karar veremiyorum ortalamalar bir kesiyor bir kesmiyor....kom::::
bu ortalamaya yan bir gösterge bulmak lazım..
825 altına alırsa short devam 925 üstünde longlayacam galiba...
Printable View
karar veremiyorum ortalamalar bir kesiyor bir kesmiyor....kom::::
825 altına alırsa short devam 925 üstünde longlayacam galiba...
[quote=Lefter;280563]tesekkurler unlı abi.lelele flat:..:[/quote]
göstergelerin bundan sonraki gevşeme alarmlarını, efenime söyleyeyim düşüşleri veya yükselişleri onaylamıyor olmasını satışa çıkarıyorum arkadaşlar. daha yanıldıkları görülmemiş olup kafanıza yiyeceğiniz 2.000 puanı bile geri toplama şansı vermektedir.
tarife şöyle.
1 soru 20 lira.
2 soru 45 lira. :D
[QUOTE=saraylı;280566]77.700 den aşağı geldiğimizden ,
4.dalgada oraya çıkmamak gerek svg.temese...;)
aşağıda ise ov li 64.675 var...72.000 kırılırsa kendimizi kısa sürede orada bulabiliriz....:::[/QUOTE]
77.700 den ilk dalga =1/a
76.350? =2/ b
67.600 ? c/3/5
olamazmı hocam ?
unlimit abi .. projeksyon çizmez oldun abi .. ahanda boş graf sana özel .. projeksyon alayım abi... tatilden yeni geldin :::..kafan daha dinçtir :D:D.. ühühüh
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6b14d9a2.png[/IMG]
Eğer bugünün en yükseği tepe ise düşüş hedefi olarak min. 71.400 görüyorum.. Ama gördüğümü mü umuyorum, umduğumu mu görüyorum, bu metotları komple kuşa çevirdim de canım ne isterse onu mu çıkartıyorum o konuda emin değilim.... üvvv... :p :..:
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;280570]karar veremiyorum ortalamalar bir kesiyor bir kesmiyor....kom::::
825 altına alırsa short devam 925 üstünde longlayacam galiba...[/QUOTE]
bende böyle kandırırım kendimi....üüüüüüüüü
:yü::dü:.dng
[IMG]http://666kb.com/i/blwda90k4hv7rjzwf.jpg[/IMG]
[quote=temese;280572]77.700 den ilk dalga =1/a
76.350? =2/ b
67.600 ? c/3/5
olamazmı hocam ?[/quote]
bir üst dalga derecesinde öyle olabilir tabi,
ama 76.350, [B]4.dalga[/B] tepesi olamaz,
yoksa dediğin makul,
belki de onu çiziyoruz şu anda,:confused:
dün halojen de bu dediğini diyordu...;)
[quote=unlimitted;280571]göstergelerin bundan sonraki gevşeme alarmlarını, efenime söyleyeyim düşüşleri veya yükselişleri onaylamıyor olmasını satışa çıkarıyorum arkadaşlar. daha yanıldıkları görülmemiş olup kafanıza yiyeceğiniz 2.000 puanı bile geri toplama şansı vermektedir.
tarife şöyle.
1 soru 20 lira.
2 soru 45 lira. :D[/quote]
3 tane 50 ye ver alalım patron,ayağımız alışsın :::
Evvet Türkiye!
Bu kadar kastıkları yeter artık değil mi?
Haydi hep beraber, Allah Allah Allah Allah.......
[quote=The Tatar;280581]3 tane 50 ye ver alalım patron,ayağımız alışsın :::[/quote]
evet tatarım ,
bnece de fiyatlar orantısız,
unli bak şöle olmalı::..:
1........20
2........35
3........50
4........60
dizilişe bak,tüketici mecbur çok alacak...:..::D
Dansöz Palaaa Dansöz Palaaa
Yahu Selçuklu patron senin şu Arturu bir çağırsan diyorum :)
[quote=saraylı;280584]evet tatarım ,
1........20
2........35
3........50
4........60
dizilişe bak,tüketici mecbur çok alacak...:..::D[/quote]
Abi sen Kapitalizmin can damarını buldun be!;)
garanti bu alımları eger karda satarsa helal olsun diicem ... tek basına bunca alım tırsmıyo degılım yeni bir EFG mi doguyor yoksa :P
guncel pasta gonderebilecek var mı ?
