-
[quote=Strategist;297868]Patron bu çıkışı öyle sıradan bir not artırımı açıklamaz sanki... Bana öyle geliyor ki artık yatırım yapılabilir ülke durumuna çıkartacaklar...[/quote]
adamlar satın almadık banka bırakmadılar memlekette bu saatten sonra yatırım yapılabilir seviyeye geldiniz deseler ne olacakki ?
bu kurumlarda üçkağıtçının ağababası..
-
yükseliş başladığında 60xxx lerdeydi, hala 68xxx lerde şöle 7xxxx olmalı ki pahalı olsun.dng
-
son ayu filmini çekeceklermiş en zirve belli olduğunda çekimler başlayacak. puaha
-
shortları patlatıyorlar APSD -6.200.........cörtçü nesli tükeniyor.
-
Resmen manyak bunlar arkadaş tehlikeli adamlar,yarın sakat bir gün olacak.
-
arkanıza yaslanın derken bunu demiştim ama dediğim halde 2 kere indim tekrar bindim bu trenden bugün içinde :D hep nunular yüzünden :..: bu arada long devam
-
daha yuzde 3 yapmadık.
yuzde 5lık dogru pozısyondan sonra ters pozısyona gecıp ve bır ıkı hatalı ıslemın ardından zararla kapadıgım gunu bılırım.
algıları ınanılmaz degıstırdıler.. son 4 ayda yuzde 2,5 ın uzerındekı ılk hareket dıyebılırım, bır de gecmıse bakın..
-
haber falan varmı arkadaşlar bu ne böyle 87700 dedik pala çok kızmış anlaşılan bu rakama az bulmuş :..:
-
piyasa % 3 yukarıda apsd - 9000 ...
-
Fatmagülün suçu ne arkadaş?...:::.uyk
-
Dj iyi kapatırsa yarında mal dağıtımı yaparlar 88.500-89.000 hedefleri.
-
[quote=TÜRKOĞLU;297887]shortları patlatıyorlar APSD -6.200.........cörtçü nesli tükeniyor.[/quote]
hadi cortcüleri patlatıyorlarda GARAN ve AK kızı kim alıyor o zaman % 4-5 oldu