-
[QUOTE=Astatin;93905]15 dk sistem hala satta..durmak yok şorta devam[/QUOTE]
astatin sende al bir dalış takımı yahu ne cimrisin şortla dalaysun.. yoksa biyerlerini üşütecen bak bana hiç üşümeyorum.. kış gunu dalacaksan elbise şart seyyah sağolsun :..:
üşüdüğünü nerdenmi anladım :D
demin 5dakikalık sistemin al verince herhalde istemsizce elimi tuttun buz gibiydin
-
kısa kapattım...200 puana..benden bu kadar..
-
flatim..sistem zaten çarşambadan beri sat da...ama 29200 üzeri kapanışta kısa tehlikelidir..
-
28200 de uzlaşma istiyorum annıyornusunuz :)
-
ortalama 700 oldu kısa devam.. iş yatırım duy sesimii :)
-
bugun cuma ky pek elini sürmez bugun haftanın son gunu sebeple ne şort ne long
-
[QUOTE=selçuklu;93899]vadeli 5 dk al 15 sat .. 15 boll daraldı . .üst bandda .. açarsa ralli gelir .... pozum flat .. endeks kontratlarından sıkıldım .. 1/5 kaldıraçmı olur ya .. bu nasıl future piyasa .. :??
yurtdışı dow sp falan haftalıklar uyumsuz dipte .. ralli hera gelebilir .. bol kazançlar ..sistemler esastır ama ... siseme uyan kazanır .. :)[/QUOTE]
arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
-
Zorlıycaklar 29200-29300 e kadar zorlayabilirler....
-
-
Şimdi dertleri kısaları kapattırmak, akşama flat bırakmaya çalışmak, vedahi milleti uzuna geçirmeye çalışmak, çok riskli tüm bunlar, yön duygusunu kaybettircekler, halbuki istikamet aşağısı:) saygılar...
-
29000 üstü bir üst kanaldayız ama 28950 altında tekrar asagı yonelebilir.
30100-29000
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/8840/15dakkvob.png[/IMG]
-
[quote=eagle2002;93912]arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler[/quote]
soylım kardes sısıtem falan hıkaye bu tıp krız ortamında
eger herkesın kullandıgı basıt grafıklere bakıp işlem yapıyorsan.para kazanman mumkun değil.yanlış anlama ama sans lazım.ruzgar nereye eserse o tarafa sende katıll en ıyı sıstem su anda buu.ha baktın ruzgara karsı geldın maksımum 150 200 puanda hemen ters poz aç ki tedavı olma