[QUOTE=fXci;256491]lem astet bikerede benden sonra atla üvvv
abi ozaman siyah kazaklı olan sensin herhal :::[/QUOTE]
sat geldimi hacı fxci abi .. mentale .. üvvv .. :o:o
Printable View
[QUOTE=fXci;256491]lem astet bikerede benden sonra atla üvvv
abi ozaman siyah kazaklı olan sensin herhal :::[/QUOTE]
sat geldimi hacı fxci abi .. mentale .. üvvv .. :o:o
[quote=aviator99;256493]aşağı bi gösterim izleyelim şimdi.dax ve dow geliyor 1130 sovuna[/quote]
---
bu sefrd eyanılırsa m artık kirlik yapmıcam forumda yalnızca haber:)
[quote=fXci;256491]lem astet bikerede benden sonra atla üvvv
abi ozaman siyah kazaklı olan sensin herhal :::[/quote]
lem resimde siyah kazaklı birisi de mi var ::::::
abi bu kez kesin atılıcam işten. kahkahalar direktörün odasından duyulmuştur kesin...birazdan çaarır beni gıdıkla da biz de gülek diye...
asti, CV'mi gönderiim mi lem. üvvv :D:D
hazır sazan abeyde yok bende onun hevatarını kullanam barim yokluğunu aratmayak deemi
çakma ayular sizi... teker teker hepiniz shorta döneceksiniz tekrar...dng
sat geldü üwww 5-15 dk da üwww sat gelen yokmu ühühühüüh
Vay... 15'lik short'a döndü, 60'lık da geçici long'u sildi... Ben de short'a döndüm... Sadece şu 60'lığa baksam hiç çarpılmayacam ama sabredemiyorum illa daha düşük peryodlu bir sisteme ihtiyaç duyuyorum... üvvvv...
fxci patron, senin sibop ne alemde? üvvvv...
[quote=unlimitted;256465]trend değişeceğine inandığım bugün için avatar değişikliği...
sağdaki benim. :D:D[/quote]
soldaki kim? :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;256496]sat geldimi hacı fxci abi .. mentale .. üvvv .. :o:o[/QUOTE]
yok selçuklu abeyim aynen devam edeyor namıssız mentalray :::
yeni bi trade prgramı yaratacaym mentalray in ismine yaraşır birşey olacak üç boyutlu felam değişik açılardan sat ve al zinyallerini renderlerik artık
zotriksede rakip oluruk
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/95e52d84.png[/IMG]
[quote=jerfin;256500]çakma ayular sizi... teker teker hepiniz shorta döneceksiniz tekrar...dng[/quote]
apla göstergeler depmek üzere deyü üvvvvvvv :..:
69.900'e pasif long.... (250 puan için yaktığımız adrenaline bak yol parasını bile kurtarmıyo lem:D)
625 e kadar niye gittin sonra niye indin tekrar 075 e amacı belli hep vd sonlarında aynı olaylar filler büyükler tepişiyor fareler yani bizlerde (yanlış anlaşılmasın lütfen) gonzales gibi değilsek eğer civiiiiiiik diye ses gelebilir aman ha dikkat... .dng
şşş hefiksci..hantalray ve isbop ne durumda... ergen hala alda üwwww