[quote=padişah;280583]Evvet Türkiye!
Bu kadar kastıkları yeter artık değil mi?
Haydi hep beraber, Allah Allah Allah Allah.......[/quote]
Durmak yok, devam Türkiye
Allah Allah Allah Allah......:yü::yü::yü:
1........20
2........35
3........50
4........60
seyyarda bile çeyrek 3,5 yarım 5 tl abi zaten :..:
katılıyorum sana :)
[quote=Kennym;280589]garanti bu alımları eger karda satarsa helal olsun diicem ... tek basına bunca alım tırsmıyo degılım yeni bir EFG mi doguyor yoksa :P
guncel pasta gonderebilecek var mı ?[/quote]
vardır bir bildiği, trende oynayan hep kazanır:yü:
hareketli ortalamalara ihanet ettim ama olsun...apsd -5000 bunlar fiyat yükseldikçe mal çıkıyorlar hala..
ekime falan taşınan yok gibi hiç...brv
:
[IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/18/1673.jpg[/IMG]
[QUOTE=jelibon;280355]evet seansta olan piyasayla kapalı olan piyasayı kıyasalmamak lazım.
Mesela bugün.
Dow kapalı. Dax 1.5 artıda.
Dow açılıyor sonra atak oluyor dowda. Yetişiyor.
Aynısı sabah geçerli.
Terste kalıyor bir takım büyük para, geri çekiyorlar alıyorlar.
Gün içi daha yükseğe çıkıyor.
Ha sonra olumsuz birşey olur ordan verirler o başka.
Önemli olan hepsinin dibi tepesi napıyor buna bakmak lazım seansında.
Jelibon.[/QUOTE]
Şimdi anlaşılmışdır sanırım.
Akşam neydi fiyat.
Sp cfd 1100, dax cfd 6210.
Demin sp cfd 1092, dax cfd 6210.
Piyasa böyle bişey işte.
Bide scalping derler yiyorsa yap. Yapamazsın.
Jelibon.
sert bir geri dönüş oldu 75 bin üstüne..
şip-şak halen satışta..
etr nin son sinyali fake kaldı ve long a döndü yeniden..
apsd ye dikkat ! 4700 kontrat ekside ve fiyat + ya geçmeye çalışıyor..
20 dk öncesine göre tam tersi bi durum oluştu şimdi..
vade başı pastasında işyatırım-efg ekürisinin yanına garantide dahil oldu bugünkü 10 bin kontrata yaklaşan long uyla..
enteresan bir gün olacak..
str ve etr tekrar alda...
[quote=padişah;280593]vardır bir bildiği, trende oynayan hep kazanır:yü:[/quote]
benim bildiğim garanti trende oynamaz, genelde piyasanın tersosudur yatayda iyi kazanır, ama efg trende oynar tabi eski durum değişti mi bilemiyorum...
Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...
[quote=enorton;280602]Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...[/quote]
baksana adamın biri 160 tane sistem satmış tabi sıfır çeker:(
[quote=enorton;280602]Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...[/quote]
Saatlik sistem kullanıyorsan normaldir. Benimki de tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor. Haziran'ın başındaki getirisine geri döndü. 4 yıllık dönemde böyle bir bölge hiç yok. Ama 15dk'lık sistemler hala kazandırıyor. Yakında 1dk'lık sistemlere geçmek zorunda kalacağız diye korkuyorum.. üvv...
