5 dakikalık tüpümde hava bitti asıl tüpümde halen hava var halen denizaltındayım :)
Printable View
5 dakikalık tüpümde hava bitti asıl tüpümde halen hava var halen denizaltındayım :)
5 dk lık sistem ala geçti...velakin 15 dk yı bekliyorum..o hala satta
[QUOTE=Astatin;93895]5 dk lık sistem ala geçti...velakin 15 dk yı bekliyorum..o hala satta[/QUOTE]
şeytan durtmesin beni dut elimden astatin al vermesinde haftasonunada denizaltında girelim bari :D
Avrupa artıya geçti hadi bakalım, bizimkiler ne duruyor ki?
29000 e çıksada shortlasam:)
vadeli 5 dk al 15 sat .. 15 boll daraldı . .üst bandda .. açarsa ralli gelir .... pozum flat .. endeks kontratlarından sıkıldım .. 1/5 kaldıraçmı olur ya .. bu nasıl future piyasa .. :??
yurtdışı dow sp falan haftalıklar uyumsuz dipte .. ralli hera gelebilir .. bol kazançlar ..sistemler esastır ama ... siseme uyan kazanır .. :)
Şimdi veriler kötü gelir hooop yukarı gider arıya geçeriz:)
Bizim endekslerin buralardan düşüşünü haftaya Perşembe Cumayı bulacak şekilde ayarlayabilirlerde, yataylığı pek severiz...
sakin sakin fazla kıpraşmadan en az oksijen gideri saglayarak bekliyorum isterseler 29500 bile mumkun
Veri beklenti kadar geldi, şimdi ya olumlu yada yatay, düşüş yok artık, shortçular haftaya yine bekleriz:)
veri kötu ama kım takar.apsd derki cakıyolar yukseldıkce
tekrar kısa..
15 dk sistem hala satta..durmak yok şorta devam