aslında bu düşüş bağıra bağıra geldi.. sıkışma had safhaya ulaşmıştı.. ve dolar kırılımın aşağı olacağını söylüyordu bize.. umarım uzunda yakalanan olmamıştır..
Printable View
aslında bu düşüş bağıra bağıra geldi.. sıkışma had safhaya ulaşmıştı.. ve dolar kırılımın aşağı olacağını söylüyordu bize.. umarım uzunda yakalanan olmamıştır..
[QUOTE=jerfin;93679]aslında bu düşüş bağıra bağıra geldi.. sıkışma had safhaya ulaşmıştı.. ve dolar kırılımın aşağı olacağını söylüyordu bize.. umarım uzunda yakalanan olmamıştır..[/QUOTE]
f dowu sabah görmeden bayram etmem ben artık
[QUOTE=QUEEN;93686]f dowu sabah görmeden bayram etmem ben artık[/QUOTE]
yukarı açsa da aşağı gelmeyecek mi sonuçta..:..:
Haklısın, açılış belkide çok kötü olmayabilir, ama kapanış bence gene eksi olur bu haftasonu tedirginliğinden dolayı
spotta açılışı amatörler, kapanışı pro lar yapıyor. vobda tam tersi...
yarın kaçdan acarız
28500 iyimser bi tahmin mi
[QUOTE=Sunrise;93688]Haklısın, açılış belkide çok kötü olmayabilir, ama kapanış bence gene eksi olur bu haftasonu tedirginliğinden dolayı[/QUOTE]
veri var yarın oda kötü gelir muhtemelen ama cuma olduğu için kafaları karıştırmak isteyebilirler;)
ohooo dolar 1.79 olmuş inanmıyoruumm:eek:
açılış kapanış onemli degil sistem sattaysa ben deniz altında olurum :)
dolara nerden bakıyorsunuz ?
valla benden artık pasoo bu iş hiç hayırlı gelmiyor bana 6470 durdu durdu yoksa el salla 5000 iş çıgrından cıktı.2 kurumdan işleme paydos artık.kucuk kuruma elveda yarın naktim ana kuruma ne olcagı bellı olmazz cıddı cıddı korktuum.94 berı kac krız gordumm ama bu cok karmasık cok kanlı oluyo bu ay skora baktım gecen ayın %30 kadar kar var ve o kadarda komısyon.uzgunum kucuk kurumummmmm:((((((((
[QUOTE=neremy;93696]dolara nerden bakıyorsunuz ?[/QUOTE]
ben bu linkten bakıyorum..
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url]