[QUOTE=sovalye;280605]baksana adamın biri 160 tane sistem satmış tabi sıfır çeker:([/QUOTE]
Facebook ta falan bir sürü sistem satan var da alan var mı onu merak ediyorum.
biraz önce temese ile konuştuğumuz dalga yapısı geçerli olabilir...:)çünkü bu artık ,4.dalgaya benzememeye başladı...
yani:
77.775-72.950.............1.dalga
72.950-şimdi................2.dalga devam ediyor...:)))
bu durumda bugünkü dirençlere bakarsak:
75.525-75.875 var....
bunlar önem kazanıyor....2.dalga tepesi için...oradan aşağı 8000 puan civarında 3.dalga gelmeli....dalga hedefi 67.500 civarı olan...:rolleyes:
bakalım....
[quote=Strategist;280606]Saatlik sistem kullanıyorsan normaldir. Benimki de tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor. Haziran'ın başındaki getirisine geri döndü. 4 yıllık dönemde böyle bir bölge hiç yok. Ama 15dk'lık sistemler hala kazandırıyor. Yakında 1dk'lık sistemlere geçmek zorunda kalacağız diye korkuyorum.. üvv...[/quote]
saatlik saatlik olalı böyle zulüm görmemiş...
[QUOTE=enorton;280602]Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...[/QUOTE]
bende yarım saatlik zistemimi terkettim.20 dakkalık zistemim haziranda ve temmusda gayet iyiydi... bu aydada pozitifde kalmakta direniyor şimdilik... Yarım saatlik zistemin yerinede 10 dakikalık zistemi uygulamaya başladum...
[QUOTE=Strategist;280606]Saatlik sistem kullanıyorsan normaldir. Benimki de tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor. Haziran'ın başındaki getirisine geri döndü. 4 yıllık dönemde böyle bir bölge hiç yok. Ama 15dk'lık sistemler hala kazandırıyor. Yakında 1dk'lık sistemlere geçmek zorunda kalacağız diye korkuyorum.. üvv...[/QUOTE]
Geçen sene Eylül - ekim -Kasım böyleydi. Orda da 3 aya yakın sıfır çekti sayılır sonra çok güzel günler gelmişti. Bakalım 12 eylüle kadar sabredeceğim ondan sonra da bu yaı değişmezse sanırım sistemde revizyona gidicem. Saatlik bar boyları uzadı, bir saat içersinde 1000 puanlık hareketler olmaya başladı. E trend de yok saatliklere ekmek çıkmaz bu süreçten...
saraylı abi 75425 den 74675 e fibo çekince 61,8 geri alımı 75150 ye denk geliyor üwww
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/570fc5b7.png[/IMG]
beyle bişi yaptım :D
bu tepkiler beni yedi bitirdi ya ühühühühü
74.750 maliyetli SHORT'ları 75.100'den kapatıp aynı fiyattan da LONG'a döndüm.Burası 75.200 direncine yakın olduğundan yaptığımın riskli bir deneme olduğunun farkındayım.Ancak bu direnci geçip diğer güçlü direnç 75.700'e doğru yönelebileceğimizi düşünüyorum.Eğer o dirence varabilirsek orada tekrar durumu değerlendirip pozisyonu kapatıp kapatmamaya karar vereceğim. Bol kazançlar.
[quote=sovalye;280609]saatlik saatlik olalı böyle zulüm görmemiş...[/quote]
Hele şu bölge korku filmi gibiydi... :::
[QUOTE=jelibon;280595]Şimdi anlaşılmışdır sanırım.
Akşam neydi fiyat.
Sp cfd 1100, dax cfd 6210.
Demin sp cfd 1092, dax cfd 6210.
Piyasa böyle bişey işte.
Bide scalping derler yiyorsa yap. Yapamazsın.
Jelibon.[/QUOTE]
Eskiden dax dow bu şekil hareketi her zaman yaparken bizim vob bunu hacim yetersizliğinden yapmıyordu.
Yani Amerikanın biz kapalıyken yukarı gitmesinin veya aşağı gitmesinin hakkını vermiyordu.
Son 1 yıldır hacim arttığından vobda bu şekil uyumu bizde gösteriyoruz.
Neyse çok kafanızı karıştırmayım, her piyasayı kendi dinamikleriyle takip etmek lazım.
Jelibon.
