[QUOTE=Fantom;93481]faiz indirirse ne olur[/QUOTE]
beklentiden fazla indirseydi kötü olurdu kısa vadede, ama beklenti kadar olunca şimdi bekleme modunda olucaz, poz değiştirmeden yön ne tarafa bakıcaz...
Printable View
[QUOTE=Fantom;93481]faiz indirirse ne olur[/QUOTE]
beklentiden fazla indirseydi kötü olurdu kısa vadede, ama beklenti kadar olunca şimdi bekleme modunda olucaz, poz değiştirmeden yön ne tarafa bakıcaz...
[QUOTE=YAVUZHAN;93477]gelen haber büyükleride terste bırakmış gözüküyor..
hazırlıksız yakalanmışlar sanki ?
[/QUOTE]
maalesef biriside ben.
Ge cfo: Ge capıtal`e ılıskın endıseler abartılı
ge cfo: Kısa vadleı nakıt sıkısıklıgına yol acabılecek bır durum yok
ge cfo: Ge capıtal yılın ılk ceyregını karla tamamlayacak
-matrıks-
shortculara artık geceleri rahat yok haberlerle olucak düşüşü mümkün oldugunca ertelemeye calısıcaklar bu yuzden sabırlı ve kaldıracı guzel ayarlamalıyız sonunda cok guzel kar bırakabilir bu hareket
1/3 ünü kapadım kısaların..
kar cebe yakışırmış :)
Fakat geceye kısa kalmak o kadarda kötü bişey gibi görünmüyor, bence uzunda kalmak riskli..
[QUOTE=jelibon;93453]haddini aşma, burada bayanlarda var.
dengeleri kafanda kuramıyorsun.
bende kalkıp [COLOR="Red"][B]iç çamaşırlı erkekmi asayım.[/B][/COLOR]
analiz ver bekliyoruz hala senden.[/QUOTE]
onu avatara koymuşlardı zamanında .dng
[QUOTE=Fantom;93461]yigidi öldür hakkını ver demisler
Kayahan aylar önce bu büyük düşüşü bildi
o yuzden tebrikler[/QUOTE]
Aylar önce derken?
28000lerden 39000e gitmiştik o zmanlar VOBda para kaç defa sıfırlandı hesapladınız mı?
Piyasa yataya aldı, kısaları realize etmemizi bekliyolar... fırsatını buldukça basarlar artık.. tahmindir...
tepkı yapar mı dıyorum ama dax da krıtık yerlerde bı slaınırsa asagıda yol var..
bull haklı gibi..sımdı yenı short actrmamak ıcn kasarlar da kasarlar
[QUOTE=Astatin;93468]Tebrikler abi :) Kısaları ısrarla tutarken spx in 725 ine baktım ..bir de sisteme[/QUOTE]
Tamam senin biradermiş kurdeleyi geç yazdığı için ondan alıp sana vermiştik. Madem kardeşsiniz sorun yok.
[QUOTE=TIFIL;93482]5 dk larda mini bir ikili dip oldu gibi...bence[/QUOTE]
yataya alıp alçalan üçgene çevirirler onu birazdan.