-
Bush a kızıyoduk ama obama bizim gibi ayulara yaramadı be, bush zamanında daha net düşüşler kaydediyoduk, obama krizi bize uzak tuttu, adeta teğet geçirtiyo:..:, yoksa RTE kriz bizi teğet geçti diyebilirmiydi? Bush olacaktı anında görüntü yapmıştı, sen misin teğet geçen derdi, imkb şelale olurdu:D, var bu işin altında bi bit yeniği ama bakalım, bi zaman gelir anlarız heralde...
-
[QUOTE=bien;93243]Kaç gündür flat takılıyordum dow benim kısa olmamı bekledi galiba.:(
Sabah futurlar iyi bir eksi yapmazsa yandık...[/QUOTE]
fdow 6785 idi biz kapanırken. Ona göre bakın sabah 09:14te
-
[QUOTE=clark;93273]Eledeki verilere göre açılış 30700-30800 arası olabilir ama sonrası yükseliş zor gibi seçimlere kadar piayasayı sadece tutarlar ekstra yükseltme işi şu ortamda zor.[/QUOTE]
Aha işte clark şimdiki verilerle olacağı yazmış. .brv
-
[QUOTE=clark;93273]Eledeki verilere göre açılış 30700-30800 arası olabilir ama sonrası yükseliş zor gibi seçimlere kadar piayasayı sadece tutarlar ekstra yükseltme işi şu ortamda zor.[/QUOTE]
bu seçim dalgası benimde kafamı karıştırıyor herkes gibi sevgili clark..
şimdi düşünüyorum, genelde seçimlerden 2 hafta önce çıkış başlıyor ve seçim ertesi beklenti bitti satışları geliyor.. şimdiye kadarki seçim öncesi çıkışlarda %10-20 arası çıkış yaşanmış..
ama bizim seçimden sonra birde imf var ısıtılıp önümüze getirilecek.. 2-3 hafta da onunla oyalasalar piyasayı, nisan ortasına geliriz.. ama o zamana kadar dow dibi bulmuş, hatta dip çalışmasını da tamamlamış olacak belkide.. eee biz düşüşü yurtdışı çıkarken mi yapacağız. yada hiç düşmeyecek miyiz.. gelde çık işin içinden..
-
[quote=VOBiX;93275]fdow 6785 idi biz kapanırken. Ona göre bakın sabah 09:14te[/quote]
90 puan yukarıda / 6785 =
Dow yüzde [B]% 1.32[/B] daha yukarıda bizim kapanışa göre.
Ama bu bizim borsanın tepki endeksine göre 0,0000123 puan felan yükseleceğimiz anlamına geliyor. Zira bu ara herşeye tepkisiz kalıyor da borsamız. Yarın da öyle olacak..
İyi bir yükseliş felan beklemiyorum..Sıkışşşşma..
-
[quote=jerfin;93277]bu seçim dalgası benimde kafamı karıştırıyor herkes gibi sevgili clark..
şimdi düşünüyorum, genelde seçimlerden 2 hafta önce çıkış başlıyor ve seçim ertesi beklenti bitti satışları geliyor.. şimdiye kadarki seçim öncesi çıkışlarda %10-20 arası çıkış yaşanmış..
ama bizim seçimden sonra birde imf var ısıtılıp önümüze getirilecek.. 2-3 hafta da onunla oyalasalar piyasayı, nisan ortasına geliriz.. ama o zamana kadar dow dibi bulmuş, hatta dip çalışmasını da tamamlamış olacak belkide.. eee biz düşüşü yurtdışı çıkarken mi yapacağız. yada hiç düşmeyecek miyiz.. gelde çık işin içinden..[/quote]
Güzel analiz yapmışsın. Ama mutlaka ama mutlaka düşmemiz gerekiyor..
Çünkü son düşüşe göre bizim hisselerimiz DJI hisselerine göre neredeyse 3-4 kat daha pahalı kaldı... Ben Coni olsam şimdi yatırım fonumu burada boşaltır gider Djı dan ucuz kağıt alırdım.. Zaten yapacaklar.
Ama ne zaman ?
-
[QUOTE=jerfin;93277]bu seçim dalgası benimde kafamı karıştırıyor herkes gibi sevgili clark..
ama bizim seçimden sonra birde imf var ısıtılıp önümüze getirilecek.. 2-3 hafta da onunla oyalasalar piyasayı, nisan ortasına geliriz.. ama o zamana kadar dow dibi bulmuş, hatta dip çalışmasını da tamamlamış olacak belkide.. eee biz düşüşü yurtdışı çıkarken mi yapacağız. yada hiç düşmeyecek miyiz.. gelde çık işin içinden..[/QUOTE]
Şimdi piyasa bırakılsa seçmen ikdidar paritisine oy verir mi vermez oy kaybettirir mi fazlasıyla ,bir agırlıgı bile elimize alsak gücümüz yettigi kadar tutarız sonra gücümüzün bittigi en son noktada düşer bayılırız ,ımf zaten fiyatlanacagı kadar fiyatlandı birde onun beklentisi bitti olayına girersek seçim sonrası patlayacak olan lastigin çivisi olur.ancak bu durumdan bizi tek kurtaracak dow un bir aya kadar8500- 8700 lere ulaşması
-
[QUOTE=clark;93280]Şimdi piyasa bırakılsa seçmen ikdidar paritisine oy verir mi vermez oy kaybettirir mi fazlasıyla ,bir agırlıgı bile elimize alsak gücümüz yettigi kadar tutarız sonra gücümüzün bittigi en son noktada düşer bayılırız ,ımf zaten fiyatlanacagı kadar fiyatlandı birde onun beklentisi bitti olayına girersek seçim sonrası patlayacak olan lastigin çivisi olur.ancak bu durumdan bizi tek kurtaracak dow un bir aya kadar8500- 8700 lere ulaşması[/QUOTE]
herşey belirsiz olduguna gore sistemime sorgulamadan 4 elle sarılmalıyım sonucunu cıkarıyorum.
-
köpeng balıklarına karşın nobetteyim.....:) bizim mbm mışıl mışıl uyuyor ...
şambiyelin ucundayım suya düştüm düşücem ....kıyamıyorum ki bizimkine accuk yana kay demeye pekde güzel uyuyor maşallah
-
Taktik değişti gece al sabah çak shorta devam long gelene kadar tabii.
-
[quote=VOBiX;93275]fdow 6785 idi biz kapanırken. Ona göre bakın sabah 09:14te[/quote]
saat 08:28 itibariyle 6.787 sadece 2 puanlık bir fark var kapanışımıza göre...son tepesinden geceden sabaha 200 puan satış yemiş olması işin olumsuz tarafı...
-
[quote=SEYYAH;93284]saat 08:28 itibariyle 6.787 sadece 2 puanlık bir fark var kapanışımıza göre...son tepesinden geceden sabaha 200 puan satış yemiş olması işin olumsuz tarafı...[/quote]
İşte hayallerimizdeki Pamık...Şaka bir yana ben de şimdi benzer bir yorum yapacaktım. Ama sonuna da şunu ekleyecektim, önceki günkü en düşüğün altına inmedikçe bu geniş marjda dalgalanmalar sağlam bir dip yapma çabası da olabilir..diyecektim..
Bay Pamık,
Gelişmelere göre burun farkı ile öne çıkan EW sayım alternatifleriniz varsa hasretle kucaklarız.brv