-
[QUOTE=Astatin;93794]Kırıl 28400 ve yıkıl...dolar böyleyken 3 üncü denemde yıkılıy 28400 diye tahmin ediyorum[/QUOTE]
1530 verisiyle olabilir
[url]http://www.imeem.com/dkandle/music/ri3GrbpI/the-cure-boys-dont-cry/[/url]
Asti sana armağan
[url]http://www.imeem.com/kissdasun/music/hYfN0lAS/beyonce-if-i-were-a-boy-escape-dom-capello-radio-mix/[/url]
-
Dünden kalan full kısaları kapattım şimdi bi uzun denemesi içindeyim, saygılar...
-
astatin .. altın ne diyosun abi onsa ... dünde sordum cevap yazmadın .. :)
-
deniz altında astitinle benmi kaldım ?
-
Astatin nerdesin? saatliğin al vermek üzere değilmi? doğrumuyum?
-
[QUOTE=fXci;93801]deniz altında astitinle benmi kaldım ?[/QUOTE]
ben de varım..bize de yetecek kadar yeterli oksijen tüpün var mı fxci..:..:
-
[QUOTE=jerfin;93803]ben de varım..bize de yetecek kadar yeterli oksijen tüpün var mı fxci..:..:[/QUOTE]
az kaldı zaten takımlarıda seyyahtan aldımdı amaan yettigi yere kadar cekeriz nefes gelin hele yanıma :p
-
28575 altında dalış denemesi tekrarlanır diyorum, başarısız olma ihtimali yüksek dalış..
-
[QUOTE=bull market;93805]28575 altında dalış denemesi tekrarlanır diyorum, başarısız olma ihtimali yüksek dalış..[/QUOTE]
zaten ben tepeden dalmasaydım simdi buyuk olasılıkla flat kalırdım.. sinyallere ortadan girmek zarar getiriyor. ne kontrat sayısını kurcalarım nede realize ederim hele bir yüzeye çık desin
-
[QUOTE=fXci;93804]az kaldı zaten takımlarıda seyyahtan aldımdı amaan yettigi yere kadar cekeriz nefes gelin hele yanıma :p[/QUOTE]
29,200 e kadar kademeli shortları artırma devam ederim.. 29,200 üstünde senin oksijen tüplerin yetersiz gelir, su yüzüne çıkarım ben..:..:
-
[QUOTE=fXci;93806]zaten ben tepeden dalmasaydım simdi buyuk olasılıkla flat kalırdım.. sinyallere ortadan girmek zarar getiriyor. ne kontrat sayısını kurcalarım nede realize ederim hele bir yüzeye çık desin[/QUOTE]
Senin stilin disiplinli dalış olmuş..
-
[quote=fXci;93804]az kaldı zaten takımlarıda seyyahtan aldımdı [B]amaan yettigi yere kadar cekeriz nefes[/B] gelin hele yanıma :p[/quote]
nargile mi bu ki? :..:
endekste fiksleme çalışmaları devam ediyor.dışarısı yukarıda biz aşağıda.denge şart :..: