saatlik 30275 altı kapanırsa 30000 lere inecek gibi.
Printable View
saatlik 30275 altı kapanırsa 30000 lere inecek gibi.
[quote=mersiyk;93075]burdayım burda shortta sindim sesim cıkmıyo :)[/quote]
sinme sinme..bak ben siniyormuyum sabahtan beri çeen 5 karış..neyse şimdi sen uyuşmuşsundur senin bi kafke içmen lazım..löpenkotidyen iyi mi yer olarak...korkma yaff jerfin de gelcek, hatta reco da...hatta kız tarafı olarak Sn. Hellim de gelebilir vakti varsa..hesapları reco ödeyecek..yzı tura ile kısa yaptı 200 puan karda... he de?:..::..:
sn.py artık bir şelale bekliyoruz.175 puanlık
[QUOTE=VOBiX;93071]jelibon dow yorumu piyasa kapanmadan yapsana.
Reco ile Asti kurdeleleri kapmaya çalışıyor.[/QUOTE]
beklenilenle gerçekleşenin nasıl olsa günü tutmuyor değeride tutmuyor diyerekten,
bizimde ayrı tellerde kendi kendimize harketler yapmamızdan ötürü ve onların ortalamalarıyla hareket etmemizden erken yapılabilir bu yorum.
bugün artı kapanışı gösteriyordu aslında dünde öyleydi. bir gün olmayınca değer gün oluyor.
zaten futurda sonuçta böyle oldu.
ama yapabilecek mi akşam kapanışta mesele burada.
dünkü hareketin de hafif olarak gerçekleşmesi,
bugün veya yarın sert bir hareket gerektiriyor.
biz nasıl bulduysak 23500 de zamanında bir destek dün daxında kendine bir destek bulduğu görünüyör.
oranın kırılıp kırılmamasına bakılmalıdır. 3667-90 arası.
yukarıda ise 7060 dirençtir dowda.
sevgiler.
Ben uzuna geçtim bakalım, dow artı açılışı var ya, yarında artı olursa şimdi bu dow ii olmaz dedim, saygılar...
[quote=bull market;93084]Ben uzuna geçtim bakalım, dow artı açılışı var ya, yarında artı olursa şimdi bu dow ii olmaz dedim, saygılar...[/quote]
Dopçik göbek,
DJ kimmiş yaww..burası DJ i sallıyo olsaydı benim oveallun %50 yukarıda olması lazımdı ey gidi eyyyy...
Günük xu100 grafiği çok berbat! Kısa için çok geç uzun için ise çok erken! Bence şu an yapılacak en iyi hareket hiç hareket etmemektir!
[QUOTE=Astatin;93085]Dopçik göbek,
DJ kimmiş yaww..burası DJ i sallıyo olsaydı benim oveallun %50 yukarıda olması lazımdı ey gidi eyyyy...[/QUOTE]
ortalamalrda hindistana bakacaksın.
he he.
[IMG]http://i40.tinypic.com/1zoi5fl.gif[/IMG]
30200-30300 arasını bekliyom astatin:) fazla değil yani, ralli falan beklemiyom yani:..::..:
veri kötu geldı yukarı cızdıler sonra da bas asagı
saatlik ortalama destek olarak çalışıyor halen..30125
uzun ortalama ise 30350 de direnç olarak çalıştı bugün..