ee ekip çil yavrusu gibi dağılınca ne olacak...algılamak biraz vakit alabilir..ama ben yerlerinde olsam teknisyenlerden de komisyonumu alırım...
Printable View
ee ekip çil yavrusu gibi dağılınca ne olacak...algılamak biraz vakit alabilir..ama ben yerlerinde olsam teknisyenlerden de komisyonumu alırım...
[quote=eksper;220193]her işlemim stoplu olarak...son 71 025 uzundayım..71 000 stop....ve full kontratla....[/quote]
abartmadan dediğini yapsan daha iyi olur. yoksa sonu hüsranla biten örnek çok, dur demeyi bilmeliyiz, yoksa istediğin kalitede trader ol fos.
70,900 kırılacak...69,900 e kadar ineceğiz..
1000 puanlık bi takoz yapıyoruz..resim koyamıorum..koyabilsem gösterirdim..:)
Teknikte 72.500 görünüyo.. dikkat...
Ama illa gidecek demek değil..
[quote=catedral;220201]Teknikte 72.500 görünüyo.. dikkat...
Ama illa gidecek demek değil..[/quote]
evet kanalın tepesi orası..
ama abla, 5 likte küçük bi takoz var gördünmü..en tepeden 1000 puan aşağı geldikten sonra yapmışız..
sanki onu aşağı kıracak gibi..
oda bize 5 likte ikili tepe yaptıracak..sonra aşağı salıp..bi yukarı daha yapıp..
bu sefer 60 lıkta ikili tepe yapacak..
ve aşağı salacak..
ama günlükte ikili tepe yapmayacak..
bi formasyonla yukarı kırıp yoluna devam edecek..gibi..geliyor bana..
tabii bu senaryo..gerçek olan kırılmaları bekemek..
mantıklısıda bu.
[quote=leventaslan;220200]70,900 kırılacak...69,900 e kadar ineceğiz..
1000 puanlık bi takoz yapıyoruz..resim koyamıorum..koyabilsem gösterirdim..:)[/quote]
[quote=catedral;220201]Teknikte 72.500 görünüyo.. dikkat...
Ama illa gidecek demek değil..[/quote]
önce hangisi.brv yani bu dediğinizde terste yakalanan son çıkşın başından beri şortta olandan daha çok zarar yazar.dng
[QUOTE=bugar;220199]abartmadan dediğini yapsan daha iyi olur. yoksa sonu hüsranla biten örnek çok, dur demeyi bilmeliyiz, yoksa istediğin kalitede trader ol fos.[/QUOTE]
ben bilmem ahada orada duruyor 71000 stop...zarar ne olur...025 puvan...buyursun alsın o puvanı...yok artık 1000 puvan yukarıdan birdaha bas...zararı ortala bilmem ne....bizim titan buna uymuyor.....hergün harac alıcan bu itten......
[quote=sadberk22;220206]önce hangisi.brv yani bu dediğinizde terste yakalanan son çıkşın başından beri şortta olandan daha çok zarar yazar.dng[/quote]
sonucu bekleyeceksin sadberk..önce 70,900 kırılırsa aşağı gideriz..ama kırılmazsa..Catedralin hedefine kadar yolu var..
eger bu takoz iş yapacaksa..71,550-575 ten satıı yemesi lazım..
takozun aşağı kırılma yeride 70,950 oldu..ve yükseliyor.
350 ...aldım haracımı......
[img]http://666kb.com/i/bhthau5l76cacbdzy.gif[/img]
bu full olarak aldıgım 325 puvanlık harac...sorttaki pozumun 700 puvanına denk geliyor..