-
[QUOTE=marakes;93821]rüyamda seloyu 7.9 gördum bu gece..artk seansı bıraktım ruyalarda ıslem yapıyorum[/QUOTE]
ben rüyamda kaç taban çektiriyorum selo'ya..:..:
benle pazarlık ediyor uyanık.. selo tarifesine geçmezsen inmem aşağı diyor.. tamam ettik bi ihanet, terkettik seni..:..: ama bu kadar da olmaz ki, böyle işkence de yapılmaz ki...dng.dng
-
verin 28000e artık kastırmayın bu piyasayı ayıptır günahtır...euro ne olmus böyle ya
-
demek tarife degstrdin:)o yuzden selo ıle aranızdaki bu sevgi!!:)
-
bakalı ogle arası oyunları devam edicekmi..500-700arası gidip gelicekmi görücez
-
[QUOTE=marakes;93824]demek tarife degstrdin:)o yuzden selo ıle aranızdaki bu sevgi!!:)[/QUOTE]
ya sorma sıkıldım hep selo hep selo...:..: dedim biraz heyecan gelsin hayatıma.. ettik bi ihanet işte..:..: o da şimdi gün intikam günü diyor bana...dng
-
-
[QUOTE=Astatin;93812]Bay BULL,
Daha 5 dakıkalık sistemim bile [COLOR="Red"][B]lada[/B][/COLOR] değil..Durmak yok şorta devam
Bay SELÇUKLU,
Akşam mesajını gördüğümde zaten %3 çıkmıştı altın..Hazıra konmayayım dedim o yüzden yanıt yazmadım..Orta vadede ise yukarıdır..[/QUOTE]
5 dakikalık sistem arabamı aldırdı? .dng Samara mı ? .kom
-
[QUOTE=jerfin;93818]eee hadi artık selocan, bu vobu ancak sen indirirsin aşağı... çok nazlanıyorsun düşmemek için...boks..boks.[/QUOTE]
Dolar çıkarken zor düşer. zaten bu akdar tepede kalmasınıns ebeplerinden biri de elindeki döviz pozsiyonu.
-
jerfin duygusal yatırımcı ..selo ya 5 lere gelmesi için uzaktan el sallıyo:)ama vobix in dedigi gibi kagıt dolar dusse dolar poz dan kar yazıo...dusmese lıkıt poz u cok dıye gıdıp guvenıp saglamlıgına alıyolar..yanı her halukarda ayakta..ama belkı ruyalaırm gercek olur kımbılır:)
-
ahanda altın saatlik .. uyumsuzluğu var ... 950 de direnci var .. düşüş kanalınının dışına çıkmış ... 935 geri gelip ralliye devam edebilir...935 kırarsa 925 te bi daha desteği var . .. . altın sistem 5 dk satverdi .. 15 alda 60 alda .. günlük alda ..
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=adszdgk.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6423/adszdgk.jpg[/IMG][/URL]
-
bugun en iyi alıcı pozitif elindekileri satmaya basladı
-
[QUOTE=VOBiX;93829]Dolar çıkarken zor düşer. zaten bu akdar tepede kalmasınıns ebeplerinden biri de elindeki döviz pozsiyonu.[/QUOTE]
benim döviz pozisyonum selo'nunkine beş çeker..:..::..:
algıları değiştir vobix.. herkesin baktığı taraftan bakma..:)