[QUOTE=bull market;93808]Senin stilin disiplinli dalış olmuş..[/QUOTE]
o stilli dalıyor bull.. biz gibi nefessiz kalınca yüzeye çık, biraz nefes depo edince clupp tekrar dal yapmıyor..:..::..:
Printable View
[QUOTE=bull market;93808]Senin stilin disiplinli dalış olmuş..[/QUOTE]
o stilli dalıyor bull.. biz gibi nefessiz kalınca yüzeye çık, biraz nefes depo edince clupp tekrar dal yapmıyor..:..::..:
yanlız 29.100 ü tekrar deneycek görnüyor bu:))
Bay BULL,
Daha 5 dakıkalık sistemim bile lada değil..Durmak yok şorta devam
Bay SELÇUKLU,
Akşam mesajını gördüğümde zaten %3 çıkmıştı altın..Hazıra konmayayım dedim o yüzden yanıt yazmadım..Orta vadede ise yukarıdır..
550ortalama oldu kısalarla devam şu lostun yüklemesi btsede izlesem ekrana bakmadan daha iyi oluyor panik olmuyor insan
is yatırı dolardada silip süpürmüş endekste şuana kadar cok iyi kar yazdı dolardada boyle olursa nereye koyacaklar bukadar parayı bilmiyorum..
[QUOTE=Astatin;93812]Bay BULL,
Daha 5 dakıkalık sistemim bile lada değil..Durmak yok şorta devam
Bay SELÇUKLU,
Akşam mesajını gördüğümde zaten %3 çıkmıştı altın..Hazıra konmayayım dedim o yüzden yanıt yazmadım..Orta vadede ise yukarıdır..[/QUOTE]
Astatin saatlik ve 15 uyumsuzdu bende .. sabah atladım trenden ... dediğin gibi bencede orta vade ralli .. ama bugün daha da almam altın .. :D:D akşama bakarım ama duruma .. güzel graf olursa burayada yollarım .. :) :D
CREDITTE SUISSE (CS) TARAFINDAN BUGUN YAYINLANAN RAPORDA TURKIYE PIYASALARI
ICIN KAR REALIZAYSONU ZAMANININ GELDIGI VE BUNUN YERINE RUSYA PIYASALARINA
YONELINEBILECEGI IFADE EDILDI.
17 KASIM 2008 TARIHINDEN ITIBAREN RUSYA'DAN CIKIS BUNUN YERINE TURKIYE'YE GIRIS
ONERDIGINI HATIRLATAN CS, BU TRENDIN ARTIK KAR RELIZASYONU ZAMANINA GELDIGINI IFADE
ETTI.
TURKIYE'NIN RUSYA KARSISINDAKI OLUMU PERFORMANSI KONUSUNDA SURECIN SONUNA YAKLASTIGINI
ONE SUREN CS, TURK BANKALARININ 1 TEMMUZ 2008 TARIHINDEN BU YANA BOLGE BANKALARINA
KIYASALA YUZDE 76 DAHA IYI PERFORMANS SERGILEDIGINE DIKKAT CEKTI.
TURKIYE'YE ILISKIN YATIRIM TAVSIYESINI "OVERWEIGHT"TEN (PIYASANIN USTUNDE GETIRI)
"UNDERWEIGHT"E DUSUREN CS'IN BUNA ILISKIN OLARAK SIRALADIGI 5 GEREKCE SOYLE OLDU:
1- 8 AYDAN BU YANA SUREN TREND ZIRVE SEVIYESINE ULASTI
2- GORECE DEGER ARTIK TURKIYE'YI RUSYA'YA KARSI DESTEKLEYECEK SEVIYELERDE DEGIL.
3- KAR REVIZLERINE ILISKIN BEKLENTILER BOLGE ULKELERIE KIYASLA DAHA TURKIYE'DE DAHA ZAYIF
4- TL BOLGEDEKI DIGER PARA BIRIMLERINDEN USTUN BIR PERFORMANS SERGILESE DE KIRILGAN YAPISI SURUYOR.
5- TURKIYE'DE DEZENFLASYON SURECI TAHMINLERIMIZDEN DAHA HIZLI GELISTI.
TAVSIYE'NIN DAHA ASAGI INDIRILMEMESININ NEDENI OLARAK ISE,
1- TURKIYE GELISMEKTE OLAN PIYASALARDAKI BENZERLERI ARASINDA PIYASANIN ANA AKINTISINA EN YAKIN ULKE
2- IC PIYASADAKI GUVEN GOSTERGESI ZATEN DIP SEVIYELERINE KADAR GERILEMIS DURUMDA
3- TURKIYE'DE BANKACILIK SEKTORUNUN RAKIPLERINE ORANLA DAHA GUCLU OLDUGUNU DUSUNUYORUZ
4 - TURKIYE RISK ISTAHINDA YASANACAK DEGISMELERE KARSI EN DUYARLI HISSE SENEDI PIYASASINA SAHIP
CS'IN DEGERLENDIRMELERINDE SON OLARAK SOYLE DENILDI;
"TURK BANKALARI HAKKINDAKI GELISMEKTE OLAN PIYASALAR ICINDEKI GUCLU TERCIHIMIZ KORUYORUZ VE
ISBANKASI'NIN GELISMEKTE OLAN PIYASALAR LISTEMIZDE TUTMAYA DEVAM EDIYORUZ. BIR DIGER GELISME
DE TURKCELL HISSELERI YERINE TEKFEN HISSELERINI LISTEMIZE ALIYORUZ."
-MATRIKS-
hem bunu diyolar hem de ellerinde baya bi uzun sözleşme var vob da alla alla anlamadım anlayan var mı?
[i][b]ABD Şubat Tarımdışı İstihdam (bk:-648 bin) (15:30)
ABD Şubat İşsizlik Oranı (bk:%7,60)(15:30)[/b][/i]
eee hadi artık selocan, bu vobu ancak sen indirirsin aşağı... çok nazlanıyorsun düşmemek için...boks..boks.
[quote=jerfin;93818]eee hadi artık selocan, bu vobu ancak sen indirirsin aşağı... çok nazlanıyorsun düşmemek için...boks..boks.[/quote]
dun dısarda %10 dusms selo..bugun süt liman..eskıden dırek dısarıya uyuyodu son bı kac gundur kaybettı o koreleasyonu
[QUOTE=marakes;93819]dun dısarda %10 dusms selo..bugun süt liman..eskıden dırek dısarıya uyuyodu son bı kac gundur kaybettı o koreleasyonu[/QUOTE]
hani ölüm iyiliği olurmuş ya son nefesini vermeden önce..;) selo'da son nefesini vermemek için direniyor.. ama biliyor ki bu direnişler çaresiz, azrail sıkacak boğazını..:D
rüyamda seloyu 7.9 gördum bu gece..artk seansı bıraktım ruyalarda ıslem yapıyorum.28500 kalesi direniyo mancınıklar yetersiz kaldı şimdilik surlar saglam