vob 60 dk grafik guncel
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7071/vob60sr5.png[/IMG]
Printable View
vob 60 dk grafik guncel
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7071/vob60sr5.png[/IMG]
tesekkurler graf ıcın sayın haugen,
buna gore kanalın ortasındayız, buradan pozısyon acmak elzem, nereye giderse gitsin geri gelıp ortalamaya değer yenıden nasılsa, mesele long mu short mu,
yazı tura atarak karar vereceğim,
ahan da short geldı:)
[quote=tuareg;93020]tesekkurler graf ıcın sayın haugen,
buna gore kanalın ortasındayız, buradan pozısyon acmak elzem, nereye giderse gitsin geri gelıp ortalamaya değer yenıden nasılsa, mesele long mu short mu,
ahan da short geldı:)[/quote]
şşşş..senin işin gücün yok muyaww.. ne öyle öğlen vakti uyanmak, yazı tura ile poz. almak falan
Baazı arkadaslar yalan yanlıs haberler gecıyor, yok fed batmıs da, daha neler,
asıl bomba haber kulıslerde yankılanıyor, bıraz sonra haber kanallarına da düşer,
bir senator ''yaktın bizi ben' demiş fed baskanına (fed olayının aslı budur)
o da sen kımsın ulen mealı bır soz soylemıs, ortam gergın, obama bıle olaya karısmıs, boyle yaparsanız BİR DAHA DA BASKAN OLMAM demıs.
Mahalle çalkalanıyor.
[quote=Astatin;93021]şşşş..senin işin gücün yok muyaww.. ne öyle öğlen vakti uyanmak, yazı tura ile poz. almak falan[/quote]
Biz bu meseleye (trade) bilimsel bakıyoruz bayım, yazı tura ıle poz almak son derece bılımseldır.:D
Bakınız sımdıden 25 puan kardayız, bilim yanılmazzz
[QUOTE=tuareg;93020]tesekkurler graf ıcın sayın haugen,
ahan da short geldı:)[/QUOTE]
Gülmekten yerlere yattım yav, ahanda short geldi heee:D:D, Allahda seni güldürsün böyle, yazı turada bile uzun yapmıyo kimse, bu kısacıların başına bi iş gelmese iyidir demeye başladım:D:D
Biz bilimin yalancısıyız sayın bull, 325 olsun poz kapatacağım, nerden bakarsanzı bakın 50 puan, yedı sulale harcasak bıtıremeyız,
(sulale cok kalabalık ama kanaatkar bır topluluguz)
Jerfın nerelerde,
yoksa kapı önünde oturup çocukları tehdıt ederek bisikletlerını mı alıyor, ayıptır yaw, yaşından utan:)
[QUOTE=tuareg;93026]Biz bilimin yalancısıyız sayın bull, 325 olsun poz kapatacağım, nerden bakarsanzı bakın 50 puan, yedı sulale harcasak bıtıremeyız,
(sulale cok kalabalık ama kanaatkar bır topluluguz)[/QUOTE]
Evet toplum olarak kanaatkarız zaten, ama ben zaten 325 den ilave kısaladıydım, bi 50 puanlık şelalede benim ilavelere iyi olur:D, poz aldıktan sonra 75 puan ralliyi yemiştik şimdi 325 çalışıyor, bakalım noolcak, yırtacam galiba :)saygılar...
[quote=fXci;93013]koskoca okyanusta dalga yok[/quote]
evet sörf yapamıyoruz kaldık sörf tahtasının üstünde suya atlasak köpek balıkları var, sörf tahtasının üstünde bekleyince de güneş çarpıyor :D
[QUOTE=tuareg;93027]Jerfın nerelerde,
yoksa kapı önünde oturup çocukları tehdıt ederek bisikletlerını mı alıyor, ayıptır yaw, yaşından utan:)[/QUOTE]
yok bu sefer bisikletlerini değil gofretlerini kaptım, tıkınıyorum..:D