artıramıyorum kısaları.. dax düzeltmesini yaptı 4.000 e doğru fişekleyecek ondan çekiniyorum..:)
Printable View
artıramıyorum kısaları.. dax düzeltmesini yaptı 4.000 e doğru fişekleyecek ondan çekiniyorum..:)
[QUOTE=jerfin;93358]artıramıyorum kısaları.. dax düzeltmesini yaptı 4.000 e doğru fişekleyecek ondan çekiniyorum..:)[/QUOTE]
19 şubatta başladı sistemim sık sinyal vermeye short dedi şimdi fekat arttıramıyorum
[QUOTE=fXci;93359]19 şubatta başladı sistemim sık sinyal vermeye short dedi şimdi fekat arttıramıyorum[/QUOTE]
HO'ya dayalı sistemler yatayda iyi çarpar..:)
[QUOTE=jerfin;93360]HO'ya dayalı sistemler yatayda iyi çarpar..:)[/QUOTE]
normalde benim deniz yataydan etkilenmez ama neyse :) mbmyi dürtüyorum usta uyan sabah bitti öğlen oldu kalk diyorum velvela ses yok şambiyelin havasıda bitti peki bu adam nasıl su üstünde duruyor anlamış deyilim.:p
[quote=unlimitted;93345]neye yatırmışlar küne :D[/quote]
paralarının çoğu bizim bu forumdakilerin cebine girmiş durumda hergün 3-5 tüylerini yoluyoruz :..:
israilli genetikçilerin bulduğu tüysüz tavuğa döndü ikiside :..:
aşağıda EFG-DSI nin güncel hallerini görebilirsin :..:
hexen baba neredesinn ??
[QUOTE=furkan;93363]hexen baba neredesinn ??[/QUOTE]
furkan adam diyor işte şu an grafikte plan yapmak uygun değil diyor .nezaman hexen baba grafikte plan yapamasa piyasada hep çarpmaca oluyor bende tum zararı ozaman yapıyorum :(
[QUOTE=bull market;93340]Ama olmazki, bugün daha yeni girdim forumu ve hiç teşekkür etmedim, yanlışlıkla beni sınırladılar anlaşılan.
Bu reklam şimdi görüyorum herkesde çıkıyor:)[/QUOTE]
Reklam en son mesajda çıkıyor. Son mesaj kiminse onun mesajında çıkıyor. Sende iforex çıkıyor ben de fazla kilolarınızdan kurtulun diyordu. Teşekkür işi saat 00:00a göre değil ilk teşekkürden 24 sonra saat sonra oluyor sanırım.
[QUOTE=Astatin;93344]Bir de küçük not..Diğer forumdaki (VB) ters indikatörler alda...bilginiz olsun diye diyorum[/QUOTE]
HN VN FE HT VB KB AT HV BM gibi siteler var da benim bildiğim VB=VoBorsa burası oluyor. Karıştırmış olmayasın. :confused:
[QUOTE=gacırt;93364]furkan adam diyor işte şu an grafikte plan yapmak uygun değil diyor .nezaman hexen baba grafikte plan yapamasa piyasada hep çarpmaca oluyor bende tum zararı ozaman yapıyorum :([/QUOTE]
öyle zamanlarda sadece izlemek en iyisi aslında.. pozisyonsuz yönü daha sağlıklı tahmin edebiliyorsun.. bir de trendin tersine tepkiye poza girmek çok sakıncalı.. ciddi zararlar öyle yazılıyor malesef..:(
[QUOTE=gacırt;93364]furkan adam diyor işte şu an grafikte plan yapmak uygun değil diyor .nezaman hexen baba grafikte plan yapamasa piyasada hep çarpmaca oluyor bende tum zararı ozaman yapıyorum :([/QUOTE]
seninle hemen hemen aynı işlemleri yapıyorduk dimi ? bende yazıyorum yanii mrk etme kıstırıcaz kuyruktan bir günn çıkıcak zararlar
[QUOTE=SEYYAH;93362]paralarının çoğu bizim bu forumdakilerin cebine girmiş durumda hergün 3-5 tüylerini yoluyoruz :..:
israilli genetikçilerin bulduğu tüysüz tavuğa döndü ikiside :..:
aşağıda EFG-DSI nin güncel hallerini görebilirsin :..:[/QUOTE]
Bu tavuğu neden bulmuşlar ki? Ne işe yarayacakmış?