-
[QUOTE=fXci;94079]İstemezdim kapanışın su yüzünde olmasını....
Neyleyim gözyaşlarıyla gelen parayı.....
Merak etme herşeyde vardır hayır...
Pazartesi futures eksi açılır
[COLOR="Red"]:D baydımı[/COLOR][/QUOTE]
hayır baymadı, esprili şiirlerin çok hoş devammmm..+.
şu an iki tarafında şansı 50-50.. işimiz pazartesi sabahına kaldı..umarım yatay açılış olur ve kimse kaybetmez...
-
[quote=jerfin;94081]iş futurelere kaldı.. biz kapanırkenki seviyelerine geldi dow..[/quote]
evet,maalesef.:cool:.
-
[quote=QUEEN;94080]Valla kimin duası tuttuysa (astinin) o flat.lelele[/quote]
Flatim ama, DJ loto topiğine bakarsan duamı görürsün.."Bütün ayularu batıracağım ve sen buna engel olamayacaksın VOBIX"...ehehee yukarıdan şorttttt yapmak için lazımdı bu :..::..::..:
-
[quote=jerfin;94084]hayır baymadı, esprili şiirlerin çok hoş devammmm..+.
şu an iki tarafında şansı 50-50.. işimiz pazartesi sabahına kaldı..umarım yatay açılış olur ve kimse kaybetmez...[/quote]
Yatay olacağını sanmam yukarı marj var daha.
-
[QUOTE=nunu;94085]evet,maalesef.:cool:.[/QUOTE]
şu ingiltere hükümetinin yardım planı neyin nesi nunu.. inceleyebildin mi..
-
[quote=jerfin;94076]bu yardım planı neyin nesi nunu.. bi yorumlar mısın?[/quote]
1 haftadır gündemde..UK hükümeti 500 milyar sterlin pompalayacak...
-
[QUOTE=Astatin;94089]1 haftadır gündemde..UK hükümeti 500 milyar sterlin pompalayacak...[/QUOTE]
ama 250 milyar üzerinde anlaşmışlar..!!!
-
[QUOTE=Astatin;94086]Flatim ama, DJ loto topiğine bakarsan duamı görürsün.."Bütün ayularu batıracağım ve sen buna engel olamayacaksın VOBIX"...ehehee yukarıdan şorttttt yapmak için lazımdı bu :..::..::..:[/QUOTE]
Gördüm hep beraber shooooort edecez
-
sn jelıbaon haklı
adamlar bılıyor
o yuzden son yarım saate aldılar
p.tesı sabah asya çoşar
sonra bızım pıyasa ıyı olur
nereye kadarışte o soru ışaretı
kafamı kurcalayan tak şey kurlarda bır kıpırtı yok
-
Hay allah iyiliğini versin emi, 2 saatır perde arkasından sızlerı ızlıyorum, sayın mbm ve Queen korku tunelınde terlıyor, jerfının eteklerı zıl calıyor, ama dow herkeŞi ters koseye yatırdı yıne:)
-
[quote=jerfin;94090]ama 250 milyar üzerinde anlaşmışlar..!!![/quote]
1 haftadır konuşulan rakam 500 dü..senin geçtiğin başlık bunun tamamımıdır yoksa hepsi midir, in midi cin midir bilmiyorum :) bu saatte bakmiim..:D:D
-
[quote=jerfin;94088]şu ingiltere hükümetinin yardım planı neyin nesi nunu.. inceleyebildin mi..[/quote]
Ingiltere hukumeti lyods'daki payini %75'e cikarmis. sozu edilen miktar kadar varliga da sermayetaahudu vermis.
LONDON -- Lloyds Banking Group PLC and the U.K. government have struck a deal in which the government would both insure more than £250 billion ($353 billion) in Lloyds assets and increase its stake in the bank to as much as 75%, according to a person familiar with the matter.