dax, toplayıp 4000-4100 aralığını deneyecektir..
ama bizimkiler bu arada ne yapacaklar bu önemli işte..:)
Printable View
dax, toplayıp 4000-4100 aralığını deneyecektir..
ama bizimkiler bu arada ne yapacaklar bu önemli işte..:)
Aşağı az bi yolumuz daha var gibi sanki sonrasına pc karar verecek bakalım.
[quote=jerfin;93346]dax, toplayıp 4000-4100 aralığını deneyecektir..
ama bizimkiler bu arada ne yapacaklar bu önemli işte..:)[/quote]
dax çıkar vob bakar formasyonu
vob 60 dk guncel durum grafigi
29850 altı olmazsa kırmızı çember içerisinde kalmaya devam eder.
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/1652/60dkkak.png[/IMG]
[QUOTE=marakes;93348]dax çıkar vob bakar formasyonu[/QUOTE]
yurtdışının tepki çıkışı bitene kadar bizi bir süre daha yatayda tutabilirler.. ama artık o kadar sıkıştık ki uzun süre tutamayacaklar yatayda gibi..
Hah valla teşekkürü buradan edeyim sn. haguan, bende buna istinaden uzuna geçtiydim, daha doğrusu ağır hareketlerde olsa olsa burada yataylık ve sonrasında bir yukarı denemesi olabilir diye, saygılar...
ooooooooo
ne bu kontrat miktarları ya.
ne trade olur ne bilmem ne.
hayret yani.
efg falanda bundan yok.
korkuyor herkes.
100 puan gıpraşma yok.
az önce aldığım fısıltı gazetesi haberine göre devlet su işleri çok ama çok sağlam zarar ettiği için, uzunca bir süre piyasalardan uzak kalacağını, kurum adına işlem yapılmayıp sadece müşteri bazında işlem yapılacağını karara bağlamış.
ne kadarı doğru bilemem...
adı üstünde, fısıltı gastesi. :..:
[quote=bull market;93351]Hah valla teşekkürü buradan edeyim sn. haguan, bende buna istinaden uzuna geçtiydim, daha doğrusu ağır hareketlerde olsa olsa burada yataylık ve sonrasında bir yukarı denemesi olabilir diye, saygılar...[/quote]
birşey değil sn bull
yukarıdaki grafikte 29850 kanal destegi yakın planla bakıldıgı icin keyfen cizilmiş gibi gozukebilir.
İçini koyulttuğum kırmızı kanalın onemi geçmişten geliyor.
Bir de HEXEN plans alsak çok şık olacak...Ayrıca MBM nin yorumlarını da görmek isterim
dalışa geçiyorum şambiyelin havası söndü
kısaya devam.. yanlız çok kırgınım py'ye.. sabah yukarı gap yapmadı ve bana kısaları fulleme imkanı vermedi..