uzuna döndüm
Printable View
uzuna döndüm
uzuna döndüm
allah allah
allah allah
ekim vade 50400 kısa, 3-5 gün bekleyeceğim.
ekim vade 50400 kısa, 3-5 gün bekleyeceğim.
49325 uzuna döndüm.......
49325 uzuna döndüm.......
endeks -%1 vadeliye bak bide
endeks -%1 vadeliye bak bide
[QUOTE=mbm;30371]49325 uzuna döndüm.......[/QUOTE]
49350 kısa...
fdow saatlik aşagı uyumsuzmuş.. geç farkettim...
[QUOTE=mbm;30371]49325 uzuna döndüm.......[/QUOTE]
49350 kısa...
fdow saatlik aşagı uyumsuzmuş.. geç farkettim...
hay ekime geçen aklıma ya
hay ekime geçen aklıma ya
ölümüne kısa
ölümüne kısa
dov açıldıgı gibi duruyor sabah açmış oldugum kısa ile geceye girmeyi düşünüyorum .hayırlısı bakalım.
dov açıldıgı gibi duruyor sabah açmış oldugum kısa ile geceye girmeyi düşünüyorum .hayırlısı bakalım.
bir iki gün içinde 39500 ü direnç haline getirecek düşüşün hazırlıklarında son aşamaya geliyor gibiyiz.
bir iki gün içinde 39500 ü direnç haline getirecek düşüşün hazırlıklarında son aşamaya geliyor gibiyiz.
Öğle arası vadeli spottan 350-400 puan geride işlem gördü. şimdi de 350-400 puan yukardan. makas farkı 800 puan. Yuhh yani.. 2 gün kalmuış. yapılan oyuna bak..
Öğle arası vadeli spottan 350-400 puan geride işlem gördü. şimdi de 350-400 puan yukardan. makas farkı 800 puan. Yuhh yani.. 2 gün kalmuış. yapılan oyuna bak..
[QUOTE=Vob Trader;30375]ölümüne kısa[/QUOTE]
Pis kısaldım bende. Esas korku filmi bu gece inşallah.boks.
[QUOTE=Vob Trader;30375]ölümüne kısa[/QUOTE]
Pis kısaldım bende. Esas korku filmi bu gece inşallah.boks.
ekim vade agustostan az düşerse kendimi affetmem :)
ekim vade agustostan az düşerse kendimi affetmem :)
[QUOTE=catedral;30379]Pis kısaldım bende. Esas korku filmi bu gece inşallah.boks.[/QUOTE]
hortummu kasırgamı ne varmış benzin de zamladı zaten
[QUOTE=catedral;30379]Pis kısaldım bende. Esas korku filmi bu gece inşallah.boks.[/QUOTE]
hortummu kasırgamı ne varmış benzin de zamladı zaten
geceye kısa göründü .. yaşasın ayılık .. ve ayı kardeşliği .. .boks..boks..boks.
geceye kısa göründü .. yaşasın ayılık .. ve ayı kardeşliği .. .boks..boks..boks.
Spot kapanışı ile fark kapandı, bu sebepten yarına kısalarda riskli oldu, flat kalmak en mantıklısı, zaten her iki yönede kopup gidecek hali yok görünüyor, sabaha yeni tur yeni şans diyelim:), saygılar.
Spot kapanışı ile fark kapandı, bu sebepten yarına kısalarda riskli oldu, flat kalmak en mantıklısı, zaten her iki yönede kopup gidecek hali yok görünüyor, sabaha yeni tur yeni şans diyelim:), saygılar.
[QUOTE=selçuklu;30382]geceye kısa göründü .. yaşasın ayılık .. ve ayı kardeşliği .. .boks..boks..boks.[/QUOTE]
şu ekime birisi bişey yapsın delirtecek
[QUOTE=selçuklu;30382]geceye kısa göründü .. yaşasın ayılık .. ve ayı kardeşliği .. .boks..boks..boks.[/QUOTE]
şu ekime birisi bişey yapsın delirtecek
Son beş günde yapılan hareketlerin hiçbir mantığı yok, böyle bir olayda yok, ama sıkışan py ne yapsın, eli mecbur acaiplikler sergiletiyor piyasaya, saygılar.
Son beş günde yapılan hareketlerin hiçbir mantığı yok, böyle bir olayda yok, ama sıkışan py ne yapsın, eli mecbur acaiplikler sergiletiyor piyasaya, saygılar.
geceye herkes kısa giriyor herhalde.. :)
ben flatim..bu akşam yön yok gibi görünüyor..
11350 kırılmadıkça bi aşağı bi yukarı gider gelir dow..
cumayıda saymazsak yarın poz değişimi için son gün..riske gerek yok..ekim hala likit değil çünkü..herkese iyi akşamlar..
geceye herkes kısa giriyor herhalde.. :)
ben flatim..bu akşam yön yok gibi görünüyor..
11350 kırılmadıkça bi aşağı bi yukarı gider gelir dow..
cumayıda saymazsak yarın poz değişimi için son gün..riske gerek yok..ekim hala likit değil çünkü..herkese iyi akşamlar..
bu ne yaaa ağustos vade satıp, ekim vade alıyorlar
bu ne yaaa ağustos vade satıp, ekim vade alıyorlar