-
[QUOTE=jerfin;92997]yarım milyon kazanana örnek gökhan var ya bull[/QUOTE]
Ama onu gazeteden öğrendik, basın yazmasa öğrenemiycektik:..::..: kazanan kişi çıkıp burada diyecek, herangibir gazate editörününün elinden geçmemiş yazı olacak yani, ilk önce biz öğrenicez, ilk ağızdan bunun nasıl olduğunu yazacak, bak gacırt son zamanlarda diyede belirtiyor, aynen öyle, kazancının nasıl olduğunu yazacak, yok işte öyle bir yazı, onu demek istedim..;)
-
[QUOTE=Astatin;93005]Flaş Flaş Flaş....Ayulara müjde... FED batmış.... (başka türlü para kazanamayacez)[/QUOTE]
bogalar yolda geliyor dikkatt..
-
[QUOTE=Astatin;93005]Flaş Flaş Flaş....Ayulara müjde... FED batmış.... (başka türlü para kazanamayacez)[/QUOTE]
Hah haaaay, darphanenin makineleri para basarkenmi yanmış?.dng
-
ünlü darphaneci obama nın yaptıgı acıklamaya göre ............:)
-
[QUOTE=SEYYAH;92981]çete iş başında...
DAX ve FDOW uzaya gitti biz nal topluyoruz...düşerlerkende düşmüyoruz...
anlaşılan hesap çok büyük...ve ky ye mama yedirmek istemiyorlar...
tezgaha bakın hizaya gelin...
yahu düşmesi çıkması sorun değil.yeterki böyle makasa almasınlar piyasayı.ne tarafa oynasan zınk diye duruyor çünkü.[/QUOTE]
Aynen işte sorun burda zaten hareket yok.Hareket olsunda yönü önemli.Vobtan iyice soğumaya başladım! al veriyo alıyoruz hareket duruyo başlıyor gevşemeye sat veriyor satıyoruz tam tersi oluyor.!
-
Herkese merhaba, flat olmanın keyfı, yenı uyanabıldım:)
Yurdum vobu şov yapıyor yıne, çıkarsın çıkmam, ınersın ınmem...
-
[quote=AMON RA;93010]Aynen işte sorun burda zaten hareket yok.Hareket olsunda yönü önemli.Vobtan iyice soğumaya başladım! al veriyo alıyoruz hareket duruyo başlıyor gevşemeye sat veriyor satıyoruz tam tersi oluyor.![/quote]
İşte bu yüzden sırf bu yüzden bir zamanlar NKMVAS ı imza olarak kullanıyordum :) (M: Manipülatör):D:D forumun anlayışı ve hoşgörüsüne sığınarak ve duygularına tercuman olarak
-
koskoca okyanusta dalga yok
-
altın ons 890a yelken açıyor
-
[quote=bull market;93006]Ama onu gazeteden öğrendik, basın yazmasa öğrenemiycektik:..::..: kazanan kişi çıkıp burada diyecek, herangibir gazate editörününün elinden geçmemiş yazı olacak yani, ilk önce biz öğrenicez, ilk ağızdan bunun nasıl olduğunu yazacak, bak gacırt son zamanlarda diyede belirtiyor, aynen öyle, kazancının nasıl olduğunu yazacak, yok işte öyle bir yazı, onu demek istedim..;)[/quote]
ben yakında delilleriyle buraya yapıştırmayı düşünüyorum bull cum.ama biraz zaman ver bana :) 2-3 ay kadar ;)
-
[i][b]ABD'de Şubat ayı ADP Özel Sektör İstihdamı (15:15)
ABD'de Şubat ayı ISM İmalat Dışı Endeksi (17:00)
ABD'de Mart FED Beige Book Raporu (21:00)[/b][/i]
-
[QUOTE=bull market;93006]Ama onu gazeteden öğrendik, basın yazmasa öğrenemiycektik:..::..: kazanan kişi çıkıp burada diyecek, herangibir gazate editörününün elinden geçmemiş yazı olacak yani, ilk önce biz öğrenicez, ilk ağızdan bunun nasıl olduğunu yazacak, bak gacırt son zamanlarda diyede belirtiyor, aynen öyle, kazancının nasıl olduğunu yazacak, yok işte öyle bir yazı, onu demek istedim..;)[/QUOTE]
Yok o ilk ağzıdan da söylemeye çalışıyordu da kendini anlatamadı. Ya da kimse inanmak istemedi. Zaten gazeteye çıkmadan önce de ekstre yapıştıryordu.