29200 kısa...
Printable View
29200 kısa...
[QUOTE=cansalk;93917]soylım kardes sısıtem falan hıkaye bu tıp krız ortamında
eger herkesın kullandıgı basıt grafıklere bakıp işlem yapıyorsan.para kazanman mumkun değil.yanlış anlama ama sans lazım.ruzgar nereye eserse o tarafa sende katıll en ıyı sıstem su anda buu.ha baktın ruzgara karsı geldın maksımum 150 200 puanda hemen ters poz aç ki tedavı olma[/QUOTE]
yine de öğrenmek isterim
eğer bilginiz varsa ve paylaşırsanız
sevinirim
tşkler
bu tip soruları seans bıtımınde sorsanız bence daha ıyı olur su anda herkes strestedır cevap veremez syn eagle2002
rüzgar bu kez alttan esmeye başladı...
kısacıları stoplatmaya oynuyolardır garantı dax ın en yukseıgne gore bz hala en yuksege 3 kademe uzaktayız
29150den longladık çarpmazlarsa iyidir
Günlük sistem kullanarak işe başla sn. eagle2002, bak çbaykuşun sistemini git gör topiğinden..
29200 den sabahta bahsetmiştim..bana göre güçlü...üstünde kapanışta sistem sat bile olsa kısa olmam...flat olurum..ama sistem al olursa ,net uzun olurum..
deniz altındayım degisiklik yok hafiften korku hakim :)
Günlük sistem deyince aklıma geldi, günlükler satta, bende öğlende uzunları kısaya çevirdiydim, şimdi cesaretle rahatlıkla kısları fulleyecem bakalım, 29200 leri kaçırdık galiba, bakalım neresi denk gelecek, tekrar fırsat verir heralde eşek değil ya:) saygılar...
sımdıd e bu credıt s cıktı fıyatsıZ basıyo
[QUOTE=eagle2002;93912]arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
piyasa hızlı patron sonra konuşuruz .. .. kusura bakma ..