matrikste sistem nasıl yerleştirilir.. kısaca açıklarsanız sevinirim..yahu sadece al -sat oklarını görem...khn basıyom..ondan sonrası?:)
Printable View
matrikste sistem nasıl yerleştirilir.. kısaca açıklarsanız sevinirim..yahu sadece al -sat oklarını görem...khn basıyom..ondan sonrası?:)
1/5 longa çıktım 125
[QUOTE=unlimitted;256510]apla göstergeler depmek üzere deyü üvvvvvvv :..:
69.900'e pasif long.... (250 puan için yaktığımız adrenaline bak yol parasını bile kurtarmıyo lem:D)[/QUOTE]
istedikleri kadar depsinler.. 71.000 e kadar marj tanıdım onlara.. en çok dün aldığımı veririm palaya olur biter.. bonkörlüğüm üzerimde bugün..:D 71.000 üstüne atamadıkları sürece hiçbir tepiş indiremez beni shorttan..:)
[QUOTE=Astatin;256495]yok bence beyaz tüylü olan o:D siyah kazaklının fx ve vob daki işlem hızının limitin yazdığı gibi olması mimkin deelll..zaten göbekli bir şey siyah kazaklı..eheuehue[/QUOTE]
o siyah kazayklıyı sendemi görüyon yoksam ::: peki ozaman mor kazaklı kim :::
[quote=jerfin;256515]istedikleri kadar depsinler.. 71.000 e kadar marj tanıdım onlara.. en çok dün aldığımı veririm palaya olur biter.. bonkörlüğüm üzerimde bugün..:D[/quote]
ne depmesi abla düşüş trendi başliyiir sanki üühühühühü %90 yanılmayla ne oliyir :D
[quote=fXci;256516]o siyah kazayklıyı sendemi görüyon yoksam :::[/quote]
bi ara vardı ama şu an kayboldu...:p
[quote=Astatin;256512]şşş hefiksci..hantalray ve isbop ne durumda... ergen hala alda üwwww[/quote]
he ilkni gördüm..isbop ne durumda..luuuu...hefiksci
[QUOTE=Astatin;256514]1/5 longa çıktım 125[/QUOTE]
300 üstü istop 100 den kısaldım bakalım abi .. üvvv . .ayrıştık patron ...
[quote=selçuklu;256524]300 üstü istop 100 den kısaldım bakalım abi .. üvvv . .ayrıştık patron ...[/quote]
Patron kapanış tahminim -70.000.
Bence önce 0'a düşer, sonra bir o kadar daha düşer... üvvvv...
soldaki sayım öne çıktı bence .. etr ve ema da satta .. ne dersin saraylı abi .. sldaki olabilirmi ? .. üvvvv .. :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;256489]abi iki sayım var kafam karıştı açıkşası ... ikiside olabilir gibi geliyor ... bakacam artık .. pozu kapattım full flat ... iki yönde belirsiz bence ... ama aşağı ağır basıyor kafamda sanki ...
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5422/adsztxx.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;256523]he ilkni gördüm..isbop ne durumda..luuuu...hefiksci[/QUOTE]
sibopda 70425 yeresınde long sinyal verdı hala long koruyor namıssız emme ben mentalleyim uzun zamandır gayri
[QUOTE=Strategist;256527]Patron kapanış tahminim -70.000.
Bence önce 0'a düşer, sonra bir o kadar daha düşer... üvvvv...[/QUOTE]
aniden müsterihleştim patro . .stro patro .. stro baba .. sen çok yaşa ... .brv.brv.brv.brv