[QUOTE=Strategist;280845]Anket açmayayım buradan sorayım: APDS'ye ve/veya makasa bakarak yaptığım yorumlar bugüne kadar bana kaybettirdiğinden fazla kazandırdı diyen var mı?[/QUOTE]
harbi sistemci makasa falan bakmaz:)
Printable View
[QUOTE=Strategist;280845]Anket açmayayım buradan sorayım: APDS'ye ve/veya makasa bakarak yaptığım yorumlar bugüne kadar bana kaybettirdiğinden fazla kazandırdı diyen var mı?[/QUOTE]
harbi sistemci makasa falan bakmaz:)
[quote=a.kaya;280865]onayladımı yoksa geçici sinyalmi hocam[/quote]
Geçici şu an 16:45'i beklemek lazım.. Gerçi ben 400'den short'ladım zaten sinyal kaybolsa da geceye short devam edeceğim.. Disiplinsizlik işte... :)
oyyyyyyy kusku bar oyyyyyyyyyy
:::::::::::::::
.lelele.lelele.lelele
+.+.+.
DOW JONES ENDEKSİ 8000 PUANA KADAR İNEBİLİR- PRECHTER
şu habere bakın yaf ayda bi kere geçiyolar bu haberi.. ** denyo eleman tee 1987 de bi kere tahmin tutturmus o gun bugundur düşebilir diyo ellamm.. bizim gibi ky bu da kesin...
-----------------------
DOW JONES ENDEKSİ 8000 PUANA KADAR İNEBİLİR- PRECHTER
Elliott Wave International'dan Robert Prechter tarafından
hazırlanan raporda, Dow Jones endeksinin baş-omuz grafiğinin
boyun hizasını kırması halinde endeksin yüzde 20'den fazla
değer kaybebileceği belirtildi.
Raporda, "Gelecek aylar bu yılın en ilgi çekicileri olma
potansiyeli taşıyor. Eğer boyun hizası kırılırsa hedef 8000
puan düzeylerinde olabilir" denildi.
Prechkter, 1987 yılındaki piyasa çöküşünü Elliott Wave
Prensibi olarak bilinen yönteml tahmin etmesiyle ünlü olmuştu.
Yöntemde yatırımcı psikolojisi temel alınıyor.
Foreks Haber Merkezi ( [email]haber@foreks.com[/email] )
[url]http://www.foreks.com[/url]
bu arada piyasa gene düştü boşyere stoplanmış olduk üvvvvv
Alttaki pembeyi de kırdı mı film kopar benim için şahsen... Selpatros nerde yaw onsuz tadı çıkmıyo mondiyoların... üvvv...
verkkuskuyu ver kuskuyu
[quote=unlimitted;280854]ııı
eeeee
şey makinist bey..
üvvvvvvvvvvvvv üüü
Un Lee patron,
Benzer durumdayız...Ben de 75675'e LONG cover yapmak için emir girmiştim ve tabi gerçekleşmedi... üüü
Maalesef şu anda da görüntü tatsızlaştı...VOB 75.200'ün,DOW FUTURE da 10.330'un üzerine bir an evvel atamazsa da iyice tatsızlaşacak...Kaçan fırsata bak,pehhh... :(
[quote=padişah;280848]benim indıkeytır anlamsızca sat verdi, ben de sattım. bir duyum aldı galiba.[/quote]
al vermeden atladık 200 puan daha indi üvvvvvvvvv
taban olsun kuruduk 3 aydir yeter da uwwwwwwwwwwwww
dusmuyor yaa uhuhuhu
üüüüüüüüüüüü
[quote=MASTER;280882]
Un Lee patron,
Benzer durumdayız...Ben de 75675'e LONG cover yapmak için emir girmiştim ve tabi gerçekleşmedi... üüü
Maalesef şu anda da görüntü tatsızlaştı...VOB 75.200'ün,DOW FUTURE da 10.330'un üzerine bir an evvel atamazsa da iyice tatsızlaşacak...Kaçan fırsata bak,pehhh... :([/quote]
abi çok canım sıkıldı öyle böyle değil ya.
USD/CAD günün tamı tamına dibinden longlamıştım, 2 pipe kapanmıştım, ona mı yanayım.
