sistem sat ise,kısacover den sonra,bekleyip.... tepkilerde belli noktalarda (EMA),sistem yönünde pozisyon alıyorum..en son kısa 29200 oldu..ama gece bu nokta üzeri kapanışta kısa girmem...
Printable View
sistem sat ise,kısacover den sonra,bekleyip.... tepkilerde belli noktalarda (EMA),sistem yönünde pozisyon alıyorum..en son kısa 29200 oldu..ama gece bu nokta üzeri kapanışta kısa girmem...
[quote=abka;93925]29200 den sabahta bahsetmiştim..bana göre güçlü...üstünde kapanışta sistem sat bile olsa kısa olmam...flat olurum..ama sistem al olursa ,net uzun olurum..[/quote]
SAyın Abka iyi yerden kısa açmışsınız ben 28525 deki uzunları 28800 den kısaya çevirdim biraz acele etmişim tebrikler.
[QUOTE=fXci;93926]deniz altındayım degisiklik yok hafiften korku hakim :)[/QUOTE]
Garfiği atarmısın bakalım kaç metre derinlerdesin?:)))
Matrikste sorun yasayan var mi, ekran mi kapatti bu.. nlar :..:
dax musade ederse 29300 400 lerı bıle gosterebılrler sımdı bu cakallar dıyodur kı 200 de shrtlıyanları avlamak lazım..
[quote=marakes;93934]dax musade ederse 29300 400 lerı bıle gosterebılrler sımdı bu cakallar dıyodur kı 200 de shrtlıyanları avlamak lazım..[/quote]
Bence herkes heran Amerikadan gelecek kötü bir haberle alaşağı olabileceğimiz gerçeğinden ürküyor düşünsenize citibankın iş bankasından bile daha küçük duruma gelmiş olduğu bir ortamdayız. Daha nelere şahit olacağız bakalım.
[QUOTE=bull market;93932]Garfiği atarmısın bakalım kaç metre derinlerdesin?:)))[/QUOTE]
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6162/fexee.png[/IMG]
endekslerın yukarı cıkması ortamın ıyı oldguna dalalet degılkı syn mmo..yukarı yapcaklarms verıyı bekledıler dax %2 lerdeydı %1 altına ındı.bnlar film döndürüyo ancak.bu dax ın hareketlerı ınsanı hasta edr bi bakmssn %0.38 bı bkmıssn %0.6
[QUOTE=marakes;93934]dax musade ederse 29300 400 lerı bıle gosterebılrler sımdı bu cakallar dıyodur kı 200 de shrtlıyanları avlamak lazım..[/QUOTE]
Avlasınlar, korkunun ecele faydası yoktur, ecel dediğinde yukarda nereye gidecekler, en sonunda düşürmeyeceklermi bunlar, hemde paşa paşa...spotun pazartesi maximum gideceği yer 30000 olur görüyorum, sonrası gelirmi o çıkışın, extra satıcı istiyolarsa çıkarsınlar, kısacıya komaz en fazla ilaveleleri kapar düşüş beklemeye devam eder..
Kısacının haftaya telafi alternatifi var, ama geceye uzunda girenin alternatifi yine kısacı olmaktan geçiyor işte...
ssietm 28925 den alda, ama hissiyat alda değil :) haftasonu flat..fit&flat
29125 short deneyelim
tam kumar oldu herşey valla kendimi kumarbaz gibi hissediyorum yatırımcıdan çok pehh