[QUOTE=Vob Trader;30342]bu iki vade arası makas nie düzene girmez anlamam[/QUOTE]
Son günlerin en pis traderı.kom
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;30342]bu iki vade arası makas nie düzene girmez anlamam[/QUOTE]
he he kurtulamıycaz bu 3.54 den.
he he kurtulamıycaz bu 3.54 den.
50300 geçilirse hedef 50900. 49300, 49900 olacaktı.
50300 geçilirse hedef 50900. 49300, 49900 olacaktı.
bi veri ii geldi diyede yukarı gidilmezki canım :)
bi veri ii geldi diyede yukarı gidilmezki canım :)
49275 flat bakalım biraz.
49275 flat bakalım biraz.
[QUOTE=Vob Trader;30350]bi veri ii geldi diyede yukarı gidilmezki canım :)[/QUOTE]
öyle bir giderki, düşüşünsebebi kötü beklentiydi.
[QUOTE=Vob Trader;30350]bi veri ii geldi diyede yukarı gidilmezki canım :)[/QUOTE]
öyle bir giderki, düşüşünsebebi kötü beklentiydi.
[QUOTE=jelibon;30352]öyle bir giderki, düşüşünsebebi kötü beklentiydi.[/QUOT
gitmezzzz. giderse de gittiği gibi geri döner
[QUOTE=jelibon;30352]öyle bir giderki, düşüşünsebebi kötü beklentiydi.[/QUOT
gitmezzzz. giderse de gittiği gibi geri döner
[QUOTE=mbm;30341]kısa devam ben...
ara ara yazıyorum zaten...
tüm peryotlar satta...
bugün 49500 üzeri kapanış olmadıktan sonra kısa öncelikli....[/QUOTE]
kısaya devam....
49500 üzerindeki kapanışa kadar....
[QUOTE=mbm;30341]kısa devam ben...
ara ara yazıyorum zaten...
tüm peryotlar satta...
bugün 49500 üzeri kapanış olmadıktan sonra kısa öncelikli....[/QUOTE]
kısaya devam....
49500 üzerindeki kapanışa kadar....
no short no long bence petrol artıyor. bugün çarşamba akşam petrol verileri var gıcık hareketer oluyor dowda.
no short no long bence petrol artıyor. bugün çarşamba akşam petrol verileri var gıcık hareketer oluyor dowda.
bi adam akıllı satış yapıp maliyet düzelttirmediler bana arkadaş :) 3 gün düşür 4. gün hepsini al, 2 gün düşür, tekrar al, silkeliyorlar...
bi adam akıllı satış yapıp maliyet düzelttirmediler bana arkadaş :) 3 gün düşür 4. gün hepsini al, 2 gün düşür, tekrar al, silkeliyorlar...
[QUOTE=jelibon;30356]no short no long bence petrol artıyor. bugün çarşamba akşam petrol verileri var gıcık hareketer oluyor dowda.[/QUOTE]
yükselme sebebi tamamen doğal olaylardan, meksika körfezindeki fırtınadan ötürü, gün gelir bu fırtına durulur :)
[QUOTE=jelibon;30356]no short no long bence petrol artıyor. bugün çarşamba akşam petrol verileri var gıcık hareketer oluyor dowda.[/QUOTE]
yükselme sebebi tamamen doğal olaylardan, meksika körfezindeki fırtınadan ötürü, gün gelir bu fırtına durulur :)
istemeyerekde olsa 49300 uzun:( ama seans sonu asla uzun olmam
istemeyerekde olsa 49300 uzun:( ama seans sonu asla uzun olmam
[QUOTE=ktasyurek;30358]yükselme sebebi tamamen doğal olaylardan, meksika körfezindeki fırtınadan ötürü, gün gelir bu fırtına durulur :)[/QUOTE]
Bunda haklısın bu takibimde.
[QUOTE=ktasyurek;30358]yükselme sebebi tamamen doğal olaylardan, meksika körfezindeki fırtınadan ötürü, gün gelir bu fırtına durulur :)[/QUOTE]
Bunda haklısın bu takibimde.
rahatsız ve blirsiz bir ortam 3.54-56 al sat ne bu ya, patlama bir tarafa yakın.
rahatsız ve blirsiz bir ortam 3.54-56 al sat ne bu ya, patlama bir tarafa yakın.
[QUOTE=Vob Trader;30359]istemeyerekde olsa 49300 uzun:( ama seans sonu asla uzun olmam[/QUOTE]
450 poz kapa kısa tekrar
[QUOTE=Vob Trader;30359]istemeyerekde olsa 49300 uzun:( ama seans sonu asla uzun olmam[/QUOTE]
450 poz kapa kısa tekrar
[QUOTE=jelibon;30361]rahatsız ve blirsiz bir ortam 3.54-56 al sat ne bu ya, patlama bir tarafa yakın.[/QUOTE]
vermişler 3-5 gömlekçiyle şef brokera hacim şartı al babam ver babam al babam ver babam
[QUOTE=jelibon;30361]rahatsız ve blirsiz bir ortam 3.54-56 al sat ne bu ya, patlama bir tarafa yakın.[/QUOTE]
vermişler 3-5 gömlekçiyle şef brokera hacim şartı al babam ver babam al babam ver babam
veriden önce ellerini ne çok belli ettiler.. günlerdir eksi makas yaptıran sevgili py miz 300 puan artı makasa geçirdi veriden 5 dk önce:)
veriden önce ellerini ne çok belli ettiler.. günlerdir eksi makas yaptıran sevgili py miz 300 puan artı makasa geçirdi veriden 5 dk önce:)
bu ısctr yi niye tutuyorlar yaa uyuz oldum
bu ısctr yi niye tutuyorlar yaa uyuz oldum
yeni moda 1ooo 1ooo yazmak sanırım
yeni moda 1ooo 1ooo yazmak sanırım
biz aşağıya çok şartlandık ama patlama yukarıda olabilir.. ben huylandım flat.. yine sisteme ihanet ettik, umarım bizi cezalandırmaz:D
biz aşağıya çok şartlandık ama patlama yukarıda olabilir.. ben huylandım flat.. yine sisteme ihanet ettik, umarım bizi cezalandırmaz:D