bence geleni alıyolar..bole kasıp kasıp yarın gaplı acılıs hesap edıyo olabılrler
dax %1 cıkıyo ınıyo bız 75 puan ıcnde hareket edıoruz
Printable View
bence geleni alıyolar..bole kasıp kasıp yarın gaplı acılıs hesap edıyo olabılrler
dax %1 cıkıyo ınıyo bız 75 puan ıcnde hareket edıoruz
bakın şimdi kapanışta dolar kontratlarını çekecekler yukarı..:)
hergün aynı şeyi yapıyorlar.. yukarı aç, sonra gün boyu aşağıya gevşet biraz ve kapanışta tekrar al.. ve ertesi günü tekrar yukarı aç.....:D
çok eğlenceli oluyor izlemesi..:D.dng
[QUOTE=jerfin;93150]artık yurtdışını hiç tınmıyorum ben.. ne yaparlarsa yapsınlar.. nasıl olsa kolerasyon kalmadı.. ben önümdeki ekrana bakıyorum sadece..:)[/QUOTE]
bende bakmıyorum yurtdısına ... tınmıyorum yani. 2 gündür longy... bugun kafama martı pislemezse iyi olur..
artık köpeng balıkları tarafından yenilme ihtimalim %50 mbm var yanımda :D
oda mümkün..Dj i %5 yaptırırlr sabah açılışta verirler bilem kaç gap i yukarı
sistemler al da..30100 üzeri kapanışta rahatlıkla uzun..
Öf beee, oynamıycam diyom şu meretide yinede ayrılamıyoz başından, şunların ızdırabına bakın, düşürmeyecekler bu piyasayı onu anladık...
syn yavuzhan kademelerde en cok calısan hangısı su an acaaba
[QUOTE=fXci;93154]bende bakmıyorum yurtdısına ... tınmıyorum yani. 2 gündür longy... bugun kafama martı pislemezse iyi olur..
artık köpeng balıkları tarafından yenilme ihtimalim %50 mbm var yanımda :D[/QUOTE]
yanında sevgili mbm var, korkma.:) o, bu forumun en iyi traderlarındandir..
şu noktadan sonra sistemin içimizi rahatlatmakdan başka bi fonksiyonu yok..bellili yarın sabah bir tezgah var...bakalım kime "verecekler" ayarı,,,ayulara mı boğalara mı..DJ zaten artıda olduğu için geceye kısa..ama DJ %5 yaparsa ihtimalide aklımda...morkıç paketi fiyatın içinde var...ama EW cilerin bir keleği olabilir...PAMIIKKK nerdesin....
:):)))papaz hergün pilav yer mi..dow hergece artıdan eksiye mi geçecek..bakalım..hergün pilav yemek dengeli beslenme değildir..:)))
uzun devam geceye....bu hafta ne böyle ya... marj yok bişe yok
[quote=bull market;93157]Öf beee, oynamıycam diyom şu meretide yinede ayrılamıyoz başından, şunların ızdırabına bakın, düşürmeyecekler bu piyasayı onu anladık...[/quote]
aynen.
resmen koca günü boşa geçirmiş gibi hissediyorum kaç gündür...:mad: