ne daxmışşın be, normal hareketin yokmu senin hiç.
Printable View
ne daxmışşın be, normal hareketin yokmu senin hiç.
Bu saatten sonra değil HSBC feriştahı gelse öyle %10luk yükseliş ya da düşüşe neden oalcak şekilde çizemez tahtaları. HSBC 7000 kontratla çizmişti o akdarıyla şimdi 1000 puan çizse dua etsin.
[quote=tuareg;93308]dunku 200.ler kapatıldı aynı yerden uzuna gecıldı,
ben nıye stres apayım kı, bundan kelli astatın stres ceksın:):)
GE sermaye ihtiyacımız olursa garantı bankası payımızı satarız dermişşş, sevgılı asti.[/quote]
hıı ne dedin :) 700 puanlık DJ düşüşünde para kazanamamış, %2.5 luk DJI yükselişinde para kaybetmemiş, dünya ahiret ayu astatin bu savaşlardan stres çekmemiş de senin longundanmı stres olcakmış astatin...bu arada geçmiş olsun...
(Reco: Bu yazı tura işini abartma, al sistemini önüne, yoksa eritirler çıtırt diye adamı )
dünkü 1,7585 usd kısalar bugün 1,7495 ten kapatıldı..
dolarda aşağı marj büyük halen..
biraz izleyelim bakalım.flat !
[IMG]http://i44.tinypic.com/2hmzivb.gif[/IMG]
[quote=tuareg;93308]dunku 200.ler kapatıldı aynı yerden uzuna gecıldı,
ben nıye stres apayım kı, bundan kelli astatın stres ceksın:):)
GE sermaye ihtiyacımız olursa garantı [COLOR=red]bankası payımızı satarız dermişşş[/COLOR], sevgılı asti.[/quote]
Valla kulislerin yalancısıyım, yıllar önce bir türk bankasını bilmem kaç milyar dolara alan yabancı bir banka aldığı fiyatın 4 de 1 ine müşteri aramış satmak için ama zort tabiki... bu durumda tüm forum bi araya gelip paraları toparlasak GE nin garanti dejki payını alırız diyorum..
[QUOTE=Astatin;93315]Valla kulislerin yalancısıyım, [COLOR="Red"]yıllar önce bir türk bankasını bilmem kaç milyar dolara alan yabancı bir banka aldığı fiyatın 4 de 1 ine müşteri aramış satmak için ama zort tabiki[/COLOR]... bu durumda tüm forum bi araya gelip paraları toparlasak GE nin garanti dejki payını alırız diyorum..[/QUOTE]
bizim türkler akıllı adamlar.. piyasa değerleri yüksekken bankaları yabancıya satarak iyi kazık attılar, helal olsun..:D
[quote=jerfin;93316]bizim [B]türkler [/B]akıllı adamlar.. piyasa değerleri yüksekken bankaları yabancıya satarak iyi kazık attılar, helal olsun..:D[/quote]
kızmayın amacım siyaset falan değil ama ben [B]TÜRK[/B] ve [B]TÜRKÇE[/B] kelimelerinin küçük harfle yazılmasından son derece rahatsız oluyorum.
faşist falan değilim sakın öyle zannedilmesin ama ben bu konuda biraz daha özenli olabiliriz diye düşünüyorum.
forumda büyük harf yazmak kabalık olarak kabul ediliyor ve hepimiz küçük karakterler kullanıyoruz ama bu iki kelime istisna olmalı.
jerfin abla amacım seni kırmak falan değil sakın yanlış anlamayasın.tesadüf şimdi denk geldi.yani kabak sana patladı ablacım :p
daha öncede bu şekilde yazımlar dikkatimi çekti.tabii ki yinede siz bilirsiniz.en azından ben dikkat ediyorum.
cvp yazmayın konu uzar gider :p
15 dklık sistemin dün 30200 de sata geçmesinden sonra, 29975 altındaki saatlik kapanışta 60 dklık sistemde sata geçecek..
USDYTL deki boğaları selamlıyorum..hasretle kucaklıyorum...
haklısın seyyah dikkat etmemiz gerekiyor aslında..
iyi de sen bana neden abla diyosun..:) aynı yaşlardayız bildiğim kadarıyla.. ha saygıdan diyorum diyosan, ben kendi ablalarıma bile adıyla hitap ederim de, ben mi çok saygısızım acaba..:D:D garip geliyor bu abla muhabbeti yanlış anlama, kompleks falan da sanma haa..:D
[quote=jerfin;93319]haklısın seyyah dikkat etmemiz gerekiyor aslında..
iyi de sen bana neden abla diyosun..:) aynı yaşlardayız bildiğim kadarıyla.. ha saygıdan diyorum diyosan, ben kendi amlalarıma bile adıyla hitap ederim de, ben mi çok saygısızım acaba..:D:D garip geliyor bu abla muhabbeti yanlış anlama, kompleks falan da sanma haa..:D[/quote]
tamam abla bi daha abla demem :..:
[quote=jerfin;93319]haklısın seyyah dikkat etmemiz gerekiyor aslında..
iyi de sen bana neden abla diyosun..:) aynı yaşlardayız bildiğim kadarıyla.. ha saygıdan diyorum diyosan, ben kendi amlalarıma bile adıyla hitap ederim de, ben mi çok saygısızım acaba..:D:D garip geliyor bu abla muhabbeti yanlış anlama, kompleks falan da sanma haa..:D[/quote]
seren serengil'in taksiye bindiğinde taksiciye abla dediğinden kızması üzerine taksicinin "abla dediysek hata mı ettik teyzeee" demesi geldi aklıma. :..:
yanlış anlaşılma olmasın, sırf aklıma geldi diye söylüyorum. jerfin zaten kompleksi olmadığını belirtmiş.