VOBda dibi yakalayıp longları 150 puana verdiğime mi yanayım.
zirveyi bulup 25 puanla poz kaçırdığıma mı yanayım.
get yaw benden treydır mreydır olmaz abi. üüü
benim sistem uyuyo geçici sat çıkarmadı hala.vardır kesin bildiği 74050den almıştı en son....bakalım geceye nasıl giricez.
[quote=seagate;280887]taban olsun kuruduk 3 aydir yeter da uwwwwwwwwwwwww[/quote]
Olsun be patron... Bu gece senkronizeyiz... Ama Dow acilen depmezse + kapatabilir... Düşüş için önce acilen yukarı fırlaması lazım... üvvv...
kendimden geçtim ekrana bakarken..
bu sistemi arıyordum bende tam....+.+.+.
[QUOTE=Strategist;280858]Denyo short çakmaya başladı... :)[/QUOTE]
[IMG][URL=http://img709.imageshack.us/i/hopwe.jpg/][IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6261/hopwe.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
bar 950ye indiğindede geçici çıkarmadı.akıllı sistem canım:)
ne indıkeytırmış bendeki de, maaşallah, 75.375'te sat dedi, sattım hemen, 225'ten tekrar aldım, 950'ye kadar gevşedi. tüh beeeee
afyonu patlatmak için hazırlık var galiba.
Sistem de short'ladı ya, artık yarın gap yesem de gam yemem... Öbür türlü sistem dışı iş yapıp kaybettim diye kendimi suçlardım... Şimdi olsa olsa denyo sistem çarpıldı derim.. Ben sütten çıkma ak kaşık... :)
e hani gidiyoduk aşağıya?
[quote=rehin;280908]e hani gidiyoduk aşağıya?[/quote]
kim dedi abi? göstergeler onay verdi mi vermedi mi hiç sormuyonuz :D:D.dng
[quote=rehin;280908]e hani gidiyoduk aşağıya?[/quote]
Aşağı gidebilmek için önce yukarı gitmek lazım. ;)
Tersine kapanıştan önce tepetaklak inersek yarın + gap beklemeye başlayabilirim...
[QUOTE=unlimitted;280910]kim dedi abi? göstergeler onay verdi mi vermedi mi hiç sormuyonuz :D:D.dng[/QUOTE]
af buyrun :) öyle acımasız bir gerçek var malum...sizin göstergelerden korkulur:..:
[quote=unlimitted;280889]abi çok canım sıkıldı öyle böyle değil ya.
USD/CAD günün tamı tamına dibinden longlamıştım, 2 pipe kapanmıştım, ona mı yanayım.
VOBda dibi yakalayıp longları 150 puana verdiğime mi yanayım.
zirveyi bulup 25 puanla poz kaçırdığıma mı yanayım.
get yaw benden treydır mreydır olmaz abi. üüü[/quote]
Öyle deme yaw...Sen çok iyi bir tradersın...Senin başına gelen şeylerin aynısı çoğu zaman benim başıma da geliyor.Bir direnç belirliyorum emri onun bir altına yazdığımda piyasa iki altından dönüyor...İki altına yazınca da üç altından dönüyor...Yani eğer bu bir beceriksizlikse yalnız değilsin...:..:
Bu arada 75.175'ten SHORT'a döndüm.Neyse iki kademe de olsa kar ettik deyip züğürt tesellisi yapalım...Ha bir de en azından ''Un Lee bir kademeyle kaçırdı ben üç kademeyle...Onun durumunda olsaydım daha beter sinir olacaktım'' diye de kendimi teselli ediyorum ama...Bunu bence Un Lee patron duymasın...:D
[quote=rehin;280913]af buyrun :) öyle acımasız bir gerçek var malum...sizin göstergelerden korkulur:..:[/quote]
estağfurullah.
ehi :D
güzel bir gündü benim için, çok şükür, hergün böyle olsa keşke.
[quote=MASTER;280915]Öyle deme yaw...Sen çok iyi bir tradersın...Senin başına gelen şeylerin aynısı çoğu zaman benim başıma da geliyor.Bir direnç belirliyorum emri onun bir altına yazdığımda piyasa iki altından dönüyor...İki altına yazınca da üç altından dönüyor...Yani eğer bu bir beceriksizlikse yalnız değilsin...:..:
Bu arada 75.175'ten SHORT'a döndüm.Neyse iki kademe de olsa kar ettik deyip züğürt tesellisi yapalım...Ha bir de en azından ''Un Lee bir kademeyle kaçırdı ben üç kademeyle...Onun durumunda olsaydım daha beter sinir olacaktım'' diye de kendimi teselli ediyorum ama...Bunu bence Un Lee patron duymasın...:D[/quote]
abi şaka bi yana cidden tedavilik bi durum bu bence.
yaw 500-1000 puana oynuyorsun abi, 25-50 puanın hesabı yapılır mı ya.
