Kaç gündür flat takılıyordum dow benim kısa olmamı bekledi galiba.:(
Sabah futurlar iyi bir eksi yapmazsa yandık...
Printable View
Kaç gündür flat takılıyordum dow benim kısa olmamı bekledi galiba.:(
Sabah futurlar iyi bir eksi yapmazsa yandık...
[QUOTE=bien;93243]Kaç gündür flat takılıyordum dow benim kısa olmamı bekledi galiba.:(
Sabah futurlar iyi bir eksi yapmazsa yandık...[/QUOTE]
futureler pek eksi olmaz sabah bien.. çekik gözlüler fiyatlayacaklar daha bu çıkışı.. ama yukarı açtığı ile kalır piyasa.:..:. daha yukarı taşıyacak güçleri yok..
[quote=haguan;93002]Dj f 60 dk guncel
6860 altında düşüş akımını sürdürüyor 6860 üstünde düşüş akımından kurtulabilir dikkat etmek gerek.
[/quote]
dj f guncel 6860 üstünde bu kanal oluşumundaki dirençler daha etkili olacaktır.
Buyrun
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2954/djfgunceljg9.png[/IMG]
[quote=jerfin;93244]futureler pek eksi olmaz sabah bien.. çekik gözlüler fiyatlayacaklar daha bu çıkışı.. ama yukarı açtığı ile kalır piyasa.:..:. daha yukarı taşıyacak güçleri yok..[/quote]
kaç gündür dji eksi kapattı, sabah fdji sayesinde uzunlar paçayı kurtardı. çok eksi olmasa da -50 puan ve ustune razıyım. Aksilik dji biraz düşerek kapadı. fdji sonradan düşse daha iyi olurdu.
30800'ü geçmemesi lazım...
[QUOTE=bien;93246]kaç gündür dji eksi kapattı, sabah fdji sayesinde uzunlar paçayı kurtardı. çok eksi olmasa da -50 puan ve ustune razıyım. Aksilik dji biraz düşerek kapadı. fdji sonradan düşse daha iyi olurdu.
30800'ü geçmemesi lazım...[/QUOTE]
evet, 30.800-30.900 direnç var.. bugün çok bekledim oraları, ama gelmedi namıssız..:..: sabah max orada açar ve açıldığı gibi de ver aşağı..:) zaten bekleniyordu dow'da 7000 tepkisi.. böylece o derdide atlattık..:..:
kapanışı kötü oldu bence...günlerdir soluksuz düşüyor.bugün kafayı kaldırdı +250 filan derken gömüverdiler hemen 100 puanı...fdow daha da fena tepeden 140 puan satış yedi.
hiç tahamülleri yok anlaşılan yükselişe...psiko bunlar ama bizimkiler bunlardan da beter....
neyse sabaha var daha...çok sular akar köprü altından.
benim dow'daki hedefim 5000 seyyah.. çok ayuyum yaaa..:..:
dow, 7000'de hiç oyalanmayıp direk kırdığı için dönüp test etmesi gerekiyordu teknik olarak o kadar.. belki 1-2 gün 7000 üstünde kapanış yapmak için direnebilir.. sonra..:dü:
kayahan'dan beter oldum haaa...:..::..:
[quote=jerfin;93257]benim dow'daki hedefim 5000 seyyah...[/quote]
şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım...ben 6.500 civarında bi yerde istop deyip yukarı döneceğini düşünüyorum.ama tutunamazsa ki zaten o seviyelere geldiğinde piyasa hareketinden falan az çok anlarız momentum falan nasıl az çok fikir verir.
ama bu 6.500 tutmazsa evet aşağısı boştur 5.000 ler uzak değil o zaman...
yanlız DJI 5.000 olursa sanırım bizim vadelide 16.000/18.000 filan olur :eek:
boru değil 2.000 puanlık düşüş cari seviyelerden.
ben yine de umutluyum 26.000/28.000 arası bi yerlerde duracağımızdan.
umut fakirin ekmeği o da olmazsa aç kalırız...
Bende bugün full kısa kalmıştım, her full kısa kalışımda yukarı yaptı terse yattım, bu sefer böyle olmayacak diye düşünüyorum hala, hatta açılış bir miktar eksi bile olabilir, en azından spot eksi açılabilir, demek istediğim vob un fark olayı var, yarın spot açılana kadar bişeyler yaptı yaptı, yapmak istemiyosa vob da eksi açılır diyorum:eek: yuh artık dediniz dimi:D, kaç gündür kısacı olarak ben diyorum bakalım dow artı kapatıncada ertesi sabah başkaları desin, bıktım gına geldi..
Yok hayır yukarı gidincede ne olacaksa, biraz daha yukarıdan daha çok yeni kısacı kazanacak piyasa, olacak iş değil yani, saygılar...
sayın bull, sıkmayın canınızı, AIG den umut kesılmez, bır bakarsınız yarın fırından yenı cıkmıs sıcacık haberler duser, bır bakarsınız GE one mınute der, durumumuz fena der, siz az bucuk eksı beklıyorsunuz ben en az 1000 puan eksı acar dıyorum, isteyenın bir yüzü vermeyen obama.
dur reco ne 1000 puanı daha ben kısaları fulleyeceğimm....boks.
en az 500 puan yukarı açmazlarsa dinamitler hazır istinye'de.. .dng.dng
Eledeki verilere göre açılış 30700-30800 arası olabilir ama sonrası yükseliş zor gibi seçimlere kadar piayasayı sadece tutarlar ekstra yükseltme işi şu ortamda zor.