dolar zirve yapmadan bu piyasa dip yapmaazz... zıp zıp zıp..:..::..:
Printable View
dolar zirve yapmadan bu piyasa dip yapmaazz... zıp zıp zıp..:..::..:
[QUOTE=jerfin;94018]spot piyasa tam dirençte kapattı furkan rahat ol.. max 300 puan gap hakları var yukarı..:D[/QUOTE]
endekste fibo %50den kapattı :)
[QUOTE=furkan;94020]endekste fibo %50den kapattı :)[/QUOTE]
endeksi neredeyse 1000 puan aldılar, dolar tınmadı bile... sadece tepkiydi bu çıkış.. yeni dipler bizi bekliyor.. hedef 26,500.. durmak yok, yola devammm...lelele
Dünden long pozisyonunda ısrar edenler direkten döndü.
Seçimlere kadar bizim endekste dünkü gibi bir düşüş beklemiyorum şahsen.Dışarıyla kolerasyonumuz şüphesiz devam edecektir.Daha önce de dediğim gibi düşmesi için biraz daha bir ileri bir geri yaparlar.
Eğer bu senaryo tutarsa ve seçimlere kadar dışarıdaki alev düşerse seçimlerden sonra AKP oyunda artış yada bi önceki oy oranı korunursa,ardındanda IMF anlaşması yapılırsa oluşacak bahar havasıyla burda çoook yeşilli olur.
TERSİ durumda ;
Dışarının alevi düşmedi diyelim ve dj 6100 dax 3300 lere geldi.Bizim yerel seçimler sonunda AKP oy oranını düşürdü diyelim....demiyelim :( Biz vatandaşlar olarak yanarız :(
[QUOTE=jerfin;94021]endeksi neredeyse 1000 puan aldılar, dolar tınmadı bile... sadece tepkiydi bu çıkış.. yeni dipler bizi bekliyor.. hedef 26,500.. durmak yok, yola devammm...lelele[/QUOTE]
benimde gonlum shorttan yanaydı ama sonradan kafamı vurup pişman olmamak için sistem yonunde girdim .kom
bayağa bir kişiyi trenden attılar ben bile bu son dakikalardaki performası yüzünden shortlarımın bir bölümünü kapattım. bence trend hala aşağı değişen tek şey güzel bir tepki gelmiş olması
matrikste dow future verileri gelmiyor neden acaba ?
tamam geldi
30200 kısaları 28600 den uzuna çevirdim...
geceyede uzun girdim.....
yalnız dow sakat duruyo....hayırlısı....
[QUOTE=mbm;94029]30200 kısaları 28600 den uzuna çevirdim...
geceyede uzun girdim.....
yalnız dow sakat duruyo....hayırlısı....[/QUOTE]
saatlik uyumsuz dow bizi ancak bu kurtarabilir yada imf:D
[IMG][URL=http://img10.imageshack.us/my.php?image=dowuyumsuz.png][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/6051/dowuyumsuz.png[/IMG][/URL][/IMG]
[QUOTE=QUEEN;94031]saatlik uyumsuz dow bizi ancak bu kurtarabilir yada imf:D[/QUOTE]
bende ondan uzun girdim zaten:)uyumsuzluktan yani
[QUOTE=mbm;94033]bende ondan uzun girdim zaten:)uyumsuzluktan yani[/QUOTE]
Ben uzundan gelen kardan dolayı elim gitmedi kapamaya hemde sistemler aldaydı zaten kısa girmezdim flat kalırdım