-
[QUOTE=unlimitted;280621]yok abi, fiyatlar doğru.
1 soru 20 TL
2 soru 45 TL
3 soru 70 TL
herkesin yaptığı gibi yaparsak para kazanamayız. :D
abi adam bir sistemi 160 kişiye mi satmış yoksa 160 ayrı sistem mi satmış.
valla eğer durum ikincisi gibiyse yeminle sistem öğrenmeye kasarım. :..::..:
gerçi birincisi gibiyse de demek ki "pazar genişmiş" mantığıyla öğrenmeye başlamak lazım :D[/QUOTE]
bi kişiye 160 sistem satmış da olabilir... altın vuruş hesabı... :D
-
[quote=saraylı;280618]anladığım kadarıyla vadeler kısalıyor,:rolleyes:
bir gün herkes ,Daytrader olacak....:D:..:[/quote]
daytrading iyi ama ben psikolojimden dolayı beceremiyorum. ama hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi malesef daytradingin de garantisi yok ben zaten 3 vadede trade ediyorum, en fazla iflas ederim o da hayatın bir parçası...
-
vob la herzaman ilgilenmek durumundada değilsin..
day trade işlemlerinde hergün yeni başlangıçtır..
haftada 22 işgünü var...
benim için ayda,7 işgünü ilgilenmek yeterli..[COLOR="Red"]bu günlerin peşpeşe veya tamamen ayrık günler olması farketmez..kazanma olasılığı aynıdır...[/COLOR]..işte bu çok güzel...7 işgününde enaz 1.000 puan yaparlar...
40 kontrat ile oynasan(full kontrat),ortaya 4.000 tl çıkıyor...
ögretmenin maaşının 2.5 katı..şükretmek lazım.
-
[quote=unlimitted;280621]yok abi, fiyatlar doğru.
1 soru 20 TL
2 soru 45 TL
3 soru 70 TL
herkesin yaptığı gibi yaparsak para kazanamayız. :D
[/quote]
eyvallah abi fark burda demek ki,:..:
çok soru soran fazla zahmet veriyo,:D
fiyat katlayarak gider di mi abim,:..:
haklısın valla...:cool::yü:
-
[QUOTE=saraylı;280618]anladığım kadarıyla vadeler kısalıyor,:rolleyes:
bir gün herkes ,Daytrader olacak....:D:..:[/QUOTE]
Ve işte tam da o günlerde
bugüne kadar görülmüş en güzel ralli/şelale başlayacak:)
-
[quote=abka;280620]15 daklık sistem var..günde 3-6 işlem yapıyor...(ben 5 işlemden fazla yapmıyom)
onu gün içi trade olarak kullanıyom..
sabah ilk sinyalde pozisyon alıp,17:34 de flat..
kaldıraç maxsimun...
istediğin gün ilgilen..hergün yeni başlangıç...
12 agustos dışında eksi olmamış..
kaldıraç max. olunca 200 puan net kazanç,,,,sistemli 800-1.000 puana bedeldir(ertesi güne poz. bırakan sistemlerde ortalama 2-3 kaldıraç oluyor.)[/quote]
Full mekanik bir sistem mi, yoksa hangi sinyale uyacağını, nerede çıkacağını vs. sen mi seçiyorsun? Mekanik bir sistemse son aylardaki getiri eğrisini gösterebilir misin?
-
[quote=unlimitted;280557]850den flat.
sıktın be pela...paritelere bakayım biraz. senin kıpraşacağın yok.[/quote]
ulem pela, bu üçüncü oluyo. öğlen arasına denk getirip duruyon operasyonları öncesinde fitil edip.
senden alacağım iyice birikti oğa göre! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
-
[quote=enorton;280623]Abi o zaman da Daytrade para etmez...
[B]"Bütün yanıtları bildiğin anda bütün soruları değiştirirler."[/B]
[B]Howard[/B][/quote]
para etmediği zaman ben de ,
"Hourtrader" topiğini açarım,:)
saat sonu mecbur flatsın,:D
robot ta anketi ona göre yapar,:..:
vobda çareler tükenmez...:eek:
-
[QUOTE=saraylı;280618]anladığım kadarıyla vadeler kısalıyor,:rolleyes:
bir gün herkes ,Daytrader olacak....:D:..:[/QUOTE]
abi şunu gördüm.... ne zaman trade'lerimizden memnun olmasak ve sistem parametreleriyle oynamaya kalksak, mutlaka piyasa pişman ediyor...
büyük bir hareket/trend yakın....
-
çapa hastanesine yakın yerde oturuyorum elektrik yeni geldi üüü tedaşı tebrik ediyorum .dng
-
parite ve futures düzeldi, shorttan tırsıyorum, kapatsam mı acaba
-
[quote=halojen;280626]bi kişiye 160 sistem satmış da olabilir... altın vuruş hesabı... :D[/quote]
:..::..:
kim acaba o adam ,:D
nası bişi??:..:
-
[quote=kertenkele99;280635]çapa hastanesine yakın yerde oturuyorum elektrik yeni geldi üüü tedaşı tebrik ediyorum .dng[/quote]
Teprik ederim+.+.+.+.
-
ben araları sayamıyorum .. üüüüüü
gerisini siz doldurun anladınız siz onu...+.+.:):):dü:
[IMG]http://666kb.com/i/blweug7pwndtgx9q7.jpg[/IMG]
-
[quote=temese;280630]Ve işte tam da o günlerde
bugüne kadar görülmüş en güzel ralli/şelale başlayacak:)[/quote]
[quote=halojen;280634]abi şunu gördüm.... ne zaman trade'lerimizden memnun olmasak ve sistem parametreleriyle oynamaya kalksak, mutlaka piyasa pişman ediyor...
büyük bir hareket/trend yakın....[/quote]
evet abiler bence de haklısınız,
trend yaklaşıyor...:)
-
[QUOTE=Strategist;280631]Full mekanik bir sistem mi, yoksa hangi sinyale uyacağını, nerede çıkacağını vs. sen mi seçiyorsun? Mekanik bir sistemse son aylardaki getiri eğrisini gösterebilir misin?[/QUOTE]
mekanik..testini yapamıyom..saat 17;33 de flatliyom..sondakika riski olmasın diye..sabah ilk ok ile poz. alıyom..mesela dün al kapatmışsa ,sabah pozisyon için tekrar al oku bekliyom..(peşpeşe al -sat oku veren cinsten)..
p.tesi net 300,salı net 325 puan kar..şimdilik -100 puan..
kaldıraç gercekten çok fazla olunca 300 puan,,, benim eski sistemin 1.200 puanına denk geliyor..
-
[quote=saraylı;280629]eyvallah abi fark burda demek ki,:..:
çok soru soran fazla zahmet veriyo,:D
fiyat katlayarak gider di mi abim,:..:
haklısın valla...:cool::yü:[/quote]
he abi 1 soruda kavramaya çalış olayı ne ikincisini soruyon demi ama üvvvvv :..:
bu pazarlama stratejisinin patentini mi alsam.
yaw patent dedim de. dragons den türkiye'ye katılabilirim aakidişlee... olayı bence dragonsla sınırlamayalım siz de katılın benim göstergelere.
-selamün aleyküm ferit abi, ali abi, yılmaz abi, aziz abi.
-aleyküm selam
-sizden yeni geliştirmekte olduğum mekanik sistemin %10'u karşılığında 8 trilyon talep ediyorum.
-(hep bir ağızdan) vay *.*
-he abi, şöyle ki (burada getirilen laptop açılıp repaint sistem gösterilir)
ne diyonuz abi, deli para vurak mı?
-he vurak. [B]limitsiz[/B] vuralım :D:D:D
-
[QUOTE=saraylı;280641]evet abiler bence de haklısınız,
trend yaklaşıyor...:)[/QUOTE]
bu gidişle eylül'e kalmaz abi, referanduma trendli gireriz.. sonucunu biliyorlar şimdiden....:)
-
[quote=Jean_Luc_Godard;280639]ben araları sayamıyorum .. üüüüüü
gerisini siz doldurun anladınız siz onu...+.+.:):):dü:
[IMG]http://666kb.com/i/blweug7pwndtgx9q7.jpg[/IMG][/quote]
Biz saydırıyoruz (Palaya) merak etme sen :..:
-
[quote=sovalye;280627]daytrading iyi ama ben psikolojimden dolayı beceremiyorum. ama hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi malesef daytradingin de garantisi yok ben zaten 3 vadede trade ediyorum, en fazla iflas ederim o da hayatın bir parçası...[/quote]
Allah muhafaza etsin ,
iflas etme abim,
doğru hiç bişinin garantisi yok hakkaten,
ama daytrade sanki gece pozu olmadığından biraz daha iflasa dayanıklı gibi ,
ya da bana öle geliyor...:rolleyes:;)
-
[quote=saraylı;280641]
trend yaklaşıyor...:)[/quote]
Aylardır yaklaşıyor, yolunu falan mı kaybetti acaba.. ::: El biriliğiyle bir navigasyon cihazı falan alıp hediye mi etsek ne yapsak? :..:
Ama na şuraya yazıyorum, bugün şelale şelale diye bekleyen KY o şelale geldiğinde daha ilk günden tepki yakalayacağım diye long'a geçer. Kendimden biliyorum... :)
-
Financial Times gazetesi bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin tarihindeki en büyük silah satışlarından birinin gerçekleşmek üzere olduğunu duyurdu.
