yaz py yaz 1000 de oraya yaz:)cover cılar alır diye mi beklersin...
Printable View
yaz py yaz 1000 de oraya yaz:)cover cılar alır diye mi beklersin...
rusya'da durum nedir arkadaşlar? artısı eksisi yüzde kaç?
[QUOTE=tuareg;93127]350 den ilave kısa, maksat jerfının 28500 hedefınde yalnız bırakmamak, bir de terse gelırsek yaktım çıranı jerfın[/QUOTE]
sen bana bakma reco.. ben günlük düşünerek almıyorum pozu..benim kaldıraç düşük, yukarı gitmesi işime gelir, çıktıkça satarım..:)
%3.94 yukarda ruslar..jerfin bırak da yükselellim tcell in ustune de kabus gibi çöktn zaten:)
Bugün tekrar 30100-30200 aralığına gelirse ne yaparım, sanırım kısaları fullerim ama bakalım, hele bi gelsin, kapanışı nereden yapacak bugün meraklanmaya başladım, fakat dow açıldıktan sonra neler olacak göreceğiz, saygılar...
30375 yukarısı longları sevindiricek 30375 aşagısı shortları
[QUOTE=marakes;93131]%3.94 yukarda ruslar..jerfin bırak da yükselellim tcell in ustune de kabus gibi çöktn zaten:)[/QUOTE]
daha çökmedim ki.. çöktüğüm zaman kalkmam 5'e kadar..:D
[quote=jerfin;93134]daha çökmedim ki.. çöktüğüm zaman kalkmam 5'e kadar..:D[/quote]
söylentin yetti son konstgmzda 8.7 idi daha yaklasamıo oralara:)newyorktakinin bile belini büktün:) 3 günde %10 dan fazla düştü
Dow şimdi +12 açılıp eksiye dönermi? olur olur vallaaa, dj futura bakmayın, sersemleşti futur ne yaptığını bilmiyo...
[QUOTE=fXci;93133]30375 yukarısı longları sevindiricek 30375 aşagısı shortları[/QUOTE]
doru dedin 375 asayasında shorts seviner üstesinde longs
neden doru dedin asayadaki grafta
amma dikat olma gerek cunki vob sindi karar verme guc cekiyo ondan dengesiz
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2929/dorudedijn4.png[/IMG]
04/03 16:29 OBAMA YÖNETİMİ MORTGAGE YENİDEN YAPILANDIRMALARI İÇİN KURALLARI AÇIKLADI
Obama yönetimi, mortgage yeniden yapılandırmaları için kuralları
açıkladı.ABD hazine Bakanı Getihner, kreditörlere için teşviklere
uygulanacağını, kuralların yeniden yapılandırmalar için standartları
belirlemeyi amaçladığını söyledi.
ABD Hazine Bakanlığı açıklamasında, açıklanan teşviklerin
ikinci hacizlerdeki yangını söndürmek için olduğunu belirtti.
Açıklamada, hizmet sağlayıcıların, mortgageleri yeniden yapılandırmaya
hemen başlayabileceklerini belirtirken, yeniden yapılandırmanın
31 Aralık 2012'ye kadar geçerli olacağını vurguladı. Yeniden yapılandırma
için 1 Ocak 2008 ve öncesinde oluşan krediler kabul edilecek.
Hizmet sağlayıcılar, her yeniden yapılandırma için ücret, prim
alacak.
Foreks Haber Merkezi
[color=#FF0000][b] 04.03.2009 16:29:10 OBAMA YÖNETİMİ MORTGAGE YENİDEN YAPILANDIRMALARI İÇİN KURALLARI AÇIKLADI [/b][/color]
Obama yönetimi, mortgage yeniden yapılandırmaları için kuralları açıkladı.ABD hazine Bakanı Getihner, kreditörlere için teşviklere uygulanacağını, kuralların yeniden yapılandırmalar için standartları belirlemeyi amaçladığını söyledi.
ABD Hazine Bakanlığı açıklamasında, açıklanan teşviklerin ikinci hacizlerdeki yangını söndürmek için olduğunu belirtti. Açıklamada, hizmet sağlayıcıların, mortgageleri yeniden yapılandırmaya hemen başlayabileceklerini belirtirken, yeniden yapılandırmanın 31 Aralık 2012'ye kadar geçerli olacağını vurguladı. Yeniden yapılandırma için 1 Ocak 2008 ve öncesinde oluşan krediler kabul edilecek.
Hizmet sağlayıcılar, her yeniden yapılandırma için ücret, prim alacak. Foreks Haber Merkezi