ECB faiz indirimi global piyasaları çalkalamaya devam edecek anlaşılanki bu kadar verildi bugün, hem diyoruz faizi %2 den aşağıya saldılarmı borsalar tepetaklak olur, hemde pozisyonda oturmamak için uğraşıyoruz..
Oturan ayı olucam artık...
Printable View
ECB faiz indirimi global piyasaları çalkalamaya devam edecek anlaşılanki bu kadar verildi bugün, hem diyoruz faizi %2 den aşağıya saldılarmı borsalar tepetaklak olur, hemde pozisyonda oturmamak için uğraşıyoruz..
Oturan ayı olucam artık...
hedefim vuruldu.. 28,650 alışlarım geldi... flatım.. dolar longlarla devam yola....
hah yine duruldular, ama yemezler artık, en az 15 dk al verene kadar kısadayım..
Ohoo, görünüşe göre 29500 e kadar almaları lazımki zor...
[QUOTE=jerfin;93553]hedefim vuruldu.. 28,650 alışlarım geldi... flatım.. dolar longlarla devam yola....[/QUOTE]
güzel kar ettim amma velvekin ben flatlayamam sistem aksi sinyalinde kaparım
[QUOTE=fXci;93555]güzel kar ettim amma velvekin ben flatlayamam sistem aksi sinyalinde kaparım[/QUOTE]
en güzeli sisteme uymak.. ben mekanik sistem kullanmadığım için, sistemim=hedefim.:..:
29350 - 29600 bandında tüm pozisyonu kapadım.
900 puan aldık.
marj kalmadı,mıymını piyasa falan derken kısa sürede iyi marj oluştu..
artık güniçi sadece vur-kaç yaparım o da denk gelirse.
- 500 makasla gece kısa kalmam..
[QUOTE=Astatin;93468]Tebrikler abi :) Kısaları ısrarla tutarken spx in 725 ine baktım ..bir de sisteme[/QUOTE]
Astatin, bazı yazılarının satır aralarından ESAY.RUL un senin gerçekten abin olduğu izlenimini edindim; doğru mu anlamışım yoksa komplo teorisi mi üretiyorum?
artık bizim piyasamız daha zayıf olacak..dolara dikkat hedef 2,20...borsada hedef ise 18.000 altı(imkb -100)
makas -525 hey yavrum hey...
Dolarda benim hedef 1.900-2.000 tl aralığıdır...
[quote=YAVUZHAN;93557]29350 - 29600 bandında tüm pozisyonu kapadım.
900 puan aldık.
marj kalmadı,mıymını piyasa falan derken kısa sürede iyi marj oluştu..
artık güniçi sadece vur-kaç yaparım o da denk gelirse.
- 500 makasla gece kısa kalmam..[/quote]
katılıyorum aynen vurkaç başka bir şey işlemez
Bence çok düştü mantığını kullanmamak gerekir, sistem ne derse o demenin zamanıdır, biliyorsunuzki adamlar yatayda bıktırıyorlar, sonrada düşene kadar bas bas, bu durumda spota bakmak lazım, spot bir önceki dibi 26000 lere ulaşmadan rahat yok bence...