu nerede bilmiyorum...
-
seyyah dalış takımların hala duruyormu :)
-
[quote=fXci;92904]seyyah dalış takımların hala duruyormu :)[/quote]
gardropta duruyor...istersen yarın giyip ekran başına öyle oturayım.yanlız tüpüm yok.ipragaz taksam olur mu sırtıma ya da piknik tüpü :..:
-
[quote=SEYYAH;92905]gardropta duruyor...istersen yarın giyip ekran başına öyle oturayım.yanlız tüpüm yok.ipragaz taksam olur mu sırtıma ya da piknik tüpü :..:[/quote]
longsan iprazaga gerek yok..derinlik sarhoşluğundan yerler zaten