[QUOTE=Astatin;93939]ssietm 28925 den alda, ama hissiyat alda değil :) haftasonu flat..fit&flat[/QUOTE]
bu gidisle denizaltında giricem haftasonunada :o gerçi daha cok var
Printable View
[QUOTE=Astatin;93939]ssietm 28925 den alda, ama hissiyat alda değil :) haftasonu flat..fit&flat[/QUOTE]
bu gidisle denizaltında giricem haftasonunada :o gerçi daha cok var
[quote=bull market;93938]Avlasınlar, korkunun ecele faydası yoktur, ecel dediğinde yukarda nereye gidecekler, en sonunda düşürmeyeceklermi bunlar, hemde paşa paşa...spotun pazartesi maximum gideceği yer 30000 olur görüyorum, sonrası gelirmi o çıkışın, extra satıcı istiyolarsa çıkarsınlar, kısacıya komaz en fazla ilaveleleri kapar düşüş beklemeye devam eder..
Kısacının haftaya telafi alternatifi var, ama geceye uzunda girenin alternatifi yine kısacı olmaktan geçiyor işte...[/quote]
orası ole de oynadıkları sey psıkolojı ve sabır bu da herkese göre degısken..
dow bu gece şu an gördüğü yükseği geçer diyebilen var mı acaba?
iyice sapıttılar
allahın kulu düğmelere bilinçli basıyorsa ne olayım...
kısa kapattım...başım döndü..flatim..sistem sat da..ama kanımca 29200 üzeri kapatacaklar..geceye flatim..
[quote=TIFIL;93944]dow bu gece şu an gördüğü yükseği geçer diyebilen var mı acaba?[/quote]
ben dow bu gece 6.700 üzerinde kapanacak diyorum.
kırmızıdan herkese böğğğ geldi. sebep ne olacak? bilmiyorum.
belki bıkkınlık.
Sayın Abka acele etmişsin en azından benim maliyete yakın biryere kadar geri geleceğini düşünüyorum
29,150 den biraz daha kısa yaptım.. 2/5 oldu kısalar.. geceye kısa... dow %5 artı yapmazsa hatırım kalır..:)
dolar şelale .. altın şelale .. endeksler ralli .... :)
Dow da shortcular iş başında
tepişecekleri yer belli oldu.
29.200
[QUOTE=jerfin;93949]29,150 den biraz daha kısa yaptım.. 2/5 oldu kısalar.. geceye kısa... dow %5 artı yapmazsa hatırım kalır..:)[/QUOTE]
yanındayım jerfin :) hala dalıştayım ama sistem yüzeye çık desin sorgusuz sualsiz cıkarım