-
şimdi gerçekten sorun olma ihtimali varsa X kurum battığında.o zaman seyreyleyin cümbüşü büyük banka aracı kurumları burunlarından kıl aldırmaz.öyle ya şimdi kontrat başı 10 TL kom. deseler yok mu diyeceğiz? el mecbur vermeyecek miyiz?
ya paşa paşa vericez böyle bir durum olursa ya da her gece ya sabah param buhar olursa korkusuyla mıyatıcaz?
iyice bi araştırmak lazım bunu.içime sıkıntı düştü şimdi.
VOB A.Ş.'ne sormak lazım en doğrusu bu sanırım.ya birisi sormuştu bunu ama kimdi hatırlamıyorum.maille bi sormak lazım.
-
[QUOTE=jerfin;93732]1- hesap açılışı sırasında zaten siz otomatik virman talimatnamesi imzalıyorsunuz.. tüm kurumlar alır bunu..(başka türlü cari bakiyeniz komisyondan dolayı eksi bakiyeye düştüğünde nasıl para aktarabilir vob hesabınızdan. !!)
2- eğer aracı kurum, para yatırma ve çekmelerde banka değil de kendi kasasını kullanıyorsa öyle bir buhar olur ki paranız anlayamazsınız.. ama aracı olarak bankayı kullanıyorsa daha zor tabi..
3- zaten kurumu batırıp ortadan kaybolmayı düşünen kurum sahibi herşeyi kılıfına uydurur, yada uydurmaya gerek görmek parayı alıp tüyer..:..:[/QUOTE]
1- ben oto virman talimatnamesi imzalamadım, sadece komisyon kesebilmeleri için ayrıca bir talimatname imzaladım..
2- aracı kurum banka kullanıyor, ben virman talimatnamesi imzalayıp vermeden para çekemiyor vob hesabımdan.
3- sıkar biraz, daaatırım:mad:
-
[QUOTE=bull market;93733]Jerf, senin dolar pozisyonlar sağlam kurumdamı? kapatmazsan şimdi bu dolarları kurum bişey yapamaz mı?..... acaba? yoksa yaparmı?....
Dolar bu yaaa? yoksa dolmazmıydı?:D[/QUOTE]
kamu kurumunda..:..::..:
-
[QUOTE=hexa;93708]Jelibon altın düşüşü tamamladı mı yoksa 880 bekliyormusun halen?[/QUOTE]
900 den tepip 1000 e çıft tepe denettirecek gibi duruyorlar.
yani 900 alım 900 stoploss yapılabilir.
daha sağlıklı alım 850-870 arası.
-
[QUOTE=jerfin;93737]kamu kurumunda..:..::..:[/QUOTE]
Hımmm, 6 ay sonra kamu kurumlarıda topu dikicek ama...kapıya kilit...hadi şimdi yırtarsında...sonumuz kötü yaaa.. keynes in dediğine gelecezmi ne?
Uzun vadede hepimiz geberecez....
En iyisini parderi yapıyo valla, oooh....:D sorun yok parderi devam et:D:D
-
[QUOTE=Sunrise;93710]15 eylül 2008 dekine benzer bir astrolojik oluşum var. Lehman'ın battığı gün yani. Beklentim gelecek haftada düşüşün devam etmesi.
sevgiler[/QUOTE]
zaten teknikteki görünüm o tarihtekiyle aynıydı. halada aynı.
-
[QUOTE=bull market;93736]1- ben oto virman talimatnamesi imzalamadım, sadece komisyon kesebilmeleri için ayrıca bir talimatname imzaladım..
2- aracı kurum banka kullanıyor, ben virman talimatnamesi imzalayıp vermeden para çekemiyor vob hesabımdan.
3- sıkar biraz, daaatırım:mad:[/QUOTE]
1- o komisyon kesebilmeleri için verdiğin talimat ''otomatik virman talimatnamesi işte''..:..::..: o komisyon kesintileri vobdan cari hesabına aktarılarak başka nasıl yapılıyor sanıyorsun..
2- şimdi vob hesabından cari hesabına aktarır, ama banka kullanıyorsa kurum senin imzan olmadan bankadan çekmesi zor..
3- adam paraları cebe atıp kaçmış yurtdışına, kimi bulup da dağıtacaksın..:..:
-
Altın 6. aydan sonra şaha kalkar uzaya fırlar, o zamana kadar 800-1000 git gel...
.uyk
-
okadar sabır ediyoruz....... sisteme uyabilmek namına insan üstü çaba gösteriyoruz peki ne için? elin adamı hortumlasın gitsin diyemi :mad:
-
iyi geceler herkese...uyk
-
[QUOTE=fXci;93743]okadar sabır ediyoruz....... sisteme uyabilmek namına insan üstü çaba gösteriyoruz peki ne için? elin adamı hortumlasın gitsin diyemi :mad:[/QUOTE]
ya o kadar kolay değil tabiki hortumlamak.. ama yine de siz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın..:..:
-
hayda ..nerden çıktı bu aracı kurum muhabbeti..şimdi bende kıllandım..tamamda iyi-kötü nasıl ayıracagız..daha doğrusu benim kurum hangi safa giriyor..:)