Gazeteye konuşan Kongre kaynakları, Suudi Arabistan'a yaklaşık 60 milyar dolar değerinde silah satılmasını öngören anlaşmanın, Amerikan Kongresi'nden fazla bir itirazla karşılaşmadan geçmesinin beklendiğini söylüyor.
------
para bitince arabistana bişiler satıyolar ne güzel taktik :D banka batiyii arapları çaarın sermaye getirsinler pehhhhhhh
-
[quote=abka;280642]mekanik..testini yapamıyom..saat 17;33 de flatliyom..sondakika riski olmasın diye..sabah ilk ok ile poz. alıyom..mesela dün al kapatmışsa ,sabah pozisyon için tekrar al oku bekliyom..(peşpeşe al -sat oku veren cinsten)..
p.tesi net 300,salı net 325 puan kar..şimdilik -100 puan..
kaldıraç gercekten çok fazla olunca 300 puan,,, benim eski sistemin 1.200 puanına denk geliyor..[/quote]
Ben bugüne kadar doğru dürüst para kazandıran full mekanik bir daytrading sistemi yazabilmiş değilim. Bana trendlerin içindeki sabah gap'lerini almadan mekanik olarak para kazanılamıyor gibi geliyor. Başarabilen biri bir ekran görüntüsü atsa da motive olsam...
-
[quote=Strategist;280649]Aylardır yaklaşıyor, yolunu falan mı kaybetti acaba.. ::: El biriliğiyle bir navigasyon cihazı falan alıp hediye mi etsek ne yapsak? :..:
[B]Ama na şuraya yazıyorum, bugün şelale şelale diye bekleyen KY o şelale geldiğinde daha ilk günden tepki yakalayacağım diye long'a geçer. Kendimden biliyorum...[/B] :)[/quote]
son derece doğru ve bugüne kadar doğruluğu en çok kanıtlanan tespittir.:)
%100 katılıyorum.
-
[quote=seagate;280650]Financial Times gazetesi bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin tarihindeki en büyük silah satışlarından birinin gerçekleşmek üzere olduğunu duyurdu.
Gazeteye konuşan Kongre kaynakları, Suudi Arabistan'a yaklaşık 60 milyar dolar değerinde silah satılmasını öngören anlaşmanın, Amerikan Kongresi'nden fazla bir itirazla karşılaşmadan geçmesinin beklendiğini söylüyor.
------
para bitince arabistana bişiler satıyolar ne güzel taktik :D banka batiyii arapları çaarın sermaye getirsinler pehhhhhhh[/quote]
Cekiyolar şarabı öpüyolar arapı
bu her zaman böyle oldu :..:
-
:..:[quote=Strategist;280649]Aylardır yaklaşıyor, yolunu falan mı kaybetti acaba.. ::: El biriliğiyle bir navigasyon cihazı falan alıp hediye mi etsek ne yapsak? :..:
Ama na şuraya yazıyorum, bugün şelale şelale diye bekleyen KY o şelale geldiğinde daha ilk günden tepki yakalayacağım diye long'a geçer. Kendimden biliyorum... :)[/quote]
trendin eline ben bi Garmin GPS verdim,:p
artık tamamdır,galiba reklam oldu,idare edin,:..:
artık o hatayı yapma stro,sistemlerin süper abim....boks.
-
eylül 2008=eylül 2010..
artık referandum sonucunu da varın siz hesap edin.... :D
hayırlı işlemler olsun... :)
-
[quote=saraylı;280655]:..:
trendin eline ben bi Garmin GPS verdim,:p
artık tamamdır,galiba reklam oldu,idare edin,:..:
artık o hatayı yapma stro,sistemlerin süper abim....boks.[/quote]
abi benim 5800 a yükledim garmini tee samsundan çeşmeye gittim o haritayla :D üwwww iyi bişi üwwww
-
[QUOTE=halojen;280646]bu gidişle eylül'e kalmaz abi, referanduma trendli gireriz.. sonucunu biliyorlar şimdiden....:)[/QUOTE]
hatta o bildikleri sonucu çift taraflı trend için de kullanabilirler...
