[QUOTE=abka;93391]dolar teminatı ne kadar..[/QUOTE]
180 tl.. kaldıraç daha cazip endeks kontratlarından.. ama %10 kardan vergi var..:..: ne yapalım kazanalım da veririrz vergimizi..
Printable View
[QUOTE=abka;93391]dolar teminatı ne kadar..[/QUOTE]
180 tl.. kaldıraç daha cazip endeks kontratlarından.. ama %10 kardan vergi var..:..: ne yapalım kazanalım da veririrz vergimizi..
[QUOTE=parderi;93334] Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.[/QUOTE]
Desemde gazetemin bi kanadını kaptılar. Bari öbür kanadını versemde. Esas kanatları kurtarsak.üüü
benim tahminime göre dolar 5.3.3 e başladı... seyyah nerdesinnn..:D:D
general Motors Abd Devletinden Ek Kredi Istedi-cnbc-e
gm:Mali Yetersizlik Yaşarsak [B][COLOR=red]Iflas[/COLOR][/B] Yasasina Başvurabiliriz-cnbc-e
GENERAL MOTORS, 2011`E KADAR ABD HUKUMETINDEN YAKLASIK 30 MILYAR DOLAR KREDI ALACAGIZ - CNBCE
[quote=abka;93391]dolar teminatı ne kadar..[/quote]
Tahmin edeyim..Endeks kontratlarının uzlaşma karlarından dönen para ile USD long açıyorsun...benim gibi:..::..:
kötü oldu be şortlarımı erken kapatmışım bezdirdiler bende verdim.kafam bozuldu şindi...
[quote=marakes;93397]general Motors Abd Devletinden Ek Kredi Istedi-cnbc-e[/quote]
O kadar krediyi bana verseler ben araba değil uzay mekiği yaparım be..
istesek mi o kadar olmasa da binde bir i kredi:)
[quote=SEYYAH;93401]kötü oldu be şortlarımı erken kapatmışım bezdirdiler bende verdim.kafam bozuldu şindi...[/quote]
Üzülme Pamık..Senin post biz Kamçatka ayuları gibi koyu kafkerengi değil, ısrarcı olmaman soft ayu olmandndır:))):))) Ama iyisin sen iyi..Gördüğüm kadarıyla tradelerin başarılı ve stressiz...:..::..: Önemli olan da bu..
ayı şenliği başladı..:)) düşen kanal desteğimiz 29.000 de..
kolu kestik.
kan kaybından gitmesek bari...