[QUOTE=neremy;93696]dolara nerden bakıyorsunuz ?[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/category/pariteler/[/url]
Printable View
[QUOTE=neremy;93696]dolara nerden bakıyorsunuz ?[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/category/pariteler/[/url]
[QUOTE=VOBiX;93652]13 Mart +. -1[/QUOTE]
13 mart
ve equinox.
yine bir pencere.
bakalım ne olacak.
sevgiler.
Bugün düşüş GM deki haber yüzünden geldi ama asıl darbeyi amerikadaki bankalar aldı. Piyasa asıl bankalardan kötü bir haber bekliyor gibi. Oysa obama hepsine çuvalla destek verdi
[QUOTE=furkan;93659]o 6bilen şuan bendimm 3 5 17 8 39 bunlar var 44 bir üst kolona yazmışım bukdar olur ya 5bildim kaç para alıcagımı bile merak etmiyorum 1kolon ya 1 kolon yukarıda 44 !![/QUOTE]
hayret ya, talihsizlik.
[quote=cansalk;93697]valla benden artık pasoo bu iş hiç hayırlı gelmiyor bana 6470 durdu durdu yoksa el salla 5000 iş çıgrından cıktı.2 kurumdan işleme paydos artık.kucuk kuruma elveda yarın naktim ana kuruma ne olcagı bellı olmazz cıddı cıddı korktuum.94 berı kac krız gordumm ama bu cok karmasık cok kanlı oluyo bu ay skora baktım gecen ayın %30 kadar kar var ve o kadarda komısyon.uzgunum kucuk kurumummmmm:(((((((([/quote]
ama yumurtaları tek sepette toplamakta biraz riskli gibi :)
[quote=jelibon;93700]13 mart
ve equinox.
yine bir pencere.
bakalım ne olacak.
sevgiler.[/quote]
Ayın 11'inde dolunay var
[QUOTE=Sunrise;93704]Ayın 11'inde dolunay var[/QUOTE]
dolunay işini çakmıyorum,
onda ne oluyor?
sevgiler.
[QUOTE=cansalk;93697]valla benden artık pasoo bu iş hiç hayırlı gelmiyor bana 6470 durdu durdu yoksa el salla 5000 iş çıgrından cıktı.2 kurumdan işleme paydos artık.kucuk kuruma elveda yarın naktim ana kuruma ne olcagı bellı olmazz cıddı cıddı korktuum.94 berı kac krız gordumm ama bu cok karmasık cok kanlı oluyo bu ay skora baktım gecen ayın %30 kadar kar var ve o kadarda komısyon.uzgunum kucuk kurumummmmm:(((((((([/QUOTE]
uzun zamandır söylüyorum ben.. hatta geçen yıl bunun tartışması da yapılmıştı bu forumda, eskiler bilir.. 2001 de nasıl küçük bankalar tuz-buz olduysa, bu krizde de küçük aracı kurumlar dağılacak, bitecek.. çok fazla batan aracı kurum olacak.. sonradan ah vah demektense paranızı güvenli kurumda tutun..
yüksek faize aldanıp da paralarını küçük bankalara yatıranlar perişan oldu 2001'de.. komisyon cazibesine kapılıp da güvenmediğiniz kurumda durmayın derim..
[quote=Sunrise;93703]ama yumurtaları tek sepette toplamakta biraz riskli gibi :)[/quote]
tek sepet valla daha ıyı sımdı kucuk kurumlar daha tehlıkelı oldu.bosta kalan paran 1 gun carıde kalsa.kotu sans ya o gun kurum kapansa al basa dert tek sepet olsun buyuk olsun 2 ay az kazanalım veye kaybedeyım
Jelibon altın düşüşü tamamladı mı yoksa 880 bekliyormusun halen?
dolar gece gece yukarlarda gezintiye çıkmış, piyasa kapandı zaten 1,763 olduydu, şimdi 1,785 lerde..
Aceba diyorum MB nin umurundamı? ne dersiniz? MB müdahale etme gereği duyarmı?
Yarının merak ettiğim olay bu, aceba sabahtan çakarmı dolara?
Ne dersiniz? fikri olan varmı? beyin fırtınası yapalım azıcık ya, paslancaz bu gidişlen...yaklaşık 6 saat bişey düşünmemişim:) saygılar...
[quote=jelibon;93705]dolunay işini çakmıyorum,
onda ne oluyor?
sevgiler.[/quote]
15 eylül 2008 dekine benzer bir astrolojik oluşum var. Lehman'ın battığı gün yani. Beklentim gelecek haftada düşüşün devam etmesi.
sevgiler