üstelik mesela bugün ben 3 kere poz açmışım. toplamda 350 puan yapmışım.
yaw ver 25'ini 50'sini bas tuşa arkadaş bu nasıl bi arızadır ya...
yani 1 değil 2 değil ben zırlamaktan bıktım ama tuşa basmamaktan bıkmadım hale bak.
gerçi bi çare buldum kendime bi arkadaşa trade yetkisi vericem, kademeyi ona söyliycem ben beklerken o 1-2 kademe etrafından döneceğine inanırsa basacak tuşa. başka çare yok abi çok ciddiyim.
bir arkadaş dowun kapanışı nasıl olur diye sormuştu sanırım.
dow ne yapıp eder artı kapatır bence.
gece görürüz. dow artı kapatmazsa Renoyum:D:D:D
yurtdışı niye bozdu böyle ?
5 dk lıklar kevgire döndü bugün..
[quote=The Tatar;280923]5 dk lıklar kevgire döndü bugün..[/quote]
tahminim 15'likler de aynı durumdadır..
[quote=unlimitted;280925]tahminim 15'likler de aynı durumdadır..[/quote]
trend baslar assa inssssssss su ramazan gunuuuu
spot felanda iyi kapatti pehhh inadina short sonra aglarimm bol bool
Long devam...
gün içi +350 puana çıktıgımız günde -200 puanda stoplayarak kapattık
bugunde palaya vergimizi verdik hayırlısı olsun :)
cümleten iyi aksamlar..
[QUOTE=The Tatar;280923]5 dk lıklar kevgire döndü bugün..[/QUOTE]
İyi senin 5 likler kevgire dönmüş benim 15 dklık elek oldu. Moral Ofır
alaman bugün de garan satışlarına devam etti...
dikkatten kaçacak gibi değil. neredeyse bütün yüklü pasif lotlardan döçe çıktı.
yazdım kenara alaman! trende en ön sıraya sen oturursan, ensende ben olacam. :::
bugün shortlayamadım ama göstergeler düşüşe (henüz) onayı vermediler bu da sevindirici tabe...
yalnız gömün gitsin dediklerinde, ilk küreği ben atıcam üzerine. kararlıyım. :::
Cümleten iyi aksamlar geceye kısa
[QUOTE=padişah;280921]bir arkadaş dowun kapanışı nasıl olur diye sormuştu sanırım.
dow ne yapıp eder artı kapatır bence.
gece görürüz. dow artı kapatmazsa Renoyum:D:D:D[/QUOTE]
patron bu sefer iddiada ben yokum bak bana guvenıp renoluk ıddıasında bulunma kurtaramam senı :))
uehueheuh
275'e yazdım, gitmeyince geceye uzun uzun girdim.
iyi akşamlar
[quote=padişah;280943]275'e yazdım, gitmeyince geceye uzun uzun girdim.
iyi akşamlar[/quote]
bu da bizden master :D:D
selcuklu iyi adamdi noldu acaba basina biseymi geldii uwwwwww
[quote=unlimitted;280920]abi şaka bi yana cidden tedavilik bi durum bu bence.
yaw 500-1000 puana oynuyorsun abi, 25-50 puanın hesabı yapılır mı ya.
üstelik mesela bugün ben 3 kere poz açmışım. toplamda 350 puan yapmışım.
yaw ver 25'ini 50'sini bas tuşa arkadaş bu nasıl bi arızadır ya...
yani 1 değil 2 değil ben zırlamaktan bıktım ama tuşa basmamaktan bıkmadım hale bak.
gerçi bi çare buldum kendime bi arkadaşa trade yetkisi vericem, kademeyi ona söyliycem ben beklerken o 1-2 kademe etrafından döneceğine inanırsa basacak tuşa. başka çare yok abi çok ciddiyim.[/quote]
kendine çok yüklenme herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar