-
[quote=jerfin;93319]haklısın seyyah dikkat etmemiz gerekiyor aslında..
iyi de sen bana neden abla diyosun..:) aynı yaşlardayız bildiğim kadarıyla.. ha saygıdan diyorum diyosan, ben kendi amlalarıma bile adıyla hitap ederim de, ben mi çok saygısızım acaba..:D:D garip geliyor bu abla muhabbeti yanlış anlama, kompleks falan da sanma haa..:D[/quote]
Apula nasıl?.dng
-
Noolcak bu vob un hali yaaaa..
Ben şimdi full kısaları kapadım uzuna geçtim, trrrrrt diye verdiler 30000 e, uzundayım şimdi:)
Ralli isteruk
-
haguan,
canım kardeşim yakınlarda bi yerdeysen trend çizgilerinle şu vadeliye bi el atıver gözünü severim senin ;)
mümkünse aşağı trend vurgusu yapalım :..:
-
[quote=bull market;93323]Noolcak bu vob un hali yaaaa..
Ben şimdi full kısaları kapadım uzuna geçtim, trrrrrt diye verdiler 30000 e, uzundayım şimdi:)
Ralli isteruk[/quote]
ben full olmasa da uzun süredir ilk kez pozisyon aldım.
katılıyorum, ralli yönünde ossun bi zamet. su sesi sıktı.
-
[quote=bull market;93323]Noolcak bu vob un hali yaaaa..
Ralli isteruk[/quote]
Son bar itibariyle 60 dklık sşstem de sata geçmiştir Bay BULL...
-
[QUOTE=Astatin;93322]Apula nasıl?.dng[/QUOTE]
ohooo .kom
seyyah kötü örnek oluyosun bak..:..:
-
[QUOTE=jerfin;93327]ohooo .kom
seyyah kötü örnek oluyosun bak..:..:[/QUOTE]
Çok haklısın Abla !
-
Bu teşekkür butonlarına noolduki?:confused:
-
[QUOTE=bull market;93329]Bu teşekkür butonlarına noolduki?:confused:[/QUOTE]
duruyor.
-
longa gel bostana gel,
şorta gel destana gel,
PY izin vermezse,
yalandan flat e gel,
şort ayrı bostan ayrı,
ayuoğlu yaşar mı vay,
kalsa şorttan ayrı,
-
[QUOTE=unlimitted;93321]seren serengil'in taksiye bindiğinde taksiciye abla dediğinden kızması üzerine taksicinin "abla dediysek hata mı ettik teyzeee" demesi geldi aklıma. :..:
yanlış anlaşılma olmasın, sırf aklıma geldi diye söylüyorum. jerfin zaten kompleksi olmadığını belirtmiş.[/QUOTE]
evet, taksiciler, pazarcılar, esnaf v.s.... çok kullanır bu 'abla' kelimesini..:..: artık dil alışkanlığı olmuş.. onlar kullanınca yadırgamıyoruz artık da, belli kültür seviyesine gelmiş insanlarında aynı tabiri kullanmasını yadırgıyorum.. düşünsenize lise yada üni arkadaşınızla yolda karşılaşıyorsunuz ve size abla naber diyor.. hehehee onun gibi birşey oluyor işte ne bileyim..:..:
-
[QUOTE=jelibon;93330]duruyor.[/QUOTE]
Bende çıkmıyo sabahtır valla gcık kaptım niye çıkmıyo şimdi, pc mi bozuktur nedir?
Bide benim gönderilerde iforex reklamı çıkıyo kıl oldum bu reklama, mahsus bende çıkıyo gibi geldi bana, yatırma başlayın butonunu düzeltsinler bari yaaa..