Hayret bi şeydir ya. Dow'a baktık geceden full uzun girdik. Netekim dow + kapadı . Tamam bu defa pabuçları yeniliycez dedim. Şu hale bak . Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.
Printable View
Hayret bi şeydir ya. Dow'a baktık geceden full uzun girdik. Netekim dow + kapadı . Tamam bu defa pabuçları yeniliycez dedim. Şu hale bak . Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.
30 binden kısa..
piyasa isteksiz,1 haftadır tüm yükseliş denemeleri zayıf kaldı.
hoş aynı durum aşağı yön içinde geçerli..
30150 üstünde duruma bakarız yeniden.bu seviye altında kaldıkça satış baskısı sürebilir günün kalanında..
valla ben dünden kalma 30.325 şortları 975 e verdim gitti...iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.sıkıldığım için kapattım.başka sebebi yoktur.bayıldım ben mıy mıy piyasadan...ben anlam veremiyorum 3/4 gündür oluşan bu düşerken takoz koy düşme çıkarken duvar ör çıkma hareketlerine.
piyasa açsın kendini biraz bakarız çaresine :..:
ama dilek ve temennim şu beklediğim dibi bir an önce yapmamız yönünde.boğalar kızmasın gayrı ama düşüş istiyorum.hepimizin menfaati için.
[QUOTE=bull market;93333]Bende çıkmıyo sabahtır valla gcık kaptım niye çıkmıyo şimdi, pc mi bozuktur nedir?
Bide benim gönderilerde iforex reklamı çıkıyo kıl oldum bu reklama, mahsus bende çıkıyo gibi geldi bana, yatırma başlayın butonunu düzeltsinler bari yaaa..[/QUOTE]
teşekkürde günlük sınırlama vardı bir ara belki ondandır.
reklam bendede çıkıyor.
yaw bu piyasanın efegesi döçesi nerde
birisi şunları dürtsün loow burda da bi piyasa vardı hatırladınız mı diyerekten.
[quote=parderi;93334]Hayret bi şeydir ya. Dow'a baktık geceden full uzun girdik. Netekim dow + kapadı . Tamam bu defa pabuçları yeniliycez dedim. Şu hale bak . Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.[/quote]
Pardericim,
Senin long olmandnhemen önce sinemalarda oynayan "Ayuların Aşkı" filmini izlemedinmi..Başrolde benle DOW vardım..Ben DOW la ayu ayu meşkederken, DOW metresim olarak istediğim her şeyi yaparken ve beni meşgul ederken, burdaki eşimiz VOB yemiş bitirmiş bizi..aaahhhh bi döndün baktım cepte beş kuruş kar yok...Filmin mesajı : Oynaştığın kişiye değil evli olduğun kişiye odaklan..:..::..:
[QUOTE=jelibon;93337]teşekkürde günlük sınırlama vardı bir ara belki ondandır.
reklam bendede çıkıyor.[/QUOTE]
Ama olmazki, bugün daha yeni girdim forumu ve hiç teşekkür etmedim, yanlışlıkla beni sınırladılar anlaşılan.
Bu reklam şimdi görüyorum herkesde çıkıyor:)
[quote=unlimitted;93338]yaw [B]bu piyasanın efegesi döçesi nerde[/B]
birisi şunları dürtsün loow burda da bi piyasa vardı hatırladınız mı diyerekten.[/quote]
paraları kalmamış :..:
ohoooo hergün bi seçim mitingi oluyor...veriyorlar müziği sonuna kadar.. kafa beyin kalmadı artık.. :mad::mad:
Dow a bir dakika saygı durusumu yapıyorlar ne yurt dışındaki hareketler dondu
Bir de küçük not..Diğer forumdaki (VB) ters indikatörler alda...bilginiz olsun diye diyorum
[quote=SEYYAH;93341]paraları kalmamış :..:[/quote]
neye yatırmışlar küne :D