[quote=sovalye;280605]baksana adamın biri 160 tane sistem satmış tabi sıfır çeker:([/quote]
[quote=Strategist;280606]Saatlik sistem kullanıyorsan normaldir. Benimki de tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor. Haziran'ın başındaki getirisine geri döndü. 4 yıllık dönemde böyle bir bölge hiç yok. Ama 15dk'lık sistemler hala kazandırıyor. Yakında 1dk'lık sistemlere geçmek zorunda kalacağız diye korkuyorum.. üvv...[/quote]
[quote=enorton;280607]Facebook ta falan bir sürü sistem satan var da alan var mı onu merak ediyorum.[/quote]
[quote=sovalye;280609]saatlik saatlik olalı böyle zulüm görmemiş...[/quote]
[quote=seçilmiş böcük;280611]bende yarım saatlik zistemimi terkettim.20 dakkalık zistemim haziranda ve temmusda gayet iyiydi... bu aydada pozitifde kalmakta direniyor şimdilik... Yarım saatlik zistemin yerinede 10 dakikalık zistemi uygulamaya başladum...[/quote]
anladığım kadarıyla vadeler kısalıyor,:rolleyes:
bir gün herkes ,Daytrader olacak....:D:..:
15 daklık sistem var..günde 3-6 işlem yapıyor...(ben 5 işlemden fazla yapmıyom)
onu gün içi trade olarak kullanıyom..
sabah ilk sinyalde pozisyon alıp,17:34 de flat..
kaldıraç maxsimun...
istediğin gün ilgilen..hergün yeni başlangıç...
12 agustos dışında eksi olmamış..
kaldıraç max. olunca 200 puan net kazanç,,,,sistemli 800-1.000 puana bedeldir(ertesi güne poz. bırakan sistemlerde ortalama 2-3 kaldıraç oluyor.)
[quote=The Tatar;280581]3 tane 50 ye ver alalım patron,ayağımız alışsın :::[/quote]
1........20
2........35
3........50
4........60
yok abi, fiyatlar doğru.
1 soru 20 TL
2 soru 45 TL
3 soru 70 TL
herkesin yaptığı gibi yaparsak para kazanamayız. :D
[quote=sovalye;280605]baksana adamın biri 160 tane sistem satmış tabi sıfır çeker:([/quote]
abi adam bir sistemi 160 kişiye mi satmış yoksa 160 ayrı sistem mi satmış.
valla eğer durum ikincisi gibiyse yeminle sistem öğrenmeye kasarım. :..::..:
gerçi birincisi gibiyse de demek ki "pazar genişmiş" mantığıyla öğrenmeye başlamak lazım :D
yahu bugün ayuluk var bende, yine short.
950 reverse noktam.
[QUOTE=saraylı;280618]anladığım kadarıyla vadeler kısalıyor,:rolleyes:
bir gün herkes ,Daytrader olacak....:D:..:[/QUOTE]
Abi o zaman da Daytrade para etmez...
[B]
"Bütün yanıtları bildiğin anda bütün soruları değiştirirler."
Howard[/B]
Forumda eskiler bilir, Mozkan abi vardı, saatlik sistemle daytrading yapardı...
Eskiden sistemle para kazanmak ne kolaydı VOB'da... Başlayan her hareket en az 1.000-1.500 puan vermeden dönmezdi.. Acaba o günler geri döner mi? üvvv...
[quote=abka;280620]15 daklık sistem var..günde 3-6 işlem yapıyor...
onu gün içi trade olarak kullanıyom..
sabah ilk sinyalde pozisyon alıp,17:34 de flat..
kaldıraç maxsimun...
istediğin gün ilgilen..hergün yeni başlangıç...
12 agustos dışında eksi olmamış..
kaldıraç max. olunca 200 puan net kazanç,,,,sistemli 800-1.000 puana bedeldir(ertesi güne poz. bırakan sistemlerde ortalama 2-3 kaldıraç oluyor.)[/quote]
abka selam,
senin sorduğun setupları ,formüller topiğinde verdim ,:)