[QUOTE=cırcır;94047]bence biz dow kapanışına razı olmak zorundayız elimiz mahkum :)[/QUOTE]
ya cırcır yine mi uzunsun...boks..boks.
Printable View
[QUOTE=cırcır;94047]bence biz dow kapanışına razı olmak zorundayız elimiz mahkum :)[/QUOTE]
ya cırcır yine mi uzunsun...boks..boks.
Delirmiş gibi satıyolar vay ayular obama nerdesiiinnnnn
[quote=jerfin;94048]ya cırcır yine mi uzunsun...boks..boks.[/quote]
kısayım bu sefer.lelele
[QUOTE=QUEEN;94049]Delirmiş gibi satıyolar vay ayular[/QUOTE]
şu an asıl tehlike nastaq endeksinde başladı queen..o yeni dipler yapmadı daha..
geçen sn.sağanak'da dikkat çekti, finansallar yeterince satıldı, bundan sonra teknoloji hisselerine dikkat diye..
nastaq'daki sert satışlar selocan'ın da boynunu bükecek.. o da endeksin boynunu bükecek..:..:
[QUOTE=jerfin;94051]şu an asıl tehlike nastaq endeksinde başladı queen..o yeni dipler yapmadı daha..
geçen sn.sağanak'da dikkat çekti, finansallar yeterince satıldı, bundan sonra teknoloji hisselerine dikkat diye..
nastaq'daki sert satışlar selocan'ın da boynunu bükecek.. o da endeksin boynunu bükecek..:..:[/QUOTE]
Ya bende biliyorumda işte basiretim bağlandı işte ne yapalım kötü oldu :confused:
bir de enerji hisseleri var dow'da ağırlığı olan.. onlarda da petroldaki düşüşten dolayı ilk çeyrek bilançolarında ciddi zararlar bekleniyor..
Son 1 saat dowa boğaları davet ediyorum...
[QUOTE=QUEEN;94054]Son 1 saat dowa boğaları davet ediyorum...[/QUOTE]
etme etme pazartesi sabahı gelsinler :D
sistemim son gunler
31000 short sinyal vermiş
30025 long sinyal vermiş
30050 short sinyal vermiş
bugun
29400 long sinyal vermiş
[QUOTE=fXci;94055]etme etme pazartesi sabahı gelsinler :D[/QUOTE]
evet, bencede açılışı futureler belirleyecek..
ahh fxci ahhh.. bıraktın beni okyanusun karanlık sularında tek başıma, çıktın su yüzüne..
allahtan cırcırım gelmiş yanıma..
[quote=jerfin;94039]nunucum yurtdışıntan taze kötü haber yok mu..:..:.
durmak yok, ayuluğa devam dimiii.lelele[/quote]
ayuluga devam jerfin. bankalarla ilgili hep kotu haberler geciyor.:(.:eek::o
usd/tl ıçın ne duşunuyorsunuz