avrupa olsun, futureler olsun coşmuş.. biz ise 87 puan artıdayız..:).. düşerken düşmememiz güçlü oluşumuzdan mı..!! madem çok güçlüyüz niye çıkamıyoruz ?
Printable View
avrupa olsun, futureler olsun coşmuş.. biz ise 87 puan artıdayız..:).. düşerken düşmememiz güçlü oluşumuzdan mı..!! madem çok güçlüyüz niye çıkamıyoruz ?
ama dolar daha global.bizim borsada ise kendi içimizde sonclar cıkabılıyo..hem pabuc baglı düştükce yabancı kaybediyo cogunlukla..yanı hesaplar tutmadı bnce..bıze cıddı yatırm yaptılar sımdı meyvesını yemeyi hayal ederken agaclar çürümesin diye ugrasır oldular.daha once de dedgım gıbı biz kendı işimze bakıyoruz.yatay bant hareketındeyız.bu harekete baglı olarak dısarıyı takıyorz yada takmıyoruz..bu arada vob yıne alcalan tepeler yapmaya basladı dax a göre..tamam burası yeri gelene kadar süzülcez heralde yine
valla ben dolarlarımla çok mutlu, mesudum.:). borsayı da isterlerse seçime kadar yatayda bir aşağı bir yukarı yaptırsınlar.. ''düşemeyen borsa çıkar'' tezi haklı çıkacak mı bakalım..!!:)
dax gerı donerse biz napcaz merak ediyorum..
vade sonları hariç böyle bir denge görülmemiştir heralde 5000 e 9000
fdow %1.80 artıda ve dolar tınlamıyor... hadi git işine diyor..:)
imkb darağacına gidiyor..ben, max 2-3 gün ömür biçiyorum ..:D
jerfin dün 1000puan istemiştim goldda hatırlarsan..sabah saolsun garanti 1000puan çizdi ama ben daha girmemiştm emir kaldı :)
[quote=jerfin;92970]avrupa olsun, futureler olsun coşmuş.. biz ise 87 puan artıdayız..:).. düşerken düşmememiz güçlü oluşumuzdan mı..!! madem çok güçlüyüz niye çıkamıyoruz ?[/quote]
Sabahtan sabahaa...
kısa vadede 30350 deki ortalama aşılamadı.
geri çekilmeyi 30 bin aşağı ihlal edilmediği sürece güç toplama olarak görmek gerekir..
yeniden 30 bin altında kısaya dönüş..
[QUOTE=furkan;92976]jerfin dün 1000puan istemiştim goldda hatırlarsan..sabah saolsun garanti 1000puan çizdi ama ben daha girmemiştm emir kaldı :)[/QUOTE]
evet, sabah verdiler.. üzüldüm ama kaçırmana..
bende dayanamadım 49.70 den GLDTR aldım.. bulunsun biraz dedim..:)
hey yavrum dax a bak..burda hic normal hareket yok %3 asagı yada yukarı..
çete iş başında...
DAX ve FDOW uzaya gitti biz nal topluyoruz...düşerlerkende düşmüyoruz...
anlaşılan hesap çok büyük...ve ky ye mama yedirmek istemiyorlar...
tezgaha bakın hizaya gelin...
yahu düşmesi çıkması sorun değil.yeterki böyle makasa almasınlar piyasayı.ne tarafa oynasan zınk diye duruyor çünkü.