-
[quote=flexy;425499]Acaba bu yorumcular falan borsanın inişine çıkışına herhangi bi neden bulamasalar ne olur?Çıktı şundan,düştü bundan diyecekleri bi olay olmasa mesela, öyle kameraya bakıp dururlar.Ah şu reklam pastası :)[/quote]
Düşüşün veya yükselişin nedenini nasıl bulduklarını, ben de çözemiyorum? Borsada işlem yapan binlerce, milyonlarca yatırımcı haber verip, şunun için sattım. bunun için aldım mı diyor? Demiyorsa nerden buluyorlar/biliyorlar??
-
[quote=flexy;425499]Acaba bu yorumcular falan borsanın inişine çıkışına herhangi bi neden bulamasalar ne olur?Çıktı şundan,düştü bundan diyecekleri bi olay olmasa mesela, öyle kameraya bakıp dururlar.Ah şu reklam pastası :)[/quote]
patrom bişii bildikleri yok..ööle geyiine konuşuolar...ha arada tv ye çıktıkları için kendini lord zannedip son trendde kısa da bekleyen,zarar edeni çok oldu biliorum...ama inan bu forum onlardan daha başarılı...ula aslında bakmayın bu forum bayaa başarılı...valla maşallah..:)
-
şuvanda şerif hüseyinin oğlu faysala gıcık olmuş durumdayım...vay şerefli,babasına çekmiş noolcak...
-
Akçakoca ? Kayagazı? Bor? Tor? Hipne-thor?
-
Gooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=seagate;425426]abeyler filatladık taze cörtleri emmaa bu niyeti bozdu :)
ne güzel bi gün üwwwwwwwwwwww
o gün bugün olsun
üwwww
kaçtım[/QUOTE]
-
Çok MARTISAL hareketler bunla, şobolobolopbopbop....lelele.lelele.lelele
-
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
[quote=Astatin;425519]Akçakoca ? Kayagazı? Bor? Tor? [COLOR=red]Hipne-thor?[/[/COLOR]quote]
:::::::::::::::
-
arkamıza yaslanalım artık.. ayıp oliyir
-
[quote=seagate;425531]arkamıza yaslanalım artık.. ayıp oliyir[/quote]
Ekranı, götürüp geri vereyim. Sayılar sığmaya başladı yine....dng
-
[quote=excali;425532]Ekranı, götürüp geri vereyim. Sayılar sığmaya başladı yine....dng[/quote]
:..::..::..::..: