[QUOTE=mordak;30520]umarım eksik yoktur....[/QUOTE]
Tşkr.
Printable View
Tşkr.
Tşkr.
eğer kurumun al sat extresi yalan konuşmuosu al sat ortalaması ilekısalar 48765 ortalama ile kapandı komisyonu da eklersek 48950 lere tekabil edior. bugün başka işlem yapmam heralde. pozisyon flat. bi iskender yiyip geliorum hemen:)
eğer kurumun al sat extresi yalan konuşmuosu al sat ortalaması ilekısalar 48765 ortalama ile kapandı komisyonu da eklersek 48950 lere tekabil edior. bugün başka işlem yapmam heralde. pozisyon flat. bi iskender yiyip geliorum hemen:)
ekım vade 51900 kadar yolu var,W ve yapıyor,\/\ yaptı sımdılık,usd/jpy de de aynı goruntu var,bu W formatı sızinde bıldıgınız gıbı Adam Eve double bottom formatı oluyor
ekım vade 51900 kadar yolu var,W ve yapıyor,\/\ yaptı sımdılık,usd/jpy de de aynı goruntu var,bu W formatı sızinde bıldıgınız gıbı Adam Eve double bottom formatı oluyor
[QUOTE=Vob Trader;30526]bi iskender yiyip geliorum hemen:)[/QUOTE]
slot çekerken çok çorba içen görmüştüm,ama iskender yenilmiyor galiba makine başında :) heheheh
[QUOTE=Vob Trader;30526]bi iskender yiyip geliorum hemen:)[/QUOTE]
slot çekerken çok çorba içen görmüştüm,ama iskender yenilmiyor galiba makine başında :) heheheh
amma nazlandılar yukarı için.. 49,200 flat.. öğle paydosundan istifade dışarı çıkıp hava alayım bari..
amma nazlandılar yukarı için.. 49,200 flat.. öğle paydosundan istifade dışarı çıkıp hava alayım bari..
49125 kısa tekrar...zamanında yazamadım..
49300 geçilene kadar kısaya devam...
49125 kısa tekrar...zamanında yazamadım..
49300 geçilene kadar kısaya devam...
[QUOTE=hdioxyde;30521]49.100 Kademesinin tüm hacmini siz mi yaptınız yoksa Sn mbm :D[/QUOTE]
citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele
[QUOTE=hdioxyde;30521]49.100 Kademesinin tüm hacmini siz mi yaptınız yoksa Sn mbm :D[/QUOTE]
citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele
[quote=mbm;30533]citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele[/quote]
öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D
[quote=mbm;30533]citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele[/quote]
öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D
[QUOTE=hdioxyde;30534]öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D[/QUOTE]
yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D
[QUOTE=hdioxyde;30534]öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D[/QUOTE]
yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D
[quote=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/quote]
gayet uygun çok teşekkürler çok naziksiniz...
Destek olarak DSI'den veririm ben de o zaman.
Operasyon öncesi saatlerimizi ayarlayalım mı? benimki şu an 13:28 :D
[quote=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/quote]
gayet uygun çok teşekkürler çok naziksiniz...
Destek olarak DSI'den veririm ben de o zaman.
Operasyon öncesi saatlerimizi ayarlayalım mı? benimki şu an 13:28 :D
topicte kumpas hareketleri vay be spk ya sesleniyorum burdan duysunn :)
topicte kumpas hareketleri vay be spk ya sesleniyorum burdan duysunn :)
Karamehmet'e verilen süre bugün doluyor
Prof. Aydın Ayaydın yazıyor...
28.08.2008 10:14
TMSF’nin Çukurova Grubu’na 530 milyon dolarlık alacağının tahsili için verdiği süre bu akşam sona eriyor. Çukurova Grubu ile TMSF arasında sürdürülen görüşmelerden de şu ana kadar olumlu bir sonuç alınmış değil.
“Karamehmet’e ıkinci TMSF Operasyonu” başlıklı 17 Nisan 2008 tarihli yazımda TMSF, Interbank’tan kaynaklanan 500 milyon dolarlık alacağı için Çukurova Grubu’na ödeme emri çıkarmaya hazırlanıyor diyerek konuyu kamuoyu gündemine ilk kez ben getirmiştim.
Karamehmet'e verilen süre bugün doluyor
Prof. Aydın Ayaydın yazıyor...
28.08.2008 10:14
TMSF’nin Çukurova Grubu’na 530 milyon dolarlık alacağının tahsili için verdiği süre bu akşam sona eriyor. Çukurova Grubu ile TMSF arasında sürdürülen görüşmelerden de şu ana kadar olumlu bir sonuç alınmış değil.
“Karamehmet’e ıkinci TMSF Operasyonu” başlıklı 17 Nisan 2008 tarihli yazımda TMSF, Interbank’tan kaynaklanan 500 milyon dolarlık alacağı için Çukurova Grubu’na ödeme emri çıkarmaya hazırlanıyor diyerek konuyu kamuoyu gündemine ilk kez ben getirmiştim.
[QUOTE=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/QUOTE]
hdiyoxide üstadı bilmem ama benim için sakıncası yok.Bilakis memnun olurum!:D
[QUOTE=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/QUOTE]
hdiyoxide üstadı bilmem ama benim için sakıncası yok.Bilakis memnun olurum!:D
(reuters) - uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu fitch,
gelişmekte olan avrupa ekonomilerinin ve finansman koşullarının görünümlerinin, global
ekonomideki yavaşlama, güçlü enflasyonist baskılar ve kırılgan finansman koşulları
nedeniyle kötüleştiğini açıkladı.
fitch yayınladığı raporda, avrupa'nın gelişmekte olan ekonomilerinde ana endişenin
yüksek cari işlemler açıkları olduğu, bu nedenle de ocak ayında bulgaristan, estonya,
letonya ve romanya'nın ("bbb") kredi notu görünümünün durağandan negatife
düşürüldüğü kaydedildi.
fitch, aralık ayında da litvanya'nın ("a") kredi notu görünümünü negatife çekmişti.
[COLOR="Red"][SIZE="4"]raporda, fitch'in cari işlemler açığı, doğrudan yabancı yatırımlar, dış borç geri
ödemeleri projeksiyonlarına göre bir kırılganlık endeksi oluşturduğu belirtildi. bu
endekse göre, letonya, hırvatistan, litvanya, türkiye, estonya, bulgaristan ve romanya
en kırılgan ülkeler oldular. [/SIZE][/COLOR]
(reuters) - uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu fitch,
gelişmekte olan avrupa ekonomilerinin ve finansman koşullarının görünümlerinin, global
ekonomideki yavaşlama, güçlü enflasyonist baskılar ve kırılgan finansman koşulları
nedeniyle kötüleştiğini açıkladı.
fitch yayınladığı raporda, avrupa'nın gelişmekte olan ekonomilerinde ana endişenin
yüksek cari işlemler açıkları olduğu, bu nedenle de ocak ayında bulgaristan, estonya,
letonya ve romanya'nın ("bbb") kredi notu görünümünün durağandan negatife
düşürüldüğü kaydedildi.
fitch, aralık ayında da litvanya'nın ("a") kredi notu görünümünü negatife çekmişti.
[COLOR="Red"][SIZE="4"]raporda, fitch'in cari işlemler açığı, doğrudan yabancı yatırımlar, dış borç geri
ödemeleri projeksiyonlarına göre bir kırılganlık endeksi oluşturduğu belirtildi. bu
endekse göre, letonya, hırvatistan, litvanya, türkiye, estonya, bulgaristan ve romanya
en kırılgan ülkeler oldular. [/SIZE][/COLOR]
vob da gün içi fiyat sınırlaması var mı?
yani max düşüş ya da yükseliş belirlenmiş mi ?
bilgisi olan ???
vob da gün içi fiyat sınırlaması var mı?
bilgisi olan ???
[QUOTE=lwarrior;30544]vob da gün içi fiyat sınırlaması var mı?
bilgisi olan ???[/QUOTE]
tavan taban var %10 oranında
bilgisi olan ???[/QUOTE]
tavan taban var %10 oranında
bilgisi olan ???[/QUOTE]
bildigim var %8 olması gerek
bilgisi olan ???[/QUOTE]
bildigim var %8 olması gerek
bilgisi olan ???[/QUOTE]
bugün için
min 44300-max 54150
bilgisi olan ???[/QUOTE]
bugün için
min 44300-max 54150
yaşıonuzmu:)
yaşıonuzmu:)
ok peki neden sorduğuma geleyim soruyu :)
sadece merak ettim o yüzden soruyorum bu arada..yoksa böyle bi beklentim filan yok yani..
diyelim bi sabah uyandık ve ciddi bir devalüasyon oldu...1$=2 YTL oldu..bunun vob kontratlarına yansıması nasıl olur sizce? eğer aynen fiyatlarada yansırsa bi çok kişi bi gecede sıfırı tükettiği gibi borçlu bile çıkabilir..endeks kontlarında da illa ki bi yansıması olur ancak asıl sorum döviz kontratları için..ya da borsa yönetim kurulu işlemleri mi durdurur sizce ya da durdursa neye yarar..dedim ya sırf merakımdan..yapalım bi beyin fırtınası bu tatsız piyasada hadi :)
ok peki neden sorduğuma geleyim soruyu :)
sadece merak ettim o yüzden soruyorum bu arada..yoksa böyle bi beklentim filan yok yani..
diyelim bi sabah uyandık ve ciddi bir devalüasyon oldu...1$=2 YTL oldu..bunun vob kontratlarına yansıması nasıl olur sizce? eğer aynen fiyatlarada yansırsa bi çok kişi bi gecede sıfırı tükettiği gibi borçlu bile çıkabilir..endeks kontlarında da illa ki bi yansıması olur ancak asıl sorum döviz kontratları için..ya da borsa yönetim kurulu işlemleri mi durdurur sizce ya da durdursa neye yarar..dedim ya sırf merakımdan..yapalım bi beyin fırtınası bu tatsız piyasada hadi :)