-
1991 den bugüne kadar altı aydan uzun süren kanallarda dörtten fazla tepe oluşmamış. Genelde üç tepe olmuş. Şu anki kanalda dört tepe oldu. Beşinci tepe olmaz mı? Tabi ki olabilir. Bu sadece geçmişe yönelik bir tespit.
(5 tepe olan yerleri görememişsem affola):) Öyleyse gözlükleri değiştirmek için Ramazandan sonra göz doktoruna randevu alayım. :)
-
garan biraz daha uğraşırsa kırmızı dolunay yapacak :::
-
[quote=halojen;280646]bu gidişle eylül'e kalmaz abi, referanduma trendli gireriz.. sonucunu biliyorlar şimdiden....:)[/quote]
halojen bu yukarı da gitmiyo...:)
4.dalga mı 2.dalga mı ,valla tam anlayamadım yani,:confused:
4 ise bitmiş olmalı,2 ise ya o da bitti ya da biraz daha yukarı tepebilir??:)))
ya da bu iki dalgayı aynı anda mı çiziyor?:..:yok bu olmaz,sıcaktan oldu..:..::..:
her halukarda sonuçta aşağı dönmeli...;)
aşağı gidecek dalga
ya 1.5 ya da 3 olmalı....:)))
bütün bildiğim bu şu anda....
-
[quote=seagate;280650]Financial Times gazetesi bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin tarihindeki en büyük silah satışlarından birinin gerçekleşmek üzere olduğunu duyurdu.
------
para bitince arabistana bişiler satıyolar ne güzel taktik :D banka batiyii arapları çaarın sermaye getirsinler pehhhhhhh[/quote]
suudlar ne yapacaksa o silahlarla ::: korkaklar silahı alırlar çürütürler kullanmayarak :confused:
-
[quote=Strategist;280624]Forumda eskiler bilir, Mozkan abi vardı, saatlik sistemle daytrading yapardı...
Eskiden sistemle para kazanmak ne kolaydı VOB'da... Başlayan her hareket en az 1.000-1.500 puan vermeden dönmezdi.. Acaba o günler geri döner mi? üvvv...[/quote]
[quote=adalı54;280654]Cekiyolar şarabı öpüyolar arapı
bu her zaman böyle oldu :..:[/quote]
Stro,
gelmez o günler dönmez o günler mazide kaldı heeepp..
[URL]http://vimeo.com/13569518[/URL]
Adalı,
With Respect To Mr. Atatürk "the gorgeous" :)
Bir arap krallığı meclisinin, bir ABD tezkeresine hayır diyebileceğini düşünebilir miyiz? Mümkünatı yoktur beyim... Öyleyse hristiyan ve müslüman!!!!! "evangelistler", 2000 yıllık devlet geleneğinin ve Atatürk'ün önünde boyunlarını eğsinler bir zahmet..tercihen de bir daha kaldırmasınlar.lelele.lelele
-
Selamunaleykum.Kolay gelsin.Bol kazançlar.
-
arkadaşlar, cidden referandum sonucunun PY tarafından bilindiğini mi düşünüyorsunuz?
bence hakim olan beklentiye göre hareket edeceklerdir.
-
sağolasın KARE
sayende olacağım dört köşe
-
[QUOTE=saraylı;280664]halojen bu yukarı da gitmiyo...:)
4.dalga mı 2.dalga mı ,valla tam anlayamadım yani,:confused:
4 ise bitmiş olmalı,2 ise ya o da bitti ya da biraz daha yukarı tepebilir??:)))
ya da bu iki dalgayı aynı anda mı çiziyor?:..:yok bu olmaz,sıcaktan oldu..:..::..:
her halukarda sonuçta aşağı dönmeli...;)
aşağı gidecek dalga
ya 1.5 ya da 3 olmalı....:)))
bütün bildiğim bu şu anda....[/QUOTE]
yukarı var abi bence, daha zamanı var... çok sabırlı adamlar valla helal olsun...
ama benzerlik kabak gibi, biliyorsun... :)
önce burdan sert vererek milleti kısaya sokup, sonra stoplarını patlatacaklar...
-
[URL=http://img291.imageshack.us/i/v1808.png/][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/9397/v1808.png[/IMG][/URL]
-
[quote=seagate;280659]abi benim 5800 a yükledim garmini tee samsundan çeşmeye gittim o haritayla :D üwwww iyi bişi üwwww[/quote]
abi ben evde unutmuşum GPS'i tatile giderken,:(
İstanbul'dan ,Antalya diye çıktım,Trabzon'a gitmişim abim yaa,sorma :..:yaa,:..:
yorumlarımı takip etmeye devam edersiniz ,dimi abim...:p;):rolleyes::..::::