30300 den short oldum
bizim vadeli makara gibi oldu
aynyı yerde sarıp duruyoz
Printable View
30300 den short oldum
bizim vadeli makara gibi oldu
aynyı yerde sarıp duruyoz
30275 %50 uzun..
aynen ole hesap buyuk..ve budurumda bı tarafa kuvvetlı hareket edip bi kitlenin de korkmasını engellemek istemiyolar..yoksa dusmeyen cıkmaz cıkmayan dusmeyen cıkar teorisi hep tutmuyo..anlamsz hareket ve gaplarla devam.şimdi dax dusrken hızlı vercekler dıye dusenlerle yukarı yaparlarsa onada bi kılıf bulmak lazım:)
uzun devam.....spot ve vadeli alda....
[QUOTE=marakes;92984]aynen ole hesap buyuk..ve budurumda bı tarafa kuvvetlı hareket edip bi kitlenin de korkmasını engellemek istemiyolar..yoksa dusmeyen cıkmaz cıkmayan dusmeyen cıkar teorisi hep tutmuyo..anlamsz hareket ve gaplarla devam.şimdi dax dusrken hızlı vercekler dıye dusenlerle yukarı yaparlarsa onada bi kılıf bulmak lazım:)[/QUOTE]
kademelere cok tkaılmamak gerek ama bkaıncada düşünmeden edemiyorum satıcılar bukdaar yüklüyken nasıl yapıcaklar ky yi tokatlamayı ?? terse gitmesi gerek :)
syn furkan mesele kararszlık psikolojısı olstrmak..mesela dıyoruz heryer %3 dusms bızde tık yok ..yada cıkms yüklüce biz uyamıoruz..her ıkı durumda da cıkarken daha dusucek duserken de daha cıkıcak olarak yaklasıyorz.net yön tayini duygusunu öldürüyolar..amac da bu..
kısacıları tamamen dökmek için son bir numara çekecekler mi bende merak ediyorum.. hani yapmıştı hsbc 7000 kontrat ile show.. hergün afaki üst kademelere satış girmek lazım..:..:
[QUOTE=marakes;92987]syn furkan mesele kararszlık psikolojısı olstrmak..mesela dıyoruz heryer %3 dusms bızde tık yok ..yada cıkms yüklüce biz uyamıoruz..her ıkı durumda da cıkarken daha dusucek duserken de daha cıkıcak olarak yaklasıyorz.net yön tayini duygusunu öldürüyolar..amac da bu..[/QUOTE]
katılıyorum iş tamamen psikoloji böyle oldugu içinde satışta yığılma oldugu için piyasanın oraya gitmesini istemezler gibi geliyor ky ye mama yook hesabı
30500 denemesi gelicek gibi..
ben az önce 32.000 e satış girdim..:D eğlencesine hergün yapacağım bunu.. belkim tutar..:D
onlarla aramızdaki fark belli.biz filmin sonunu bilmiyoruz büyük eller se biliyo..bizim öngörülerimiz var teknik,haber ,piyasa duruşu..vb..o yüzden de çarpabildikleri kadar çarpmaya ugrasıyolar.nihayi hedef eninde sonunda gelicek.ama %50 sansımız var.%50 sansa göre de%100 kaybetme yada kazanma şansımız:)bakın demin 30275 satıs a alştrdılar.sonra ıstedıklerı kdar satış yazılınca hadı yukarı olduk..
okyanus yuzeyındeyım hava buz,köpeng balıklarından korkuyorum .gecende beni fong balıgı sanmış birisi.tek bacakla kalıyodum azkalsın :) şimdi sakin köpeng möpeng balıgı yok