[quote=mersiyk;93597]flatledim ya dayanamadım :([/quote]
bi teselli kahvesi??? löpenkotidyen???:D:D:D
Printable View
[quote=mersiyk;93597]flatledim ya dayanamadım :([/quote]
bi teselli kahvesi??? löpenkotidyen???:D:D:D
iyi akşamlar herkese..
Günün Skoru;
Tek yöne kanalize olmuş algılamalar yani KANALİZ :0, SİSTEMLER:5 (hem de %5 :))..
Bu arada işin en güzeli de şu; Forumumuzda kanalizciler yok :)
Tüm foruma iyi akşamlar..Gece gelirim belki..Selçuklu bana bişey anlatacağını söyledin..Mesaj atsana...
Ne dedik, bu piyasa düşecek dedik, daha evvel 38000 den, ondan sonrada 35000 den bu yana düşecek düşecek düşecek dedik...
Bu durumda tüm topiği tebrik ediyorum.. KY yi yanıltamayan paylaşımlar yapılan yer olarak görüyorum voborsayı, arada herkes yanılabilir, gecesi var seans içi var bu işin, saatlik günlük dönüşleri var, yanılmadan para kaybedilmez zaten:) ama sonuçta kazanmak için doğru yolda olmaya çalışmak var, herkese iyi akşamlar.. saygılar.
6588... (Bi gün bu fantastik tahminlerim tutacak ve efsane olacağım ama dur bakalım..Nasıl dı replik : Bir gün dünyayı kurtaracağım ve sen buna engel olamayacaksın sihirbaz !!!! Dünyayı Kurtaran Adamdan... :)
Şöyle uyarlayayım;
Bir gün tüm ayular zengin olacak ve sen buna engel olamayacaksın OBB.. (OBB: Ozz büyücüsü bernanke)..
[QUOTE=Astatin;93604]Günün Skoru;
Tek yöne kanalize olmuş algılamalar yani KANALİZ :0, SİSTEMLER:5 (hem de %5 :))..
Tüm foruma iyi akşamlar..Gece gelirim belki..Selçuklu bana bişey anlatacağını söyledin..Mesaj atsana...[/QUOTE]
astatin altın xau/usd için fikrin varmı ? yukarı diyosan yaz aşağı diyosan boşver .. haha :) :D ..
tüm piyasalar dibi bulduğunda açık kapanacaktır.yani tüm piyasalar (borsa kısmı) aynı hizaya gelecektir...ve topyekün yukarı hareket başlayacaktır.
düne kadar ne diyorduk? yahu bu imkb neden güçlü? çok güçlü v.s.
bugün ne oldu bi anda %5 geçirdiler...bu açık yani görece güçlülük kapanacaktır ve bugün bunun ilk adımı atıldı...
dışarısa %2 düşer biz %5 dışarısı %3 çıkar biz %1...dipte fiksler tornistan deriz...
XU100 de 19.000 etrafı VOB ta 26.000 ler benim kafamdaki alt limit noktalar...bence bu verişin bu seviyelerde sonu gelmeli...
diğer türlüsü zati şanzıman filan kalmaz...bize farketmez.babalar düşünsün.yıllardır kaymaklı kadayıf yiyen onlardı.
ne demişler tatlı tatlı yemenin acı acı ----ması olur!
[QUOTE=selçuklu;93609]astatin altın xau/usd için fikrin varmı ? yukarı diyosan yaz aşağı diyosan boşver .. haha :) :D ..[/QUOTE]
Yukarı diyorsan YUKARI yaz 6666ya sms at.
Aşağı diyorsan ASAGI yaz 6666ya sms at. .dng
[quote=vobix;93611]yukarı diyorsan yukarı yaz 6666ya sms at.
Aşağı diyorsan asagı yaz 6666ya sms at. .dng[/quote]
yukarı 6666 :)
[quote=SEYYAH;93610]tüm piyasalar dibi bulduğunda açık kapanacaktır.yani tüm piyasalar (borsa kısmı) aynı hizaya gelecektir...ve topyekün yukarı hareket başlayacaktır.
düne kadar ne diyorduk? yahu bu imkb neden güçlü? çok güçlü v.s.
bugün ne oldu bi anda %5 geçirdiler...bu açık yani görece güçlülük kapanacaktır ve bugün bunun ilk adımı atıldı...
dışarısa %2 düşer biz %5 dışarısı %3 çıkar biz %1...dipte fiksler tornistan deriz...
XU100 de 19.000 etrafı VOB ta 26.000 ler benim kafamdaki alt limit noktalar...bence bu verişin bu seviyelerde sonu gelmeli...
diğer türlüsü zati şanzıman filan kalmaz...bize farketmez.babalar düşünsün.yıllardır kaymaklı kadayıf yiyen onlardı.
ne demişler tatlı tatlı yemenin acı acı ----ması olur![/quote]
Hareketler takip ettiğim bir kaç iyi yorumcunun öngörüleri dahilinde gelişiyor, bir tanesi bu yaşadığımız ayı piyasasını bundan 3 sene önce yazmaya başlamıştı, diğerleri 2 sene önce haber vermişlerdi, yorumlara göre bu son düşüş olmalı sonra yatay olacaktır ama spotta 20.000 altına sarkma beklemiyorum. Olursa gün içi görülüp çıkılmalı.
Bu ayı piyasasının öyle kolay kolay biteceği yok heralde
41000 i göstermekte nazlandılar hatta göstermediler bir önceki coşkuda ama düşüşte eski dipleri göstermekte hiç çekinmiyorlar
Sabah terradan bir yorumcu bizim nasdac 100 future ile korelasyonumuz olduğunu henüz onunda dip olmadığını dibinin 1020 olduğunu söyledi...