-
[QUOTE=mur@t;93558]Astatin, bazı yazılarının satır aralarından ESAY.RUL un senin gerçekten abin olduğu izlenimini edindim; doğru mu anlamışım yoksa komplo teorisi mi üretiyorum?[/QUOTE]
Doğrudur sanırım bir ara onun hesabından girmişti. Benim aklımda kalan o vardı.
-
ayuların sesi çok gür çıkmaya başladı.
long zamanıdır! .dng
-
açık pozisyon değişimi 22600. :eek:
-
Düşüş devam bence...iym yeterince verdi...
-
-
[QUOTE=bull market;93561]Dolarda benim hedef 1.900-2.000 tl aralığıdır...[/QUOTE]
ahanda dolar-tl aylık :D ..
2 kez denenmiş bir direnç var .. iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç yerle bir olur .. tarümar olur. .. aylık grafta dolar aşırı alımda en sert hareketler aşırı alımda aşırı satımda olur .. grafta bir flama formasyon var 3 ay sürmüş .. yukarı teperse feci teper hedefi baya yüksek .. gördüklerim bunlar ...
ama aylık grafa bakıp vobda poz alınmaz .. sadece fikir için :):)
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2577/adszact.jpg[/IMG]
-
Evet sn selçuklu, şimdi şöyle bişey var, eğerki dolar/ytl 2,00-2,20 geçerse olay hepten 3,00 civarına kopuştur, bence böyle...
-
sağlam bastılar valla bugün
-
Şimdi yarına oyun düşünelim, ne olabilir, mesela açılışı olumlu algılatma yaparlarsa, 29200-39300 açabilirler, oradan tekrar bas bas yapabilirler... favori senaryom ise yarın gaplı aşağıdan açılıştır, saygılar...
-
[QUOTE=bien;93566]açık pozisyon değişimi 22600. :eek:[/QUOTE]
Şiddetli bir Senaryo 7 var. Etkisi :dü:
-
Bugün Allah dileklerimi kabul ediyor..%5 eksiye denk gelen yerden shortlar kapatılır..yeni şort için fursat beklenir...llellelelelelelel
-
[quote=bull market;93572]Şimdi yarına oyun düşünelim, ne olabilir, mesela açılışı olumlu algılatma yaparlarsa, 29200-39300 açabilirler, oradan tekrar bas bas yapabilirler... favori senaryom ise yarın gaplı aşağıdan açılıştır, saygılar...[/quote]
29.200ü bilmem de, 39.300 yaparlarsa iş bankası bakkala döner! :D